FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

2.991 anmeldelser i de sidste 12 måneder5.843 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

26. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg ledte forgæves efter en del til mit 15 år gamle side-by-side Samsung køleskab, da noget plastik i isterning delen var knækket og isproduktionen var stoppet. Da vi bruger isfunktionen flere gange hver dag var det lidt surt. ebay og Amazon og andre, meldte alle "udsolgt" eller vil ikke sende til mit område, så det var en fornøjelse at finde delen på lager hos FixPart. Og ikke bare på lager, også til en god pris og med hurtig levering. Bestilte Fredag efter lukketid og modtog varen Mandag. Alternativet ville have været et nyt køleskab og mulig ændring af køkkenelementer, så det kan godt svare sig at være stædig engang imellem. Kan varmt anbefale FixPart!

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

 Sortering  
Relevans
30. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg har ikke fået det jeg har betalt for
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
3. jul. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at produktet ikke blev leveret i god stand. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi undskylder for ulejligheden. Michèle, FixParts kundeservice
15. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Det var ikke så nemt at google jer frem
Anmeld en anmeldelse
6. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Hurtig god ekspedition men rimelig dyrt
Anmeld en anmeldelse
19. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg har stadig ikki modtage min pakke😏
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
21. jun. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget din ordre. Jeg kan se, at den skulle have været leveret. Vi har kontaktet dig for at få styr på tingene. Michèle, FixParts kundeservice
9. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
hej min ordre er ikke ankommet endnu
Anmeld en anmeldelse
25. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Defekt varen er revnet og ubrugelig
Anmeld en anmeldelse
1. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Brug et andet selskab end Postnord
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
8. aug. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds. Jeg kan se, at den skulle have været leveret. Hvis du stadig ikke har modtaget den, så lad os det vide. Michèle, FixParts kundeservice
16. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Sende min pakke 20 dage tidligere
Anmeld en anmeldelse
22. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg har ikke fået min pakke?
Anmeld en anmeldelse
12. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse

Alt alt for lang leveringstid

Alt for lang leveringstid
Anmeld en anmeldelse
8. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse

Det er forkerte lågeholder se mål.

Det er forkerte lågeholder
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
11. jul. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du kan lide produktet. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi undskylder for ulejligheden. Bram, FixPart kundeservice
20. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Hurtigere levering
Anmeld en anmeldelse
30. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Får ingen faktura
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
3. jul. 2023
Goddag, når din bestilling er gennemført, vil du automatisk modtage en faktura fra os. Den kan være havnet i spam. Vi har sendt dig fakturaen igen. Michèle, FixParts kundeservice
8. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Langsom levering
Anmeld en anmeldelse
29. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
27. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
21. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
4. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
26. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
14. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse