FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

2.991 anmeldelser i de sidste 12 måneder5.843 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

26. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg ledte forgæves efter en del til mit 15 år gamle side-by-side Samsung køleskab, da noget plastik i isterning delen var knækket og isproduktionen var stoppet. Da vi bruger isfunktionen flere gange hver dag var det lidt surt. ebay og Amazon og andre, meldte alle "udsolgt" eller vil ikke sende til mit område, så det var en fornøjelse at finde delen på lager hos FixPart. Og ikke bare på lager, også til en god pris og med hurtig levering. Bestilte Fredag efter lukketid og modtog varen Mandag. Alternativet ville have været et nyt køleskab og mulig ændring af køkkenelementer, så det kan godt svare sig at være stædig engang imellem. Kan varmt anbefale FixPart!

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

 Sortering  
Relevans
1. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
I skriver 1-2 dages leveringstid Modtager pakken på 7. Dagen
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
8. jun. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke modtog din ordre til tiden. Desværre blev leveringen en smule forsinket, hvilket vi beklager. Hvis der stadig er noget galt med produktet, så lad os det vide. Michèle, FixParts kundeservice
4. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Var forlænge om at få min vare pga At varen var sendt forkert
Anmeld en anmeldelse
7. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Varen var bulet ved levering og mangler svar fra kundeservice.
Anmeld en anmeldelse
26. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
En af delene var knækket og jeg har ikke fået en besked fra dem
Anmeld en anmeldelse
1. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Elendig kundeservice. Ventede en uge før de rykkede PostNord
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
3. aug. 2023
Goddag til dig. Jeg er ked af at høre, at du endnu ikke har modtaget din ordre. Jeg kan se, at den stadig er på vej. Vi har sendt sporingen, der giver dig mulighed for at følge forsendelsen. Bram, FixPart kundeservice
1. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Finder senere det samme produkt, til 1/2 pris hos kaffepro😒
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
2. aug. 2023
Goddag, det er jeg ked af at høre. Vi kan desværre ikke gøre noget ved prisændringer. Bram, kundeservice FixPart
16. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse

Fucking svindlere

Forkert produkt, ingen returlabel, elendig kundeservice.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
17. okt. 2023
God dag, det var leit å høre at du ikke mottok riktig produkt. Vi har sendt deg instruksjonene som gjør at du kan returnere produktet. Den kan ha havnet i søppelposten din, så sjekk der også. Juliette, FixPart kundeservice
21. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Hurtigt levering men varen var beskadiget da den kom..
Anmeld en anmeldelse
2. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Fok den forkerte reservedel og umulig at få dem i tale
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
5. sep. 2023
Goddag, det er jeg ked af at høre. Vi har sendt produktet tilbage til dig uden beregning. Hvis der stadig er noget galt med produktet, så lad os det vide. Michèle, FixParts kundeservice
10. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Returnere folks penge med det samme varen sendes retur
Anmeld en anmeldelse
8. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Forkert vare leveret, og intet svar på henvendelse 😞
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
10. nov. 2023
Goddag, vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi beklager ulejligheden. Bram, FixPart kundeservice
TM
Tommy M.
Dk-Frederikshavn
26. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
Long delivery time, and only 1 of 2 items in the box
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
28. jul. 2023
Good day, At the time of your order we unfortunately did not have all products (anymore) in stock. The products that we did have in stock have already been shipped to you, so you don't have to wait for that. The other part of the order will be delivered later. Bram, Customer Service FixPart
24. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Forkert type sendt. Så penge lige ud af vindue!
Anmeld en anmeldelse
12. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
God og hurtig levering, men delen passede ikke.
Anmeld en anmeldelse
11. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Alt for lang leveringstid i forhold til lovet.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
12. dec. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke modtog din ordre til tiden. Jeg kan se, at der faktisk var en vis forsinkelse, fordi produktet var udsolgt. Vores oprigtige undskyldning for det. Jeg kan se, at din ordre nu er blevet leveret. Hvis noget ikke er rigtigt, så lad os det vide. Bram, Kundeservice FixPart
9. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Købte hylde til køleskab, forkert størrelse
Anmeld en anmeldelse
8. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Ved st sende den rigtige vare til lovet tid
Anmeld en anmeldelse
18. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Et produkt var gået i stykker ved levering
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
19. okt. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at produktet ikke blev leveret i god stand. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi undskylder for ulejligheden. Juliette, kundeservice FixPart
20. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Saknade rätt delar, svårt att returnera.
Anmeld en anmeldelse
31. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse

Filter til elkedel

Desværre passede filtret til elkedel ikke
Anmeld en anmeldelse