FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dkAnmeldelser

: 1.937Meget god

4,53

Anmeldelser for FixPart.dk

1.882 verificeret anmeldelser i de sidste 12 måneder

1.937 anmeldelser i alt
Sådan sikrer vi, at anmeldelser kommer fra virkelige forbrugere.

Den mest relevante, positive anmeldelse


27. okt. 2022
jeg tastede data ind for min vaskemaskine da jeg havde behov for en ny bælg. Hjemmesiden var ikke helt skarp -og det var jeg heller ikke så jeg fik en forkert. Det fik jeg hurtigt at vide da jeg kontaktede jer. Den forkerte skulle så returneres men der var ingen returlabel med. Det er ikke hver dag jeg sender en pakke så det blev en oplevelse mere. Der bliver ikke modtaget pakker i pakkeshops uden stregkode som du skal have printet og betalt hjemmefra. GLS appen kunne jeg ikke få til at fungere men Postnord fungerede supergodt - det var bare at aflevere pakken i en ubemandet boks. I returnerede hele beløbet - upåklageligt. Den ny bælg blev behandlet som en ny ordre - og det gik jo fint da I havde hjulpet mig med at finde den rigtige
Anmeld en anmeldelse

Vis alle positive anmeldelser

Den mest relevante, kritiske anmeldelse


2. aug. 2022
Fix Part sender en forkert varer, en pakning til en vaskemaskine, deres support svarer ikke, derfor bestiller jeg samme vare igen, denne gang modtager jeg den korrekte vare og monterer denne, de har siden kontaktet mig og ber om et billede af vaskemaskines typeskilt, det har de gjort 2 gange nu, selvom jeg hver gang forklarer at jeg har modtaget korrekte vare 2. gang og bare vil have pengene retur for 2. bestilling og evt. en retur label til retunering af forkerte vare, men jeg hører ikke fra dem mere.
Anmeld en anmeldelse

Vis alle kritiske anmeldelser

Anmeldelser for FixPart.dk

Filter 
 Sortering Relevans 
 Verificeret anmeldelse
for 7 dage siden
Vi havde noget tid overvejet at finde en ny ovn, da varmluftsfunktionen i vores Gorenje var gået i stykker, men det er blevet ret dyrt med nyt. Ved en tilfældighed søgte jeg efter reservedele på nettet og fandt FixPart - nyt varmelegme leveret fra Milano til kr. 216 inkl. fragt - deres side anbefalede endda den billigste mulighed og nu virker vores ovn igen. Det er lidt besværligt at finde den rigtige model frem på siden, men kan heller ikke lige se hvordan det kan gøres nemmere - der er vildt mange forskellige modeller. Er positivt overrasket over alle de reservedele man kan købe til en ovn. Det er fedt med muligheden for at reparere det gamle i stedet for "smid væk og køb nyt".
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 6 dage siden
De bestilte varer har jeg modtaget efter de er sendt fra Milano. De er i overensstemmelse med det forventede. DHL har undervejs underrettet mig om forsendelsens forløb dog med manglende korrekt opdatering. Pludseligt stod DHL buddet med varerne ved hoveddøren, efter informationerne skulle de være på depot i Belgien. Det var dejligt og meget overraskende. Alt i alt en super god oplevelse. MVH Steen ''''
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 4 dage siden
Jeg skulle købe en reservedel til mit 10år gammelt køleskabe. Fik rigtig god vejledning og rådgivning, da jeg ikke lige kunne finde det produkt som jeg havde brug for. Fandt efterfølgende så nemt frem til den vare, der passer mig behov. Varen blev sendt frem til mig to dage efter bestilling. Selve emballagen var helt miljøvenlig. Fornuftig pris. FixPart kan varmt anbefales👍.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 5 dage siden
Indtil videre en meget god oplevelse med både bestilling af den helt rigtige vare. God løbende formidling af varens vej til mig og frem for alt en hurtig levering med GLS. Eneste der nu tilbagestår er hvordan jeg selv skifter denne del i min vaskemaskine. (Cirkulationspumpen i min AEG maskine) Tænker ikke det er svært men har spurgt om hjælp til at finde vejledninger.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
6. jan. 2023
Billigt og hurtig forsendelse. Serviceminded ved returnering. Eneste anke er at jeg fik postnord advisering om en pakke til levering på samme dag som postnord kom forbi (ved begge bestillinger), så fx tirsdag morgen fik jeg en mail fra postnord at en pakke leveres tirsdag. Ved ikke om det er fixparts eller postnords problem, men det er næsten ubetydeligt.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
7. jan. 2023
Jeg ved ikke, hvordan det skulle kunne gøres bedre. Det skulle lige være hjemmesiden, hvor jeg måtte igennem 4 forskellige tlf og pc’er før det lykkedes mig at overbevise den om, at jeg ikke var en robot … Jeg kunne heller ikke finde emnet i “søg”, men måtte finde det i Google og bestille den vej. Lidt fjollet. Ellers var alt perfekt. Anders
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
5. jan. 2023
Vi bestilte og modtog varen mellem jul og nytår, men der var problemer med hjemmesiden, som gjorde, at varen blev bestilt flere gange, og derfor blev der trukket penge for flere, og vi modtog besked fra PostNord om forestående leveringer på trods af, at vi havde annulleret de ekstra bestilte antal af varen. Dette er endnu ikke afklaret.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
9. jan. 2023
Fantastisk service og expedition opvaskemaskine LTF11H121 slangen kunne ikke købes i hverken elgiganten, power eller andre kendte forretninger. FixParts havde den på modelnummeret som original samt et tilsvarede alternertiv til 1/4 af prisen modtog varen med det samme super service
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
6. jan. 2023
Positivt: Nemt at navigere frem til det jeg skulle bruge Nem bestilling Hurtig levering Negativt: I kom langt nede på resultatlisten i Google-søgningen og derfor nåede jeg faktisk at bestille et andet sted inden jeg fandt jer (og efterfølgende annullerede den første ordre)
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
13. jan. 2023
Havde en vare til en ovn som ikke mange har og til en fair pris, nem bestilling, relativ lang leveringstid. Havde brug returnering, og det var rimeligt uproblematisk. Har ikke telefon support, ikke frit valg af transport selskab og ikke mobilepay.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
11. jan. 2023
It was flawless! My experience couldn't be any better! Not only it was so easy to find what I needed but there delivery of it was the very next day! It's very valuable for situations like broken freezers! Now my freezer is working just like new!
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
17. jan. 2023
Gennem hjemmesiden fandt jeg ud af lige præcis hvilken reservedel der passede til lige min opvaskemaskine. Min er fra et mindre kendt mærke, derfor betød det utroligt meget at finde den rigtige og hjemmesiden gjorde det nemt og gennemskueligt.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
2. jan. 2023
Modtog hurtigt den bestilte vare, som desværre var beskadiget. Lidt ventetid (2 dage) på svar fra support, men herefter blev en ny vare hurtigt sendt afsted. Hurtigere svar på reklamation ønskelig. Jeg handler her igen
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
11. jan. 2023
Hej Havde lidt problemer med at finde den del jeg skulle bruge til min tørretumbler men prøvet at skrive hvad jeg skulle bruge de sendte en tengning over alt så jeg kunne vælge super godt og hurtigt svar Mvh jan Toft
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
14. jan. 2023
Det var en hurtig betjening ,men selve produktet lever ikke helt op til beskrivelsen ,da der kun skulle batterier i og skulle så virke ,men det gør den ikke , jeg har et Sharp tv og nu en Sharp controller ,
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 7 dage siden
FANTASTISK SERVICE! Jeg bestilte en reservedel til min opvasker torsdag aften, mandag var den leveret hos mig og den passede præcis! Så min opvasker virker igen. Fedt at det kunne gå så stærkt!
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
5. jan. 2023
Jeg bestilte, og modtog præcis hvad jeg skulle bruge i løbet af få dage efter at have bestilt på en brugervenlig hjemmeside til en fair pris - og andet har jeg ikke behov for ;)!
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
13. jan. 2023
God hjemmeside hvor man bare taster modelnummer ind og hvilke vare man ønsker. Hurtigt og godt overblik hvilke vare der så passer til vores model. Super hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
1. jan. 2023
Vi bestilte en glasplade til vores køleskab. Vi fandt hurtigt den rigtige på jeres hjemmeside og der gik kun to dage, så var glaspladen leveret. Meget fin service.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
11. jan. 2023
Det var næsten for nemt, at finde min reservedel. Andre leverendør sagde det ikke kunne skaffes/laves og jeg skulle købe en ny støvsuger. Tak for hjælpen.
Anmeld en anmeldelse