FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

2.993 anmeldelser i de sidste 12 måneder5.610 anmeldelser i alt  

4,57
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

26. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg ledte forgæves efter en del til mit 15 år gamle side-by-side Samsung køleskab, da noget plastik i isterning delen var knækket og isproduktionen var stoppet. Da vi bruger isfunktionen flere gange hver dag var det lidt surt. ebay og Amazon og andre, meldte alle "udsolgt" eller vil ikke sende til mit område, så det var en fornøjelse at finde delen på lager hos FixPart. Og ikke bare på lager, også til en god pris og med hurtig levering. Bestilte Fredag efter lukketid og modtog varen Mandag. Alternativet ville have været et nyt køleskab og mulig ændring af køkkenelementer, så det kan godt svare sig at være stædig engang imellem. Kan varmt anbefale FixPart!

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

 Sortering  
Relevans
11. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Den behagelige måde jeres ansatte behandlede og løste vores købsanmodning på. Vi fik tillige hvad vi gik efter. Eneste plet på vores handel var, at forsendelsen fra jer til os gik gennem Post Nord som atter engang ikke traf nogen hjemme i forbindelse med leveringen af varen, dette til trods for, at vi begge var hjem og sad Max. 10 m fra bagdøren.
Anmeld en anmeldelse
1. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse

hurtigt levering fra Fixpart men…149 kr

hurtigt levering fra Fixpart men prisen på en knap til bosch til 149.kr.inc. transport har købt den samme del til 108kr i alt med transport. men var desværre defekt ( der fremsendes en ny uden beregning men lige nu med levering tid). Og når man skal bruge det her og nu, så må man jo betale .
Anmeld en anmeldelse
30. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Min Bauknecht opvaskemaskine havde et problem med labyrinten. Jeg kunne finde den del hos fixparts, og få den leveret to dage efter. Meget hurtig og effektiv service. Og med en nem og overskuelig hjemmeside, bare man har serienummer og fabrikat på maskinen. Fem stjerner herfra.
Anmeld en anmeldelse
27. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Fixpart havde den reservedel jeg skulle bruge. Dog var den en del af en dyrere løsning. Jeg havde en flækket isterningebakke som burde koste under 200kr, men blev nødt til at købe hele motoren til knap 900kr. For at få bakken. Dyrt! Men jeg fik fikset min isterningemaskine
Anmeld en anmeldelse
for 7 dage siden
 Verificeret anmeldelse
The purchase was as per expectation and delivered on time. A bit more description with the products will be even better. It took us some time to figure the exact right type. There were several apparently similar looking products.
Anmeld en anmeldelse
30. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Levering kun til hjemme adresse er skidt , da man megen sjælden er hjemme fra 8-20 , man burde kunne vælge til pakke post , man skal vente ydeligere 24 timer på pakken bliver indleveret til ikke valg fri pakke post
Anmeld en anmeldelse
28. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg bestilte barbermaskinehoved til min Phillips barbermaskine og troede, det var komplet hoved til udskiftning og ikke blot de tre små skærehoveder. Derfor synes jeg, prisen er alt for høj. Dog hurtig levering.
Anmeld en anmeldelse
for 10 dage siden
 Verificeret anmeldelse

Nemt at finde de rigtige dele

Det er nemt at finde de rigtige reservedele. Ekspeditionstiden er kort, og pakken kan følges i Track/Trace. Desværre var der en sorterings fejl hos GLS, så pakken måtte tilbringe en weekend i Kolding.
Anmeld en anmeldelse
4. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse

Meget tilfreds

Hurtig levering, rigtig produkt, stort udvalg. (Husk; det er op til dig selv at finde det rigtige serienummer på dine hvidvarer, men derfra er det nemt at finde frem på hjemmesiden.)
Anmeld en anmeldelse
for 7 dage siden
 Verificeret anmeldelse

Ingen slinger!

Jeg bestilte, I modtog mine penge, jeg modtog mit produkt og jeg forestiller mig at bi begge endte med at blive glade og tilfredse. Ingen slinger i valsen!
Anmeld en anmeldelse
for 9 dage siden
 Verificeret anmeldelse

Godt tilfreds

Hjemmesiden er super fin med godt beskrevet produkt. Der var lidt lang leveringstid, kunne godt have brugt en mail om at det bestilte produkt var på vej.
Anmeld en anmeldelse
for 8 dage siden
 Verificeret anmeldelse

Gode beskrivelser af varer

Jeg har købt køleskabsdørhylder, og følte mig godt vejledt af teksten på hjemmesiden, alt passede som det skulle, hurtig levering så jeg er kun tilfreds.
Anmeld en anmeldelse
2. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Alt fungerede fint bortset fra at jeg aldrig har modtaget information fra PostNord om at pakken var ankommet til udleveringsstedet. Hvad den i øvrigt er.
Anmeld en anmeldelse
for 19 timer siden
 Verificeret anmeldelse
Super hurtig levering og nemt og finde rundt på deres hjemmeside og finde dele til produktet og vil helt sikkert bruge deres side igen :)
Anmeld en anmeldelse
28. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg bestilte en støvsugerslange. Nemt og overskueligt. hurtig levering Jeg er fuldt ud tilfreds Kan varmt anbefale at handle her Vh Lena
Anmeld en anmeldelse
6. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Fik først tilsendt en køleskabsfront, som var revnet. Sendte diverse foto og fik tilsendt en ny uden beregning - rigtig fin service.
Anmeld en anmeldelse
4. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering, god information fra bestilling til modtagelse. Lidt tricky at finde de rigtige dele - men det virkede til sidste ;)
Anmeld en anmeldelse
9. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse

Hurtig lev.

Jeg har bestilt flere gange fra FixPart, de har hver gang haft delene på lager og meget hurtigt levering, meget tilfreds.
Anmeld en anmeldelse
for 9 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering - Er bare i tvivl om jeres svar fra kundeservice blir givet af rigtige mennesker eller en robot ????
Anmeld en anmeldelse
for 9 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Man mødes med stor velvilje, men forretningsgangen er noget snørklet ved erstatningsprodukt under garantien
Anmeld en anmeldelse