FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dkAnmeldelser

: 1.515Meget god

4,51

Anmeldelser for FixPart.dk

1.515 verificeret anmeldelser i de sidste 12 måneder

1.515 anmeldelser i alt
Sådan sikrer vi, at anmeldelser kommer fra virkelige forbrugere.

Den mest relevante, positive anmeldelse


27. okt. 2022
jeg tastede data ind for min vaskemaskine da jeg havde behov for en ny bælg. Hjemmesiden var ikke helt skarp -og det var jeg heller ikke så jeg fik en forkert. Det fik jeg hurtigt at vide da jeg kontaktede jer. Den forkerte skulle så returneres men der var ingen returlabel med. Det er ikke hver dag jeg sender en pakke så det blev en oplevelse mere. Der bliver ikke modtaget pakker i pakkeshops uden stregkode som du skal have printet og betalt hjemmefra. GLS appen kunne jeg ikke få til at fungere men Postnord fungerede supergodt - det var bare at aflevere pakken i en ubemandet boks. I returnerede hele beløbet - upåklageligt. Den ny bælg blev behandlet som en ny ordre - og det gik jo fint da I havde hjulpet mig med at finde den rigtige
Anmeld en anmeldelse

Vis alle positive anmeldelser

Den mest relevante, kritiske anmeldelse


2. aug. 2022
Fix Part sender en forkert varer, en pakning til en vaskemaskine, deres support svarer ikke, derfor bestiller jeg samme vare igen, denne gang modtager jeg den korrekte vare og monterer denne, de har siden kontaktet mig og ber om et billede af vaskemaskines typeskilt, det har de gjort 2 gange nu, selvom jeg hver gang forklarer at jeg har modtaget korrekte vare 2. gang og bare vil have pengene retur for 2. bestilling og evt. en retur label til retunering af forkerte vare, men jeg hører ikke fra dem mere.
Anmeld en anmeldelse

Vis alle kritiske anmeldelser

Anmeldelser for FixPart.dk

Filter 
 Sortering Relevans 
(27)
 Verificeret anmeldelse
21. nov. 2022
Fik at vide at der var 14 dages lev. tid. Da der var gået 3 uger, havde jeg stadig ikke fået min bestilling og fixpart havde ikke skrevet noget om den yderligere forsinkelse til mig. Jeg skrev til dem, at hvis jeg ikke havde fået min bestilling inden for den kommende uge, ville jeg bede banken om at annullere betalingen. SÅ fik jeg fluks en mail om, der var yderligere forsinkelse fra fixparts leverandør. Efter en uge fik jeg en ny mail om, at nu var ordren på vej. Så først efter 'truslen' om banken, blev de kundevenlige. Det kan gøres SÅ meget bedre.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 12 dage siden
Man vælger ikke leveringsmåde, før man har købt varen. Så var det, at jeg fandt ud af, at I leverer på hjemmeadressen. Jeg fik senere mulighed for at ændre leveringsmåden med min mobiltelefon, men appen gik ned. Fordi min kone er syg, er der altid nogen hjemme, men jeg fik en SMS, der fortalte, at I ikke havde kunnet aflevere pakken hjemme hos os. Det må være løgn. Og så blev den lagt ved et afleveringssted to kilometer væk, selv om vi har adskillige nærmere. Hvis jeg ellers kan huske denne historie, handler jeg ikke mere hos jer.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
21. nov. 2022
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
2. nov. 2022
Dårlig beskrivelse af varerne og dårlig service over mail. Man kan ikke ringe og man venter længe på svar på mail og man får ikke fuldt svar på sine mails. Har nu betalt fragt 2 gange og jeg kan ikke finde ud af om jeg skal betale retur og fragt igen, fordi de ikke beskriver varen ordentlig.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
17. sep. 2022
Varen var iorden. Men leverings tiden blev ikke overholdt. Leverings tid 1-2 dage, bestildt lørdag og fik først leveret torsdag. Det vil jeg kalde 4 dage. Hvis man skriver leverings tid så skal det også overholdes
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
19. sep. 2022
Svartid på emails
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
13. sep. 2022
Spam firma
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
27. sep. 2022
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
23. aug. 2022
Det startede godt med god vejledning inden køb. Jeg fik lagt min ordre og inden denne nogensinde var afsendt, fik jeg en mail medlem rabatkode til en ny ordre - det virker ikke optimalt (havde været fint at modtage den fx nogle uger efter levering af ordren). Herefter fik jeg besked om, at ordren var på vej - men det viste sig dog kun at være halvdelen af produkterne. Dette måtte jeg dog selv henvende mig for at få oplyst. Da jeg så modtog resten af min ordre, havde en af køleskabslåge-skufferne 2 store revner, så nu skal jeg (igen) vente på svar og dernæst forhåbentlig hurtig levering af at ikke defekt produkt. Så øv, synes desværre ikke det har været en særligt positiv proces trods en relativt dyr ordre på 2.500 DKK.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
29. aug. 2022
Den vare jeg bestilte kom efter ca en uge. Det er vel rimeligt nok. Desværre er varen itu. Min vurdering (dårlig) går på at det er besværligt at komme i kontakt med FixPart når den slags sker. Der er ikke et tlf nr man kan kontakte. Jeg har sendt en besked med foto af varen på den formular, man finder på hjemmesiden under “kontakt”. Fik et auto-svar med besked om at der ville gå 1-2 dage inden jeg fik svar. De to dage er kun lige gået, så jeg håber på et svar i morgen. Men jeg synes arbejdsgangen er noget omstændelig og usmidig indtil videre. Desværre. Vh en lidt utålmodig kunde😊
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
5. sep. 2022
The details are good, but if it doesn't fit you, you have to ship to the Netherlands
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
23. aug. 2022
Jeg bestilte 2 af samme Philips stavblender kande, men modtog kun 1.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
5. sep. 2022
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
9. jan. 2022
Købte et produkt hos fix-part som påtrods af korrekt type nummer ikke passede. Det skrev jeg til fix-part den 30-12.21 og fik besked på at tage billeder og skrive konkret hvad der var galt. Det gjorde jeg, og har intet hørt. Har sendt oplysninger ige, uden svar fra fix-part. Dårlig stil, ikke et sted jeg køber noget mere. Godt det kun var noget til 100 kr + forsendelse. Vh Henrik Thøgersen
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
14. jan. 2022
God dag, Jeg er ked af at høre, at du har bestilt det forkerte produkt. Vi har netop sendt dig en vejledning til returnering. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at give os besked. Michèle, Kundeservice FixPart
 Verificeret anmeldelse
4. aug. 2022
Har modtaget pakke som var ødelagte produkter i. Efter kontakt til kundeservice er der modtaget besked om at de sender "klagen" til deres leverandør. Her efter længere tid, hvor produktet ikke kan bruges, har jeg ikke modtaget erstatnings/reservedel til udbedring. Det er ikke den fedeste oplevelse.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
29. jun. 2022
Hej Jeg har skrevet ind og spurgt om der var låg på vandbeholderen, fik at jeg skulle bestille den som er leveret, men der er ikke noget låg på, synes det ville være rart i læste min besked. Nu har jeg 2 vandbeholder uden låg , det var derfor jeg købte hos jer.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
1. jul. 2022
God dag, Jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget et komplet produkt. Vi har kontaktet dig for at høre, om vi stadig kan levere dækningen. Michèle, Kundeservice FixPart
 Verificeret anmeldelse
1. aug. 2022
Bliver sendt fra Holland. Kundeservice kan kun skrives til og de svarer langsomt. Men de svarer dog. Jeg havde en dårlig oplevelse med deres produktdatabase og returporto.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
27. maj 2022
Hakkedimsen der kan hakke løg til min maskine passer ikke selvom det er det rigtige model nr. Øv. Men det dyrer at sende den retur end at smide den ud.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
27. maj 2022
God dag, Jeg er ked af at høre, at det produkt, du har bestilt, ikke passer. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Michèle, Kundeservice FixPart
 Verificeret anmeldelse
23. maj 2022
Det er helt fint at i sender skuffen, men hvad skal jeg bruge en skuffe til uden forstykke, så den får i igen. Hilsen Per Dk Impact
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
24. maj 2022
God dag, Jeg er ked af at høre, at du ikke kan lide dit produkt. Vi har kontaktet dig for at få styr på tingene og for at se, om vi kan levere et komplet produkt til dig. Michèle, Kundeservice FixPart
 Verificeret anmeldelse
15. jul. 2022
Ikke korrekt reservedel til en Bosch hækklipper, på trods af at den skulle passe iflg. Søgefunktion.
Anmeld en anmeldelse