FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dkAnmeldelser

: 1.515Meget god

4,51

Anmeldelser for FixPart.dk

1.515 verificeret anmeldelser i de sidste 12 måneder

1.515 anmeldelser i alt
Sådan sikrer vi, at anmeldelser kommer fra virkelige forbrugere.

Den mest relevante, positive anmeldelse


27. okt. 2022
jeg tastede data ind for min vaskemaskine da jeg havde behov for en ny bælg. Hjemmesiden var ikke helt skarp -og det var jeg heller ikke så jeg fik en forkert. Det fik jeg hurtigt at vide da jeg kontaktede jer. Den forkerte skulle så returneres men der var ingen returlabel med. Det er ikke hver dag jeg sender en pakke så det blev en oplevelse mere. Der bliver ikke modtaget pakker i pakkeshops uden stregkode som du skal have printet og betalt hjemmefra. GLS appen kunne jeg ikke få til at fungere men Postnord fungerede supergodt - det var bare at aflevere pakken i en ubemandet boks. I returnerede hele beløbet - upåklageligt. Den ny bælg blev behandlet som en ny ordre - og det gik jo fint da I havde hjulpet mig med at finde den rigtige
Anmeld en anmeldelse

Vis alle positive anmeldelser

Den mest relevante, kritiske anmeldelse


2. aug. 2022
Fix Part sender en forkert varer, en pakning til en vaskemaskine, deres support svarer ikke, derfor bestiller jeg samme vare igen, denne gang modtager jeg den korrekte vare og monterer denne, de har siden kontaktet mig og ber om et billede af vaskemaskines typeskilt, det har de gjort 2 gange nu, selvom jeg hver gang forklarer at jeg har modtaget korrekte vare 2. gang og bare vil have pengene retur for 2. bestilling og evt. en retur label til retunering af forkerte vare, men jeg hører ikke fra dem mere.
Anmeld en anmeldelse

Vis alle kritiske anmeldelser

Anmeldelser for FixPart.dk

Filter 
 Sortering Relevans 
(1159)
 Verificeret anmeldelse
15. nov. 2022
Hurtig levering, god hjemmeside 😊 Kunne godt bruge videovejledning til udskiftning af reservedelen, men det lykkedes med de andre på YT. Og nu kan vi glæde os over en tæt vaskemaskine 🥳
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 13 dage siden
Perfekt reservedel Og fint pakket ind . Så en glad kunde herfra. Jeg ville dog ønske at det ikke var Postnord der stod for leveringen.Det blev unødigt besværligt at få fat i pakken .
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 3 dage siden
Leverer som forventet og til tiden. Fixparts interne søgemaskine er det som gøre forskellen, man kan finde reservedele alle mulige obskure apparater.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
23. nov. 2022
Jeg kunne ikke selv finde den model, jeg havde brug for, så jeg måtte skrive og spørge. Hurtigt svar med link det bestilling. Meget effektivt.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
13. nov. 2022
Vi bestilte varen. Prisen var ok. Vi fik varerne i løbet af et par dage - hvilke var rigtig fint for os. OK handelspartner.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
21. nov. 2022
Hurtig levering. Produktet var det, jeg søgte. Nem og forståelig hjemmeside, hvor der var let at finde den rigtige model.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 3 dage siden
Der er ikke så meget andet at sige end, hurtig levering, god pris og 500,- kr sparet i forhold til original vare 👍
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
11. nov. 2022
Nemt at finde den reservedel jeg skulle bruge til min kaffemaskine. Super hurtig levering.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
8. nov. 2022
Bestilte reservedele om formiddagen og modtog dem dagen efter ved 12-tiden. Dejlig hurtigt.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 9 dage siden
Det var nemt at finde den nøjagtige reservedel der hørte til min maskine. Hurtig levering.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 9 dage siden
Meget hurtig levering og rigtig god hjemmeside. Meget tilfreds med hele forløbet.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
17. nov. 2022
I en jungle af mulige reservedele fik vi kompetent vejledning og hurtig hjælp :-)
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 3 dage siden
Godt udvalg, fint overskuelighed, og lynhurtig levering. Kan kun anbefales.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 10 dage siden
Fremragende produktinfo, professionel service og den rigtige vare til tiden.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 20 timer siden
Hade den del jeg skulle bruge, den var nem at finde og kom hurtigt til mig
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 8 dage siden
Let bestilling og hurtig levering af vare som er top kvalitet tak 👍😊
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 10 dage siden
De har en god hjemmeside og god kvalitet på varen jeg har bestilt.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
17. nov. 2022
Rigtig god service og hjælp til at finde den rette reservedel
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 6 dage siden
Super hurtigt levering . Gode produkter og som bare passer 👌👌
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 11 dage siden
God oplevelse, levering perfekt, pasning til maskine perfekt.
Anmeld en anmeldelse