FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dkAnmeldelser

: 1.515Meget god

4,51

Anmeldelser for FixPart.dk

1.515 verificeret anmeldelser i de sidste 12 måneder

1.515 anmeldelser i alt
Sådan sikrer vi, at anmeldelser kommer fra virkelige forbrugere.

Den mest relevante, positive anmeldelse


27. okt. 2022
jeg tastede data ind for min vaskemaskine da jeg havde behov for en ny bælg. Hjemmesiden var ikke helt skarp -og det var jeg heller ikke så jeg fik en forkert. Det fik jeg hurtigt at vide da jeg kontaktede jer. Den forkerte skulle så returneres men der var ingen returlabel med. Det er ikke hver dag jeg sender en pakke så det blev en oplevelse mere. Der bliver ikke modtaget pakker i pakkeshops uden stregkode som du skal have printet og betalt hjemmefra. GLS appen kunne jeg ikke få til at fungere men Postnord fungerede supergodt - det var bare at aflevere pakken i en ubemandet boks. I returnerede hele beløbet - upåklageligt. Den ny bælg blev behandlet som en ny ordre - og det gik jo fint da I havde hjulpet mig med at finde den rigtige
Anmeld en anmeldelse

Vis alle positive anmeldelser

Den mest relevante, kritiske anmeldelse


2. aug. 2022
Fix Part sender en forkert varer, en pakning til en vaskemaskine, deres support svarer ikke, derfor bestiller jeg samme vare igen, denne gang modtager jeg den korrekte vare og monterer denne, de har siden kontaktet mig og ber om et billede af vaskemaskines typeskilt, det har de gjort 2 gange nu, selvom jeg hver gang forklarer at jeg har modtaget korrekte vare 2. gang og bare vil have pengene retur for 2. bestilling og evt. en retur label til retunering af forkerte vare, men jeg hører ikke fra dem mere.
Anmeld en anmeldelse

Vis alle kritiske anmeldelser

Anmeldelser for FixPart.dk

Filter 
 Sortering Relevans 
(31)
 Verificeret anmeldelse
for 2 dage siden 
efter John H.
Ingen installationsvejledning med produktet
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 7 dage siden
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
24. okt. 2022
Everything arrives at light speed, but if you need follow up with the Customer Service it is a really long and painful process. reply for a query took more than a week and it is still not sorted.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
31. okt. 2022
Delen passede som den skulle, men lidt dyr i fragt
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
5. nov. 2022
Ingen mulighed for tlf kontakt
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
26. sep. 2022
Havde problemer med om min ordre var gået igennem, da der var problemer med betalingsservice. Jeg syntes det er kedeligt at man ikke kan ringe til jer, men kun sende mail, dette prøvede jeg, men fik aldrig svar fra jer. Jeg tog chancen og bestilte endnu engang, og dele kom. Lev. 5 stjerner men manglende kundeservice kan kun give 3 i alt.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
12. sep. 2022
Jeg bestilte en kagespade til Bosch mixer. Den kom prompte, men “halsen” var for kort til min model. Den kunne ikke monteres. Spildt udgift. FixParts oplysninger på webshoppen var ikke tilstrækkelige til at jeg kunne vælge en korrekt reservedel. Det bør forbedres, men vil kræve voldsomt meget arbejde.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
15. sep. 2022
Meget tung returproces: Man skal skrive til kundeservice og bede om en returseddel. Det tager et par dage. Hvorfor ikke gøre det lettere for kunden?
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
27. sep. 2022
Hurtig og fin levering - men prisniveau forekommer højt.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
19. aug. 2022
Rigtig hurtig levering af produkter og god service, men retur procedurer er besværlige og dyrer
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
14. aug. 2022
Vi fik forkert del til køleskab - valgt udfra beskrivelse, billede og køleskabs nr.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
20. aug. 2022
Hurtig levering, men spammer en efterfølgende.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
17. aug. 2022
For lang leveringstid
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
4. maj 2022
Ovnribber Skulle bruge et sæt ovnribber til en Siemens ovn. Jeg bestilte, hvad jeg regnede med var et sæt, men det viste sig kun at være den ene. Selvfølgeligt min egen skyld, men man kunne godt i beskrivelsen af ovnribbe gøre lidt mere opmærksom på om man nu ikke i virkeligheden skulle bruge to. Skrev en mail til FixPart, hvor jeg forklarede fejlen, og spurgte om de ikke kunne give fri fragt på nr. 2 ordre. Fik bare et standard svar tilbage, der fortalte (hvad jeg så tydeligvis havde fundet ud af) at de solgte enkeltevis. Der var i hvert fald ikke meget kundeservice over det svar....
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
3. jun. 2022
I reklamen stod der dag til dag levering. Da jeg skulle til udlandet i en uge, regnede jeg med levering inden da. Det skete alligevel først efter en uge mens jeg var ude at rejse. Jeg skrev, at levering kunne ske på gulvet uden for dør i lejlighed på 1. sal.. Der er altid nogen hjemme i opgangen til at lukke PostNord ind. Det skete ikke og varen blev leveret i kiosk. Lidt irriterende med ellers alt fint.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
3. aug. 2022 
efter Soeren O.
Varebeskrivelse passer ikke helt med vare - er beskrevet som børster (i flertal) men der var kun en børste i pakke og da robotstøvsuger er monteret med 2 børster skal man til at betale endnu en gang og dertil fragt igen - lidt øv - pris for den ene børste er så i øvrigt også i den høje ende.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
23. jun. 2022
Pengene blev trukket 2 dage efter bestillingen, da jeg efter 10 dage stadig ikke havde modtaget min vare, skrev jeg og beklagede mig. De undskyldte mange gange, og sendte en ny, som jeg modtog 3 dage efter. Troede ellers det var et fupfirma, men det gik ok
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
28. feb. 2022
Rigtig god information om forsendelse af varer, alt perfekt, men prisen er himmelråbende ude af proportion med det man får for pengene, ganske enkelt optrækkeri sf værste skuffe, havde min vurdering været på pris alene, ville jeg give minus ti.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
24. mar. 2022
Der gik over en uges leveringstid før varen kom, selvom den var på lager. Langsom svartid pr. mails. Det endte dog med at varen kom, da fejlen blev fundet. Forslag til forbedring: At man kan vælge pakkeshop.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
13. jun. 2022
Vi har stadig ikke modtaget vires pakke, der blev informeret om at pakken ville være på stoppestedet i hovedgård samme dag. Men pakken er her 3-4 dage efter stadig ikke at finde i stoppestedet;-((
Anmeld en anmeldelse