Fiyo.dk/- Logo - Anmeldelser

Fiyo.dk/
Anmeldelser:

212 anmeldelser i de sidste 12 måneder370 anmeldelser i alt  

4,61
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Mest relevante positive anmeldelse

11. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Bestilte nye filtre til min Bora kogeplade. Leveringen var hurtig og varen lever på til forventningerne. Alt godt

Mest relevante negative anmeldelse

6. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
NUL STJERNER til jiyo. Jeg har endnu ikke modtaget min vare, ordrenummer 2000013682 som blev bestilt for 4 uger siden , og hvor min konto blev trukket for betaling. Endvidere har det ikke været muligt at sende mails til firmaet. Den mails jeg har sendt er kommet retur. SÅ DÅRLIGT
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for Fiyo.dk/

Filter
 Sortering  
Relevans
for 2 dage siden
 Verificeret anmeldelse

Grydehåndtag

Alt fungerede perfekt og produktet ankom hurtigt. Jeg troede dog, at jeg havde købt et sæt grydehåndtag og opdagede først ved levering, at der kun var et, det kunne have været specificeret lidt bedre på sitet, så man ikke tager fejl. Jeg bestilte så et til, men måtte så betale fragt og handling endnu engang
Anmeld en anmeldelse
for 2 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Dejligt at kunne få reservedele til min 19 år gamle båndpudser. Hellere reparere end smide bort😊
Anmeld en anmeldelse
for 10 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Dejligt hurtig levering.
Anmeld en anmeldelse
18. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig og præcis ankommet.
Anmeld en anmeldelse
for 2 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Hurtig og uden problemer
Anmeld en anmeldelse
28. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Fint med hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
for 6 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Hurtigt og overskueligt
Anmeld en anmeldelse
19. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
17. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Bare OK
Anmeld en anmeldelse
for 22 timer siden
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
for 3 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
for 8 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
for 10 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
for 10 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
18. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
25. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
En helt igennem god handelspartner med gode varer,- gode priser og hurtig levering. Alt dette gør, at jeg kan anbefale givne handelspartner.
Anmeld en anmeldelse
10. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Seriöser Verkäufer Ich hatte eine ausgezeichnete Erfahrung mit "fiyo". Die Kommunikation war hervorragend und meine Fragen wurden schnell beantwortet. Die Verpackung war sorgfältig und schützte die Ware gut. Zudem war die Lieferung sehr schnell. Insgesamt ein sehr seriöser Verkäufer, den ich gerne weiterempfehle.
Anmeld en anmeldelse
6. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
God vare God pris Top service Leveret før end lovet 👍🏽
Anmeld en anmeldelse
21. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg kan godt lide den hurtige betjening som i leverede.
Anmeld en anmeldelse
29. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig service til fornuftig pris
Anmeld en anmeldelse