FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

2.991 anmeldelser i de sidste 12 måneder5.843 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

26. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg ledte forgæves efter en del til mit 15 år gamle side-by-side Samsung køleskab, da noget plastik i isterning delen var knækket og isproduktionen var stoppet. Da vi bruger isfunktionen flere gange hver dag var det lidt surt. ebay og Amazon og andre, meldte alle "udsolgt" eller vil ikke sende til mit område, så det var en fornøjelse at finde delen på lager hos FixPart. Og ikke bare på lager, også til en god pris og med hurtig levering. Bestilte Fredag efter lukketid og modtog varen Mandag. Alternativet ville have været et nyt køleskab og mulig ændring af køkkenelementer, så det kan godt svare sig at være stædig engang imellem. Kan varmt anbefale FixPart!

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

 Sortering  
Relevans
16. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse

Levering er tip top / men forkert reservedel

Levering er tip top, men det reservedele som jeg bestilte passer ikke, selvom i skriver at de passer til min ovn, det er virkelig ikke ok 😡
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
17. jul. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at det produkt, du har bestilt, ikke passer. Baseret på et typenummer kan vi afgøre, om et produkt er egnet til en bestemt enhed. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Bram, FixPart kundeservice
18. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Svært at returnere en vare man ikke kan bruge. Levering er hurtig nok men efter 1 uge har jeg stadig ikke haft mulighed for at sende rerur
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
20. dec. 2023
Goddag, vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har sendt returinstruktioner, så du kan returnere produktet. Den kan være havnet i din spam, så tjek venligst også der. Bram, FixPart kundeservice
27. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Fremsende korrekte produkter og herefter svare på returnerings "anmodninger" Det er ikke "anmodninger" det er en ret vi som køber har ! !
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
28. jun. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har refunderet ordren til dig, og du behøver ikke at returnere den. Vi undskylder for ulejligheden. Michèle, FixParts kundeservice
7. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
I har leveret et forkert del til trods i fik model nr. Her 5 dage efter jeg har foretaget reklamation har jeg ikke hørt fra jer endnu.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
8. aug. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at produktet ikke passer til din enhed. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi undskylder for ulejligheden. Michèle, FixParts kundeservice
6. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
God dag! Fortæl mig venligst, om det er muligt at returnere produktet? opladeren virker ikke, og min støvsuger oplader ikke fra den.
Anmeld en anmeldelse
8. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Bestilt mit køb. 1til 2 dagens levering. Der gik 14 dage. Så fik det ikke med på ferien. Det var 12 dage under transport til mig.
Anmeld en anmeldelse
7. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Worst worst Company ever. Sends wrong items and never replies - have in fact stolen my money. FOR YOUR OWN SAKE CHOOSE SOMEONE ELSE
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
9. okt. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har kontaktet dig for at sende dig det korrekte produkt endnu. Det kan være endt i din spam, så tjek venligst også der. Juliette, FixParts kundeservice
30. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Lav et meget enklere retur system og lad være med at opkræve et beløb for returforsendelse - det er første gang, vi oplever det
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
1. dec. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds. Hvis du ønsker at returnere et produkt, og det blev bestilt forkert, er returomkostningerne for din regning. Vi refunderer dog omkostningerne ved returforsendelsen. Hvis du stadig har spørgsmål om dette, så lad os det vide. Bram, FixPart kundeservice
7. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
I lovede 1til 2 dages levering i hverdagene , med der gik 4 dage. Det er jeg ikke tilfreds med. Håber i kan forbedre dette.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
9. okt. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke modtog din ordre til tiden. Jeg kan se, at der faktisk var en forsinkelse, fordi produktet ikke var på lager. Det beklager vi meget. Jeg kan se, at din ordre nu er blevet leveret. Hvis der stadig er noget galt, så lad os det vide. Juliette, FixParts kundeservice
15. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Der mangler at man kan ringe til en kundeservice og der er for lang tid tilbagemelding ved spørgsmål og reklamation.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
16. nov. 2023
Eftersom det ofte kræver, at vi undersøger sagen, før vi kan besvare et spørgsmål, er vi ikke til rådighed pr. telefon. På den måde kan vi betjene dig bedst muligt og hurtigst muligt. Jeg håber, at du forstår. Bram, FixPart kundeservice
13. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse

Alt for lang leveringstid

Varen fejler Ikke noget men en måneds leveringstid, er alt for længe. Fremover køber jeg mine vare andre steder. .
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
14. jun. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke modtog din ordre til tiden. Jeg kan se, at der faktisk var en forsinkelse, fordi produktet ikke var på lager. Det beklager vi meget. Jeg kan se, at din ordre nu er blevet leveret. Hvis der stadig er noget galt, så lad os det vide. Michèle, FixParts kundeservice
9. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg har bestilt nogle ben til mit fjernsyn kraftedeme så får jeg ikke enkel bad i stedet for et par år uden skruer
Anmeld en anmeldelse
23. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse

Frustrerende

Det ville være dejligt, hvis I svarede på det der bliver spurgt om og ikke bare sender den samme mail 10 gange.
Anmeld en anmeldelse
23. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Oplys om levering når varen IKKE bliver leveret til lovet tid. Pengene skal først indløses NÅR varen er afsendt
Anmeld en anmeldelse
10. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse

Bestilte min vare 25🥴

Bestilte min vare 25. juni og den er ikke kommet endnu! Men de er hurtige til at spørge om man vil rate dem....
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
12. jul. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke modtog din ordre til tiden. Jeg kan se, at der faktisk var en forsinkelse, fordi produktet ikke var på lager. Det beklager vi meget. Jeg kan se, at din ordre nu er blevet leveret. Hvis der stadig er noget galt, så lad os det vide. Bram, FixPart kundeservice
25. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Blive bedre til at oplyse helt præcis hvad det er man køber, så kunden ikke føler sig snydt ved levering.
Anmeld en anmeldelse
15. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Det er besværligt at returnere
Anmeld en anmeldelse
8. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Alt for dyr i omkostninger
Anmeld en anmeldelse
4. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
I kan levere det produkt man bestiller, og ikke f.eks. et kugleleje i stedet for en fjernbetjening.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
5. jan. 2024
Goddag, vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget det korrekte produkt. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi beklager ulejligheden. Bram, FixParts kundeservice
6. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Der skal være en retursedel med når der bestilles. Der skal være telefonisk kontakt til indkøber.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
9. okt. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget det korrekte produkt. Vi har sendt dig de instruktioner, der gør det muligt for dig at returnere produktet. Den kan være endt i din spam, så tjek også der. Juliette, FixParts kundeservice