FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

3.065 anmeldelser i de sidste 12 måneder6.053 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

for 8 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Reservedel til Beko opvaskemaskine. Da opvaskemaskine modellen ikke kunne findes på jeres hjemmeside, skrev jeg til jeres kundeservice og oplyste modelnr og bad dem tjekke om reservedelen jeg havde fundet passede. Beskeden var at det gjorde den ikke da maskinen var en udgået model. Jeg besluttede dog at købe reservedelen alligevel og den var ganske rigtig identisk og passede til modellen. Jeg har på fornemmelsen at det eneste kundeservice har gjort er at slå modelnr på maskinen op og konstateret at den ikke var i fixparts system og reservedelen ikke ville passe. Når jeg skriver til kundeservice forventer jeg at de forsøger lidt bedre at finde ud af om reservedelen alligevel passer selv om den ikke er i jeres system. Levering var hurtig og go

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

 Sortering  
Relevans
4. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
I kan levere det produkt man bestiller, og ikke f.eks. et kugleleje i stedet for en fjernbetjening.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
5. jan. 2024
Goddag, vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget det korrekte produkt. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi beklager ulejligheden. Bram, FixParts kundeservice
6. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Der skal være en retursedel med når der bestilles. Der skal være telefonisk kontakt til indkøber.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
9. okt. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget det korrekte produkt. Vi har sendt dig de instruktioner, der gør det muligt for dig at returnere produktet. Den kan være endt i din spam, så tjek også der. Juliette, FixParts kundeservice
28. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse

Dyr varer.

Det var lidt vanskeligt, at få afklaret hvilke skær der passede til min barbermaskine. Dyr varer.
Anmeld en anmeldelse
20. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Har endnu ikke modtaget min bestilling efter 10-12 dage. Kan heller ikke se at den er på vej :-(
Anmeld en anmeldelse
14. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg har ikke fået den spulearm til gram opvasker DEN NEDERSTE Jeg har set den ved Partshop.dk
Anmeld en anmeldelse
14. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Gode varer og priser. Kundeservice eksisterer reelt ikke ingen mulighed for telefonisk kontakt.
Anmeld en anmeldelse
13. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Vare har ligget his leverandør i 1 uge. Fixpart svarer ikke på henvendelse omkring levering.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
15. nov. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget din ordre. Vi er i kontakt med transportøren og har også kontaktet dig om dette. Michèle, FixPart kundeservice
30. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Varen er aldrig modtaget, ganske uforstående over man så beder een bedømme købet… amatører
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
31. okt. 2023
Goddag til dig. Jeg er ked af at høre, at du endnu ikke har modtaget din ordre. Jeg kan se, at den stadig er på vej. Vi har sendt sporingen, der giver dig mulighed for at følge forsendelsen. Juliette, FixParts kundeservice
10. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Varen er ikke modtaget endnu. i praler af 2-3 dages levering nu har det taget 14 dage?
Anmeld en anmeldelse
6. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Bestilte 2 dele og modtog kun en. Sendt besked på mail uden nogen tilbagemelding
Anmeld en anmeldelse
9. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse

Meget dårlig forsendelse

Vi var i kke hjemme, da pakken kom. Derefter blev den sendt langt pokker i vold
Anmeld en anmeldelse
27. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse

Udskiftning af glaslåge i ovnen,

Vi savner en tegning /vejledning til udskiftning af glas lågen i vores ovn.
Anmeld en anmeldelse
26. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse

Min vare var ikke ny

Fik leveret et støvsugerhoved med hår i rullen både menneske og dyre hår.
Anmeld en anmeldelse
10. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
I skrev 1-2 dages levering, og jeg bestilte onsdag og modtog først manndag
Anmeld en anmeldelse
18. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Der går lang tid når der er et spørgsmål. Flere dage ud over det lovede.
Anmeld en anmeldelse
13. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse

Meget lang leveringstid!

Synes der er meget lang leveringstid, men godt tilfreds med produktet.
Anmeld en anmeldelse
8. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Meget lang leveringstid på reservedel og sparsom orientering undervejs.
Anmeld en anmeldelse
29. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse

Hurtig levering, men brugt del

Hurtig levering, men delen jeg bestilte var tydeligvis brugt, desværre.
Anmeld en anmeldelse
21. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
har ikke modtaget mine vare pengene er trukket dårlig kunde service
Anmeld en anmeldelse
15. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Kundeservice reagere langsomt på henvendelser. Synes det var dyrt.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
16. nov. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds. Vi har et billigere alternativ til mange produkter. Hvis du vil have flere oplysninger om dette, så lad os det vide. Bram, FixPart kundeservice