FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dkAnmeldelser

: 1.515Meget god

4,51

Anmeldelser for FixPart.dk

1.515 verificeret anmeldelser i de sidste 12 måneder

1.515 anmeldelser i alt
Sådan sikrer vi, at anmeldelser kommer fra virkelige forbrugere.

Den mest relevante, positive anmeldelse


27. okt. 2022
jeg tastede data ind for min vaskemaskine da jeg havde behov for en ny bælg. Hjemmesiden var ikke helt skarp -og det var jeg heller ikke så jeg fik en forkert. Det fik jeg hurtigt at vide da jeg kontaktede jer. Den forkerte skulle så returneres men der var ingen returlabel med. Det er ikke hver dag jeg sender en pakke så det blev en oplevelse mere. Der bliver ikke modtaget pakker i pakkeshops uden stregkode som du skal have printet og betalt hjemmefra. GLS appen kunne jeg ikke få til at fungere men Postnord fungerede supergodt - det var bare at aflevere pakken i en ubemandet boks. I returnerede hele beløbet - upåklageligt. Den ny bælg blev behandlet som en ny ordre - og det gik jo fint da I havde hjulpet mig med at finde den rigtige
Anmeld en anmeldelse

Vis alle positive anmeldelser

Den mest relevante, kritiske anmeldelse


2. aug. 2022
Fix Part sender en forkert varer, en pakning til en vaskemaskine, deres support svarer ikke, derfor bestiller jeg samme vare igen, denne gang modtager jeg den korrekte vare og monterer denne, de har siden kontaktet mig og ber om et billede af vaskemaskines typeskilt, det har de gjort 2 gange nu, selvom jeg hver gang forklarer at jeg har modtaget korrekte vare 2. gang og bare vil have pengene retur for 2. bestilling og evt. en retur label til retunering af forkerte vare, men jeg hører ikke fra dem mere.
Anmeld en anmeldelse

Vis alle kritiske anmeldelser

Anmeldelser for FixPart.dk

Filter 
 Sortering Relevans 
(197)
 Verificeret anmeldelse
11. nov. 2022
Super hurtig levering! Og jeg synes det er fedt at man kan tjekke om reservedelen er kompatible med den maskine man har. Så man er helt sikker. Grunden til den manglende sidste stjerne, er fordi jeg købte et fnugfilter til vores vaskemaskine, da den vi har er knækket. Jeg havde bare ikke tænkt på, at det kun var den yderste del af filteret jeg bestilte. Det synes jeg godt i kan gøre mere synligt i beskrivelsen (evt overskriften) på varen på jeres hjemmeside. Jeg havde ikke tænkt dem som to forskellige reservedele. Heldigvis var det det yderste filter, som var vigtigste.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 3 dage siden
På hjemmesiden stod der, at leveringen var på 1-3 arbejdsdage. På tredjedagen (onsdag) fik jeg en mail: Din pakke 716193738789, fra FIXPART BV er ikke nået til det pågældende depot endnu. Din levering er derfor forsinket. Men ikke et ord om, hvornår den så ville blive leveret. Fredag fik jeg så endnu en mail om, at man havde forsøgt at levere pakken men ikke truffet mig hjemme. Jeg kunne i stedet hente den i en pakkeshop, hvilket jeg fik tid til i dag, mandag, 10 dage efter bestilling
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 3 dage siden
Bestillingen, forsendelsen og modtagelsen gik let og hurtigt, men det ville have været rart med en vejledning så man er sikker på hvad og hvor meget man kan udsætte produktet for når det skal monteres. I dette tilfælde var det en kobling til en stav blender der skulle presses på en aksel, og den var meget stram.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 18 timer siden
Gode valgmuligheder for reservedele. Særligt godt at man kan vælge mellem både originale og uoriginale dele til samme maskine.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
13. nov. 2022
Super hurtig og hjælpsom betjening. Jeg ville ønske produkterne var billigere
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
19. nov. 2022
Det er ikke muligt at ringe til jer, det skal gå over mail.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 6 dage siden
God og fyldestgørende kommunikation i relation til kunden
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
18. nov. 2022
Har en god oplevelse,alt gik hurtigt og problemfrit.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
20. nov. 2022
Hurtig levering - kun Postnord kan ikke anbefales.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
10. nov. 2022
Hurtig levering 👍
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 11 dage siden
Hurtig og nemt.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
16. nov. 2022
Hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 3 dage siden
Det var OK
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 23 timer siden
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 4 dage siden
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 6 dage siden
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 6 dage siden
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 8 dage siden
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 13 dage siden
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
24. nov. 2022
Anmeld en anmeldelse