FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

2.991 anmeldelser i de sidste 12 måneder5.843 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

26. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg ledte forgæves efter en del til mit 15 år gamle side-by-side Samsung køleskab, da noget plastik i isterning delen var knækket og isproduktionen var stoppet. Da vi bruger isfunktionen flere gange hver dag var det lidt surt. ebay og Amazon og andre, meldte alle "udsolgt" eller vil ikke sende til mit område, så det var en fornøjelse at finde delen på lager hos FixPart. Og ikke bare på lager, også til en god pris og med hurtig levering. Bestilte Fredag efter lukketid og modtog varen Mandag. Alternativet ville have været et nyt køleskab og mulig ændring af køkkenelementer, så det kan godt svare sig at være stædig engang imellem. Kan varmt anbefale FixPart!

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

 Sortering  
Relevans
(2329)
Nulstil
29. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse

Billige version af Emhætte Kulfiltre

Jeg har kigget længe efter en hjemmeside som dette da jeg plejer at skulle give en formue for 2x kulfiltre jeg har. Og jeg har altid haft det som med printblæk hvor jeg egentlig bare ønskede at ku en form for kopi version for billigere pris. Og det kan man finde her.
Anmeld en anmeldelse
for 2 dage siden
 Verificeret anmeldelse

Hurtig levering og fair pris

Jeg skulle have en ny tætningsliste til min ovn. Bestilte hos FixParts og fik den leveret 2 dage senere på min hjemmeadresse. Hos Skousen var der 8 dages leveringstid og jeg skulle have betalt det dobbelte
Anmeld en anmeldelse
1. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Rigtig fin betjening og handel. Men levering med Gls gik efter planen,vi havde aftalt levering i car port, men blev leveret på trappen og var revet itu,men varen havde ikke taget skade.vh Hardy Lauridsen
Anmeld en anmeldelse
for 7 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Reager med det samme ved. Bestilling og sørger for at varen bliver sendt så hurtig som overhovedet mulig.skarp pris på kvalitet reservedele.vil og kan anbefale det til andre.
Anmeld en anmeldelse
for 3 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Hurtig service, bestilte varen som jeg modtog dagen efter. De har en hjemmeside som er let og overskuelig, man kan hurtig se om reservedelene passer netop til sin maskine
Anmeld en anmeldelse
1. maj 2024
 Verificeret anmeldelse

Fixpart’s kundeservice

Rigtig god kundeservice. Jeg modtog en vare som desværre kortsluttede efter kort brug, men FixPart sendte en helt ny uden at tøve. Tak for hjælpen!
Anmeld en anmeldelse
2. maj 2024
 Verificeret anmeldelse

Det bliver ikke bedre

Overskuelig hjemmeside. Super søgning med hurtigt anvendelig resultat. Nem betaling. Ekstrem hurtig levering. Totalt set langt over forventning.
Anmeld en anmeldelse
for 6 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Virkelig god kundeservice .. der var en defekt/skade på en af kasserne jeg fik tilsendt De sendte strakt en ny .. Tak for god service :-)
Anmeld en anmeldelse
for 16 timer siden
 Verificeret anmeldelse

5 fortjente stjerner!

Fantastisk hjælpsom kundeservice - overskuelig webshop - og lynhurtig afsendelse af den bestilte vare. Jeg kan KUN anbefale Fixpart.dk!
Anmeld en anmeldelse
27. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse

Super service.

Særdeles god hjemmeside, som er let at gå til. Fik leveret præcist, hvad jeg skulle bruge. Pakken leveret ved min hoveddør.
Anmeld en anmeldelse
for 2 dage siden
 Verificeret anmeldelse
I var hurtige med leveringen. Varen emballeret fint og sikkert. Har ikke handlet med jer tidligere og er særdeles tilfreds.
Anmeld en anmeldelse
for 4 dage siden
 Verificeret anmeldelse

Passede perfekt

Godt at man kan søge på støvsuger model, min reservedel passede perfekt, og blev leveret til døren. Meget tilfreds👍
Anmeld en anmeldelse
5. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtigt ekspedition og rimelige priser og så havde I tingene selv om min emhætte er næsten 20 år gammel😅
Anmeld en anmeldelse
2. maj 2024
 Verificeret anmeldelse

God reservedel

Jeg kunne let finde den reservedel, jeg manglede. Den kom meget hurtigere end angivet - og den passede !
Anmeld en anmeldelse
for 2 dage siden
 Verificeret anmeldelse
fint sortiment og hurtigt og nemt at finde rundt på hjemmesiden. Kvik og sikker betaling og levering.
Anmeld en anmeldelse
for 2 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Hurtig ekspedition Vi bestilte en uoriginal underkurv til opvaskemaskinen og den passede perfekt
Anmeld en anmeldelse
for 2 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Det kører bare. Har handlet der før og gør det igen når jeg mangler noget til min støvsuger. 👍👍
Anmeld en anmeldelse
for 6 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Nemt og hurtigt Dejligt at modtage varen hurtigt, da varen var rigtig vigtig at få installeret
Anmeld en anmeldelse
for 2 dage siden
 Verificeret anmeldelse
God og hurtig ekspedition, jeg handler der gerne igen og vil anbefale dig at gøre det samme
Anmeld en anmeldelse
4. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Reparerede min egen køkkenmaskine med reservedele - sparede 90% på en ny - let og hurtigt
Anmeld en anmeldelse