FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

2.991 anmeldelser i de sidste 12 måneder5.843 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

26. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg ledte forgæves efter en del til mit 15 år gamle side-by-side Samsung køleskab, da noget plastik i isterning delen var knækket og isproduktionen var stoppet. Da vi bruger isfunktionen flere gange hver dag var det lidt surt. ebay og Amazon og andre, meldte alle "udsolgt" eller vil ikke sende til mit område, så det var en fornøjelse at finde delen på lager hos FixPart. Og ikke bare på lager, også til en god pris og med hurtig levering. Bestilte Fredag efter lukketid og modtog varen Mandag. Alternativet ville have været et nyt køleskab og mulig ændring af køkkenelementer, så det kan godt svare sig at være stædig engang imellem. Kan varmt anbefale FixPart!

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

 Sortering  
Relevans
(390)
Nulstil
1. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Bestilte en bryggerenhed til en ældre Nespresso maskine og selv efter en del frem og tilbage kunne jeg ikke vide om det passede. Bestilt alligevel, men fik ikke lige præcis det som jeg bestilte. Heldigvis passede den del også. Kontaktede firmaet igen for at justere i deres anvisninger til også at pase med den model Jeg havde, men modtog ingen respons.. Levering tager lidt længere tid end de skriver, men det kommer frem.
Anmeld en anmeldelse
1. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering og nemt at finde et filter der passer til min støvsuger. Men det var ikke muligt at ændre postnummer på pakkeshops, så jeg kunne ikke finde nærmeste pakkeshop og måtte derfor ud at køre for at hente pakken, som ellers kunne være leveret lige på den anden side af gaden. Derfor kun 4 og ikke 5 stjerner
Anmeld en anmeldelse
30. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Fint med et site som specialiserer sig i reservedele. Skulle lige bruge lidt tid på at finde frem til den korrekte del, men det gik ok. Hurtigt levering og den korrekte del, så man ikke er nødt til at udskifte en dyrt indkøbt maskine. 👍
Anmeld en anmeldelse
for 3 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Tog lang tid for at jeg fik varen. Varen skulle bestilles fra Kina og leveringen blev udsat et par gange. Men kundeservice var hurtige til at svare tilbage, og da jeg fik delen var det præcis det jeg havde bestilt og virkede perfekt.
Anmeld en anmeldelse
26. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Billigste sted på nettet for ovnplader, men bøvlet at min ordre blev delt i 2 og leveret til 2 forskellige posthuse.
Anmeld en anmeldelse
28. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
God levering. Kunne godt tænke mig muligheden at få leveret til GSL center i Grenå til selvafhentning.
Anmeld en anmeldelse
2. maj 2024
 Verificeret anmeldelse

Tilfreds

Indtil videre er jeg meget tilfreds med mit køb Jeg har dog endnu ikke modtaget det hele
Anmeld en anmeldelse
28. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Overskuelig hjemmeside. Hurtig levering og rimelige priser. Glad og tilfreds kunde
Anmeld en anmeldelse
1. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
For høje priser og for lidt for lang leveringstid, ellers ok
Anmeld en anmeldelse
8. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Effektiv og hurtig levering, men prisen er også der efter
Anmeld en anmeldelse
3. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
nemt at bestille, men har endnu ikke fået min vare.....
Anmeld en anmeldelse
5. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
tingene var lagerførte og blev leveret hurtigt.
Anmeld en anmeldelse
27. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering og Go info undervejs
Anmeld en anmeldelse
26. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig og problemfri levering
Anmeld en anmeldelse
for 6 dage siden
 Verificeret anmeldelse
God og effektiv levering :-)
Anmeld en anmeldelse
7. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Den hurtige levering.
Anmeld en anmeldelse
27. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Dyrt men hurtigt 👍
Anmeld en anmeldelse
for 7 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Hurtig leving
Anmeld en anmeldelse
for 5 dage siden
 Verificeret anmeldelse
God oplevelse
Anmeld en anmeldelse
for 2 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse