Fiyo.dk/- Logo - Anmeldelser

Fiyo.dk/
Anmeldelser:

213 anmeldelser i de sidste 12 måneder340 anmeldelser i alt  

4,63
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

11. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Bestilte nye filtre til min Bora kogeplade. Leveringen var hurtig og varen lever på til forventningerne. Alt godt

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

6. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
NUL STJERNER til jiyo. Jeg har endnu ikke modtaget min vare, ordrenummer 2000013682 som blev bestilt for 4 uger siden , og hvor min konto blev trukket for betaling. Endvidere har det ikke været muligt at sende mails til firmaet. Den mails jeg har sendt er kommet retur. SÅ DÅRLIGT
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for Fiyo.dk/

Filter
 Sortering  
Relevans
8. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Forventninger opfyldt. Kvalitet helt ok
Anmeld en anmeldelse
14. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Pris i orden hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
16. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Alt er som det skal være
Anmeld en anmeldelse
22. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Intet alt var perfekt.
Anmeld en anmeldelse
8. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Rigtig god kvalitet
Anmeld en anmeldelse
14. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
13. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
12. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
3. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
1. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
27. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
11. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse

Alt godt. Bestilte nye filtre til min Bora…

Bestilte nye filtre til min Bora kogeplade. Leveringen var hurtig og varen lever på til forventningerne. Alt godt
Anmeld en anmeldelse
15. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Bestilling af køleskabshylder og hyldeforkanter til gik nemt og smertefrit. Nem og hurtig søgning på hjemmesiden og hurtig levering ikke mindst taget i betragtning at varerne blev sendt direkte fra Holland. Helt perfekt og til gode priser *****
Anmeld en anmeldelse
15. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
IMPONERENDE let, havde bestilt en forkert vare og skulle returnere! - det er lige før, at jeg må appellere til "at bestille forkerte varer" Det er simpelthen den mest fantastiske løsning Fiyo tilbyder kunderne. Tak
Anmeld en anmeldelse
11. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg bestilte et sæt knive til min babermaskine, men når jeg kom til kassen stod der to sæt? Jeg har modtaget og betalt for to sæt ?? Men ellers var det en god og hurtig betjening.
Anmeld en anmeldelse
FK
Flemming K.
Randers SØ
21. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse

kondensafløbspumpe til tumbler

Købte en reservedel til en tørre-tumbler og delen passede ferfekt og ankom ganske hurtigt frem til distinationen Vil jeg handle ved FIYO igen, ja absolut mvh Flemming Krag
Anmeld en anmeldelse
1. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
fik et ødelagt produkt. sendte billed af det til Fiyo. fik en ny med det samme, uden problemer og skulle ikke en gang sende det ødelagte produkt retur. god service.
Anmeld en anmeldelse
22. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg bestilte fejlagtigt 2 ordre , denne fejl blev hurtigt rettet , efter henvendelse . Selve ordren kom hurtigt . Så alt i alt , en rigtig service . M.v.h . Werner
Anmeld en anmeldelse
18. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering til døren. Jeg følte mig heletiden velinformeret og derfor synes det har været super god service, pris og hurtig levering endda lige til døren.
Anmeld en anmeldelse
LG
Louise G.
Ålsgårde
26. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse

Fin oplevelse og perfekt vare

Jeg købte en mælkeskummer til min Lattisima One. Jeg var utålmodig, for ja jeg kunne ikke få min elskede kaffe, suk. Leveringen var hurtig og alt fint.
Anmeld en anmeldelse