Fiyo.dk/
Anmeldelser:

189 anmeldelser i de sidste 12 måneder262 anmeldelser i alt  

4,60
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

11. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Bestilte nye filtre til min Bora kogeplade. Leveringen var hurtig og varen lever på til forventningerne. Alt godt

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

20. apr. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg skrev til Fiyo pga en fejl i deres bekræftelse, hvor der var lagt et ekstra produkt på. Jeg skrev både på dansk og engelsk i to forskellige mails. Der bliver svaret på den engelske mail, men svaret er på dårligt dansk og det virker som et AI svar, da mailen er misforstået og man ikke forholder sig til problemet. Først da varen er afsendt modtager jeg en mail hvor de forholder sig til problemet med en ekstra vare. Deres løsning er at jeg blot skal lade være med at modtage varerne. Hvis jeg handlede sådan ville jeg heller ikke få den vare jeg havde bestilt, hvilket ville være meget utilfredsstillende. Nu har jeg betalt for en vare jeg ikke har bestilt og som jeg ikke kan bruge. Jeg bestiller meget sjældent på nettet og dette er en af årsagerne. Jeg synes simpelthen servicen er for ringe sammenlignet med en detailbutik.
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for Fiyo.dk/

Filter
 Sortering  
Relevans
1. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
fik et ødelagt produkt. sendte billed af det til Fiyo. fik en ny med det samme, uden problemer og skulle ikke en gang sende det ødelagte produkt retur. god service.
Anmeld en anmeldelse
22. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg bestilte fejlagtigt 2 ordre , denne fejl blev hurtigt rettet , efter henvendelse . Selve ordren kom hurtigt . Så alt i alt , en rigtig service . M.v.h . Werner
Anmeld en anmeldelse
18. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering til døren. Jeg følte mig heletiden velinformeret og derfor synes det har været super god service, pris og hurtig levering endda lige til døren.
Anmeld en anmeldelse
LG
Louise G.
Ålsgårde
26. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse

Fin oplevelse og perfekt vare

Jeg købte en mælkeskummer til min Lattisima One. Jeg var utålmodig, for ja jeg kunne ikke få min elskede kaffe, suk. Leveringen var hurtig og alt fint.
Anmeld en anmeldelse
9. maj 2023
 Verificeret anmeldelse
problemerne der opstod undervejs blev løst på bedste måde. man fortalte hvad problemerne var og hvad man ville gøre for at løse disse. det fulgte man.
Anmeld en anmeldelse
3. maj 2023
 Verificeret anmeldelse
Har handlet flere gange hos Fiyo, rigtig godt tilfreds, hver gang. Super gode varer og et stort udvalg. Jeg anbefaler Fiyo !
Anmeld en anmeldelse
19. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
Det er billigt og meget nemt. Jeg kan varmt anbefale at handle her, god varebeskrivelse og original kenwood produkter.
Anmeld en anmeldelse
22. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg havde lagt en besked om at lægge pakken ved døren men der stod (det må vi ikke) det er bestemt ok
Anmeld en anmeldelse
12. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
Super service og hurtig hjælp til retur af vare. Nu mangler jeg bare penge retur. Hilsen Gitte
Anmeld en anmeldelse
21. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Bestilte en varer på hjemmesiden og fik min varer 2 dage efter. Absolut god kundeservice.
Anmeld en anmeldelse
14. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
tjekke om varen er sendt , så jeg ikke selv skal finde ud af hvor pakken er i systemet
Anmeld en anmeldelse
18. mar. 2023
 Verificeret anmeldelse
Nem og hurtig bestilling Fint og hurtigt transport med GLS Kan kun anbefales
Anmeld en anmeldelse
3. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse

Jeg kan godt lide at I sælger…reservedele

Jeg kan godt lide at I sælger reservedele så man kan bruge sine ting længere.
Anmeld en anmeldelse
19. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
Det kørte bare på skinner og meget hurtig levering. Kunne ikke gå bedre
Anmeld en anmeldelse
27. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Er tilfreds med både bestilling og levering. Varerne var som beskrevet.
Anmeld en anmeldelse
7. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering, ingen problemer, leveret med ups til modtagecenter👌
Anmeld en anmeldelse
6. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Særdeles hurtig betjening af forsendelse, og varen passede perfekt.
Anmeld en anmeldelse
5. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse

Nemt og bekvemt

Overskuelig hjemmeside, nemt at bestille og hurtig levering.
Anmeld en anmeldelse
28. mar. 2023
 Verificeret anmeldelse

Fiyo har reservedele til det meste.

Fiyo har reservedele til det meste, og til hæderlige priser.
Anmeld en anmeldelse
23. maj 2023
 Verificeret anmeldelse
Fantastic services. God organisieret og meget effektive.
Anmeld en anmeldelse