FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dkAnmeldelser

: 1.181Meget god

4,51

Anmeldelser for FixPart.dk

1.181 verificeret anmeldelser i de sidste 12 måneder

1.181 anmeldelser i alt
Sådan sikrer vi, at anmeldelser kommer fra virkelige forbrugere.

Den mest relevante, positive anmeldelse


8. mar. 2022
Kan selv - vil selv! Det var i hvert fald udgangspunktet, da jeg skulle bestille en ny glashylde til min fryser. Efter en halv time havde jeg fundet frem til serienr. på min Bauknecht fryser, men hold op hvor der findes mange forskellige dele til sådan et dyr. Jeg var lige ved at opgive, da jeg langt om længe overgav mig til at skrive om hjælp. Efter 2-3 min. var delene både fundet og bestilt - næste gang spørger jeg INDEN jeg går i gang. Super service!
Anmeld en anmeldelse

Vis alle positive anmeldelser

Den mest relevante, kritiske anmeldelse


2. aug. 2022
Fix Part sender en forkert varer, en pakning til en vaskemaskine, deres support svarer ikke, derfor bestiller jeg samme vare igen, denne gang modtager jeg den korrekte vare og monterer denne, de har siden kontaktet mig og ber om et billede af vaskemaskines typeskilt, det har de gjort 2 gange nu, selvom jeg hver gang forklarer at jeg har modtaget korrekte vare 2. gang og bare vil have pengene retur for 2. bestilling og evt. en retur label til retunering af forkerte vare, men jeg hører ikke fra dem mere.
Anmeld en anmeldelse

Vis alle kritiske anmeldelser

Anmeldelser for FixPart.dk

Filter 
 Sortering Relevans 
 Verificeret anmeldelse
13. sep. 2022
Bestilte en isbakkeskuffe til mit amerikaner køleskab, som var billigere her end hos andre. Efter nogle dage var jeg inde og tjekke mon forsendelse , og fik her at vide at forsendelsen var forsinket , og at jeg kunne følge pakken , ved at trykke på medsendte link. God information , og pakken kom som lovet. Indholdet var helt som forventet, så jeg er godt tilfreds . Kan godt anbefale denne leverandør 👍🏼
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
11. sep. 2022
Jeg bestilte tre varer, hvoraf de to af dem kom hurtigt som lovet, mens den tredje vare havde en længere leveringstid. Det viste sig dog efter 1 - 1,5 uge at denne vare slet ikke kunne leveres. Fik en fin mail med beskrivelse af hvorfor og hvordan jeg kunne få en lignende vare eller pengene retur. 2 dage senere sad jeg med en tilsvarende vare som passede helt som den skulle og nu virker fryseren igen.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
4. sep. 2022
De havde ikke det ralæ jeg bestille alligevel og først efter mange dage hvis ikke to uger… får jeg at vide at de har en anden del i stedet for som jeg ku for gavn af men så skulle jeg ind og smide over 40kr mere i bestillingen. Det er font men en sen besked og synes godt de kunne have udvist noget kompensering helt automatisk grundet den sende udmelding. Delen var fint pakket og i god kval.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
7. sep. 2022
Jeg modtog i første omgang en vare, der var i stykker. Trods lidt lang lang sagsbehandling, var jeg glad for, at jeg modtog en ny vare omkostningsfrit, og at jeg ikke skulle bekymre mig om at sende den defekte vare retur. Det var god service, men ventetiden var lidt for lang, så derfor "kun" 4 stjerner.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
12. sep. 2022
Da jeg først opdagede Fixpart, gik der ikke lang til før jeg blandt det meget store udvalg af reservedele fandt lige netop de dele, jeg havde brug for. Hurtigt og let blev de bestilt, og efter nogle få dage fik jeg pakken med posten og kunne tage reservedelene i brug. Det virkede perfekt.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
13. sep. 2022
Tingene passer perfekt. Den eneste meget lille ting, er leveringstiden. Hvis det kunne leveres hurtigere ville det helt klart være et plus. Mest fordi det for mig har været bestillinger, så jeg kan reparere mine ting som ikke virker og jeg skal bruge ofte.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 8 dage siden
Super nemt bestillingsarbejde og hurtig levering, hvis man skal være lidt kritisk, syntes jeg, at der skal været mulighed for at hente varen i depot så man undgår betale for meget i fragt, som man kan hos gls med meget andet nethandel.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 4 dage siden
Herlig at jeg hurtigt fandt den reservedel jeg havde brug for. Det er skønt med et sted hvor man kan få næsten alle mulige reservedele. Enesteulempe er at man skal kende type, nr. ect. for at finde det. Utroligt hurtigt levering.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
2. sep. 2022
Bestilte nyt varmelegeme til vaskemaskine. De leverede via postnord på 3 dage. Jeg valgte fixpart da de gav det bedste overblik hvilket varmelegeme der var kompatibelt med min maskine. Varmelegemet virker som det skal.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 13 dage siden
Hurtig afsendelse på min første odrer, på nr er der lidt længere ventetid; men rigtig fedt at der står en ca ventetid på varen inden man bestiller så man ikke skal gå og spekulere over hvornår den kommer
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
4. sep. 2022
Det var nemt at finde den reservedel jeg skulle bruge på hjemmesiden. Den passede perfekt da jeg modtog den. Prisen var god, og leveringen lynhurtig. Jeg vender tilbage helt sikkert tilbage igen.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
3. sep. 2022 
efter Bjarne C.
Fik det jeg havde bestilt, leveret på den måde jeg ønskede, alt er godt. På hjemmesiden kunne jeg godt bruge, denne o-ring passer til denne ventil, eller en splittegning af apperatet med partner.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 5 dage siden
Havde delen og hurtig levering. Jeg manglede en nedslidt lille plastikkobling til min stavblender. De havde den for 30 kr og leverede inden for et par dage. Nemt og hurtigt.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 12 dage siden
Jeg kunne ikke selv finde den reservedel jeg manglede på hjemmesiden, men fik god hjælp fra FixPart via mail. Reservedelen blev sendt hurtigt. Jeg handler gerne med FixPart igen.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
5. sep. 2022
Stort udvalg af reservedele til gode priser. God mulighed for at checke om delen er kompatibel. Dog kunne det være rart hvis det var bedre filtre til at sortere søgningerne på.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
30. aug. 2022
Let at søge på og finde reservedele efter modelnummer. Fornuftige priser og levering. Godt for klima og miljø selv at fixe ens hårdhvidvarer fremfor at smide ud og købe nyt.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 10 dage siden
Nemt at finde reservedelen i kataloget og bestille. Betaling lidt anderledes en vanligt, men OK og ekspedition superhurtig 3 dage efter var delen monteret og det virker!
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
5. sep. 2022
Forholdsvis hurtig levering og en vare, der passede til den ovn, den var bestilt til. En medarbejder hjalp med at finde den rigtige reservedel før bestilling.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 20 timer siden
Det var let og intuitivt at finde den reservedel jeg skulle bruge på hjemmesiden. Den blev leveret hurtigt, og varen levede op til forventningerne.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
13. sep. 2022
Masse bøvl med anskaffelse af Bosch støvbeholder (Bosch Flexxo Serie 4 støvsuger). Det klarede FixPart som en "mis", tak for det! mvh Preben
Anmeld en anmeldelse