Fiyo.dk/Anmeldelser

: 131Meget god

4,66

Anmeldelser for Fiyo.dk/

131 verificeret anmeldelser i de sidste 12 måneder

131 anmeldelser i alt
Sådan sikrer vi, at anmeldelser kommer fra virkelige forbrugere.

Den mest relevante, positive anmeldelse


15. mar. 2023
Jeg bestilte en kværn/motor til min espressomaskine. Desværre var den blevet ødelagt under transport, hvilket jeg ikke opdagede ved modtagelse fra fragtmanden. Selvom jeg havde skrevet under på modtagelsespapiret fra fragtmanden og i realiteten havde accepteret pakken sendte Fiyo en ny til mig UDEN beregning. Virkelig flot kundeservice. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her :) 10 stjerner herfra :)
Anmeld en anmeldelse

Den mest relevante, kritiske anmeldelse


20. apr. 2023
Jeg skrev til Fiyo pga en fejl i deres bekræftelse, hvor der var lagt et ekstra produkt på. Jeg skrev både på dansk og engelsk i to forskellige mails. Der bliver svaret på den engelske mail, men svaret er på dårligt dansk og det virker som et AI svar, da mailen er misforstået og man ikke forholder sig til problemet. Først da varen er afsendt modtager jeg en mail hvor de forholder sig til problemet med en ekstra vare. Deres løsning er at jeg blot skal lade være med at modtage varerne. Hvis jeg handlede sådan ville jeg heller ikke få den vare jeg havde bestilt, hvilket ville være meget utilfredsstillende. Nu har jeg betalt for en vare jeg ikke har bestilt og som jeg ikke kan bruge. Jeg bestiller meget sjældent på nettet og dette er en af årsagerne. Jeg synes simpelthen servicen er for ringe sammenlignet med en detailbutik.
Anmeld en anmeldelse

Anmeldelser for Fiyo.dk/

Filter
 Sortering 
Relevans
 Verificeret anmeldelse
21. nov. 2022
Bagepladernes størrelse passer ikke til ovnen JUNKER. De er fot små. Skulle have været 465 x 375 mm og ikke 441 x 370 mm.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
6. jan. 2023
Fungerede fint, men det er snyd når de skriver “på lager, afsendes samme dag” og lageret så viser sig at være i udlandet.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
18. jan. 2023
Let at finde varen, en Krups termokande, på hjemmesiden. Hurtigt bekræftelse på ordren. Modtog 4-5 dage senere.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
23. dec. 2022
Jeg bestilte et støvsugerrør til min Dyson og det kom som forventet og man ku følge det. Med GLS hele vejen 👍
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
8. nov. 2022
I kunne fremskaffe hvad ingen andre leverandører kunne. Endda hurtigt og præcist. Det kan ikke gøres bedre
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
30. nov. 2022
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
22. nov. 2022
Super service. Produktet var beskadiget ved ankomsten. Straks blev en ny vare sendt uden beregning.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
6. nov. 2022
Nem hjemmeside, hurtigt overblik, hurtig levering og rimelige priser! Jeg er rigtig tilfreds.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
24. nov. 2022
I've bought rubber belt for my dryer. It came in few days, it fits and works fine.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
21. jan. 2023
Fint udvalg af reservedele og hurtig afsendelse fra Holland. Kan kun anbefales!
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
14. dec. 2022
Bestilling gik fint, men syntes at det gik lidt langsomt med GLS levering
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
21. okt. 2022
Fint udvalg, og vi fik lige den reservedel vi skulle bruge.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
18. jan. 2023
Kom til tiden med tracing nummer så man kunne følge pakken
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
3. jan. 2023
Super fin og hurtig service, modtog hurtigt mine varer.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
24. dec. 2022
Nemt og hurtigt Bestilte tirsdag og havde varen mandag
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
15. okt. 2022
Godt produkt , god info om levering og hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
10. nov. 2022
God betjening og gode medarbejdere/ leder. Super👍
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
18. nov. 2022
aflevering lige til døren af en flink chauffør.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
22. jan. 2023
God pris på reservedel til Dyson
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
18. jan. 2023
det levede op til min forventning
Anmeld en anmeldelse