FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

2.991 anmeldelser i de sidste 12 måneder5.843 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

26. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg ledte forgæves efter en del til mit 15 år gamle side-by-side Samsung køleskab, da noget plastik i isterning delen var knækket og isproduktionen var stoppet. Da vi bruger isfunktionen flere gange hver dag var det lidt surt. ebay og Amazon og andre, meldte alle "udsolgt" eller vil ikke sende til mit område, så det var en fornøjelse at finde delen på lager hos FixPart. Og ikke bare på lager, også til en god pris og med hurtig levering. Bestilte Fredag efter lukketid og modtog varen Mandag. Alternativet ville have været et nyt køleskab og mulig ændring af køkkenelementer, så det kan godt svare sig at være stædig engang imellem. Kan varmt anbefale FixPart!

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

 Sortering  
Relevans
6. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg gav en specific beskrivelse af en vare jeg manglede,men fik ikke andet end et svar der omhandlede et manglende vare nr. Dertil kommer manglende refundering af tilbagesendt vare.Så ja der er plads til forbedring. Men det skal også nævnes at der er hurtig levering og fair priser på jeres varer.
Anmeld en anmeldelse
2. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Havde problemer med den pakke jeg havde bestilt. Jeg modtog aldrig besked om, at den var ankommet, så den blev sendt retur. Det gik meget bedre, da jeg efter en reklamation modtog pakken som aftalt. Dog ærgrer jeg mig over at betale leveringsomkostninger to gange. 2. Gang burde have været gratis.
Anmeld en anmeldelse
6. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg synes faktisk det er et kraftigt irritationsmoment, at man ikke kan handle ved jer uden at blive bombarderet med spørgeskemaer. Jeg svarer normalt ikke på sådanne, og når de så bliver ved med at komme, bliver i bare blokeret, og så slutter handlen jo automatisk. SLUT HERFRA.
Anmeld en anmeldelse
8. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Varen var ok, men der gik næsten en uge fra jeg fik besked om at varen var sendt og pengene trukket, til at jeg kunne se at GLS havde modtaget den fra jer.
Anmeld en anmeldelse
3. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Pakken var åben da jeg modtog den og det så faktisk ud som om nogen havde været i denne. Min vare var nok ikke interessant og ellers var den sløset pakket.
Anmeld en anmeldelse
for 8 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
1. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
1. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
20. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse

incompatible even if website said compatible

I ordered a part that was said to be compatible with my dishwasher. When I got it, it was not compatible. I then asked for a refund and was challenged. I had to send a video to prove that it was not compatible. After that, I got a return label! Basically, it was 100% their fault (wrong reco online), and they made me waste even more time to get my money back.
Anmeld en anmeldelse
8. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Det er utroligt at selv om man angiver så præcist et modelnummer på sin vaskemaskine, så passer reservedelen ikke. Jeg skulle bruge et nyt hængsel til lågen og så får jeg et “næsten” mage til men son bare er ganske lidt for stort. Jeg har nu opgivet og repareret det gamle hængsel
Anmeld en anmeldelse
20. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Levering fejlet, ingen besked om at pakken var blevet prøvet afleveret og hvor jeg evt kunne hente den, fandt selv ud hvor pakken var indleveret til hentning ved at køre rundt til de nærmeste pakke udleveringer og spørge om de havde min pakke
Anmeld en anmeldelse
15. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
forsendelse skal være muligt med andet end Postnord. Postnord er elendig - forsendelserne går næsten altid galt på min adresse. Et alternativ må være muligt at tilbyde
Anmeld en anmeldelse
18. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
12. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
aflevering af produktet: fint Retur af produktet: Dårligt 1) jeg skulle henvende mig til jeg to gange for at få instrukser til returnering af produktet. Det var næsten udløbet de to uger an har fortrydelsesret. 2) At man selv skal betale hele beløbet af returneringen
Anmeld en anmeldelse
19. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Vi bestilte et originalt varmelegeme til vores AEG vaskemaskine men fik et uoriginalt. Vi betalte således fuld pris og fik et uoriginalt. Ikke smart - burde egentlig have penge retur
Anmeld en anmeldelse
21. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse

bestilling

jeg synes at det var svært at bestille ting fra jeres hjemmeside. De numre jeg fandt under de enkelte varer var ikke lige de numre som blev oplyst af jeres personale.
Anmeld en anmeldelse
2. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Ved at oplyse telefonnummer, det er besværligt at man kun kan kommunikere pr mail, når der er tvivl/problemer med produktvalg/leveringen.
Anmeld en anmeldelse
10. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Den kontakt jeg købte hvar knækket så hvar nød til og lime den da jeg havde skilt køleskab og skal bruge det
Anmeld en anmeldelse
6. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
efter en masse problem med ikke at få svare, har jeg fået en ny slange det okay
Anmeld en anmeldelse
20. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Web-side er ikke særlig intuitiv. Bør snarest forbedres.
Anmeld en anmeldelse