FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dkAnmeldelser

: 1.515Meget god

4,51

Anmeldelser for FixPart.dk

1.515 verificeret anmeldelser i de sidste 12 måneder

1.515 anmeldelser i alt
Sådan sikrer vi, at anmeldelser kommer fra virkelige forbrugere.

Den mest relevante, positive anmeldelse


27. okt. 2022
jeg tastede data ind for min vaskemaskine da jeg havde behov for en ny bælg. Hjemmesiden var ikke helt skarp -og det var jeg heller ikke så jeg fik en forkert. Det fik jeg hurtigt at vide da jeg kontaktede jer. Den forkerte skulle så returneres men der var ingen returlabel med. Det er ikke hver dag jeg sender en pakke så det blev en oplevelse mere. Der bliver ikke modtaget pakker i pakkeshops uden stregkode som du skal have printet og betalt hjemmefra. GLS appen kunne jeg ikke få til at fungere men Postnord fungerede supergodt - det var bare at aflevere pakken i en ubemandet boks. I returnerede hele beløbet - upåklageligt. Den ny bælg blev behandlet som en ny ordre - og det gik jo fint da I havde hjulpet mig med at finde den rigtige
Anmeld en anmeldelse

Vis alle positive anmeldelser

Den mest relevante, kritiske anmeldelse


2. aug. 2022
Fix Part sender en forkert varer, en pakning til en vaskemaskine, deres support svarer ikke, derfor bestiller jeg samme vare igen, denne gang modtager jeg den korrekte vare og monterer denne, de har siden kontaktet mig og ber om et billede af vaskemaskines typeskilt, det har de gjort 2 gange nu, selvom jeg hver gang forklarer at jeg har modtaget korrekte vare 2. gang og bare vil have pengene retur for 2. bestilling og evt. en retur label til retunering af forkerte vare, men jeg hører ikke fra dem mere.
Anmeld en anmeldelse

Vis alle kritiske anmeldelser

Anmeldelser for FixPart.dk

Filter 
 Sortering Relevans 
(101)
 Verificeret anmeldelse
for 4 dage siden
1 dag om levering = 5 stjerner. Forkert reservedel - deres fejl. Beder hurtigt om ny korrekt reservedel samt returlabel, så jeg kan sende den forkerte retur. 5 dage + tæller fortsat. Den forkerte reservedel ligger fortsat i bryggerset og venter på sin tur tilbage. Mit armatur mangler fortsat sin reservedel. mailkorrespondancer frem og tilbage uden afklaring. = 0 stjerner. De har fået relevant info til at kunne behandle min sag hurtigt, men der ageres ufatteligt langsomt. I kunne lære at ringe eller agere tjept på fejl fremfor at snøvle afsted og miste kunder.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
24. nov. 2022
(bestillingsnummer 202201096499) Jeg har nu tre gange rykket for en elektronik, der manglede, da I sendte et Miele håndtag til min støvsuger. Jeg synes at I skal skynde jer at sende den, da jeg ikke kan bruge støvsugeren. Ellers synes jeg at I skal returnere minr penge. MVH Ebbe Andersen, Vejsgårdparken 38, 4241 Vemmelev. Tlf.: 29907040 mail: ebbeandersen100@gmail.com
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
18. nov. 2022
Pakke var trykket ved modtagelse og da varen var dårligt indpakket var den i stykker ved modtagelse. Mail sendt til fixpart men intet svar, endnu en mail send 6 dage efter modtagelse og stadig ikke svar. Det er ikke et sted at handle og det er ingen service, de svarer ikke på beskeder og det er ikke muligt at ringe. Utroligt at man kan drive virksomhed på denne måde
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 13 dage siden
Bestilte en ny smørhylde til køleskab og som jeg fik leveret 5 dage efter. Desværre var den flækket under transporten. Fair nok, det kan ske! Da man kun kan komme i kontakt med jer ved at udfylde en web form, har jeg nu gjort det flere gange, uden at I reageret i over en uge. Kom nu og vis at I har god service, for lige nu oplever det mangler totalt 🥱
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
23. nov. 2022
Jeg bestilte en del til min vaskemaskine for over 2 uger siden. Der stod levering 1-2 dage. Jeg har intet modtaget, andet end et track and trace nr til gls, men når jeg taster det ind hos gls står der at de ikke har modtaget pakken endnu. Jeg har skrevet til fixpart, men de svarer mig ikke.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
24. nov. 2022
I har trukket beløbet for jeres vare 2 gange på mit kreditkort den 12/11-2022, men har åbenbart ikke evne/vilje til at rette det. Da man jo ikke kan ringe til jer, har jeg skrevet til jer flere gange om det, uden at det er blevet rettet.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
12. nov. 2022
Har ikke sendt den vare jeg bestilte, sendte “noget” der var for stort. Havde ellers sendt korrekt serienr. M.m.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 6 dage siden
Uoriginalt tilbehør der ikke kan benyttes. Totalt spild af penge.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
2. nov. 2022
Kan ikke anbefales….Jeg har bestilt nogle vare som så ikke passer, men sikke et problem at sende retur… man skal ansøge om at måtte sende retur i flere formulere og flere omgange, det er ikke muligt at komme i kontakt med firmaet telefonisk.. Svar via mail er autosvar og bestemt ikke fyldestgørende.. Så konklusionen er at bestiller du forkert vare er det et kæmpe bøvl… Meget utilfredstillende!!
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
14. okt. 2022
Bestilte en beskyttelsesbeklædning til min Bosch hækkeklipper. Den kom hurtigt og lignede fuldstændig den ødelagte. Dog - da jeg skulle montere delen, var der ingen gevind i hullet, hvor den skulle monteres med en bolt på hækkeklipperen. Jeg magter ikke at gøre mere. Må finde en der kan skære et gevind for mig. Synes bare ikke kvaliteten er OK.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
22. okt. 2022
Det er den mest mangelfulde service jeg har oplevet. Lynhurtig levering, men når komponenten er defekt, så kan kun maile til firmaet, men der kommer aldrig svar. Man kan overhovedet ikke finde et telefoner et sted, så de kan kontaktes. Så beder man om en returlabel, men stadig ingen respons. Kan ikke anbefales.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
13. okt. 2022
Useriøst firma- svarer ikke på mine henvendelser. Sender kun den billigste reservedel vi har bestilt, trods de har modtaget betaling for hele bestillingen. Efter flere henvendelser stadig ingen svar ej heller penge retur. Ingen tlf. nr man kan ringe til.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
6. nov. 2022
Pengene bliver ikke returneret, efter fortrydelse af køb, og nægtet modtagelse af pakke. Annulerede ordre til ‘kundeservice’ få timer efter bestilling, og igen via mail. Pengene er trukket, og 2x standart beklager svar modtaget.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
27. okt. 2022
Meget dårlig service, sender et forkert produkt og kan ikke forstå at jeg skal have et andet produkt, bliver ved med at sende samme mail med informationer som jeg ikke kan bruge, frygtelig langsom behandling og dårlig forståelse.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
17. okt. 2022
Skriv størrelser på jeres produkter. Så man ikke får bestilt noget forkert. Og giv svar når man ønsker at sende det retur
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
19. okt. 2022
Dårlig service, ingen svar på besked, medarbejder ved intet om produktet.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
27. okt. 2022
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
10. sep. 2022
Bestilte en skål til en Magimixer og modtog en gummiliste (til vaskemaskine?) i en beskadiget papkasse. Det er jo hvad der kan ske. Men der hvor det herefter går helt galt er, da jeg forsøger at komme i kontakt med Fixpart.dk kundeservice. Der er ingen telefon eller chat. Mails bliver besvaret af en robot eller en person som skriver som en og dags dato har jeg ikke fået varen jeg bestilte. Efter at have set andre anmeldelser af Fixpart.dk frygter jeg de 900 kr jeg betalte er gået tabt. Fatter ikke det kan betale sig at behandle sine kunder på den måde. Det er jo direkte inkompetent. Kommer aldrig til at anbefale jer.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
17. sep. 2022
Jeg har nu sendt flere mails til kundeservice, da jeg ønsker at returnere en vare. Indtil nu forgæves. Jeg hører ikke fra dem og der er ingen mail, helelr ikke i spam mail. Man kan ikke finde oplysninger om returadressen på hjemmesiden. Mega dårlig kundeservice
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
20. sep. 2022
Bestilte to hjul til plæneklipper. Da pakken kom indeholdt den kun et hjul. Har skrevet til dem, men har ikke fået svar en uge efter. Har indtil videre betalt for to men kun modtaget et. I bør enten sende et hjul mere eller refundere
Anmeld en anmeldelse