Fiyo.dk/
Anmeldelser:

212 anmeldelser i de sidste 12 måneder355 anmeldelser i alt  

4,60
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

11. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Bestilte nye filtre til min Bora kogeplade. Leveringen var hurtig og varen lever på til forventningerne. Alt godt

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

6. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
NUL STJERNER til jiyo. Jeg har endnu ikke modtaget min vare, ordrenummer 2000013682 som blev bestilt for 4 uger siden , og hvor min konto blev trukket for betaling. Endvidere har det ikke været muligt at sende mails til firmaet. Den mails jeg har sendt er kommet retur. SÅ DÅRLIGT
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for Fiyo.dk/

Filter
 Sortering  
Relevans
23. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Holdt hvad de lovede
Anmeld en anmeldelse
24. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtigt levering
Anmeld en anmeldelse
8. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Super service
Anmeld en anmeldelse
7. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Den er i top
Anmeld en anmeldelse
14. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
13. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
11. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
8. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
1. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
23. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
23. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
21. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
20. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
18. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
14. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Fin hjemmeside, men lang leveringstid med GLS fra Holland - 4 arbejdsdage. Det burde I måske gøre opmærksom på ved bestilling, hvis jeg havde vidst det havde jeg valgt en anden leverandør
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
15. maj 2024
Hej Peter, læs venligst din anmeldelse på denne hjemmeside. Vi forstår, at de levertid længere var, da du havde gehoopt, og vi tilbyder vores oprechte undskyldninger for det ubehagelige. Groetjes Dimitri kunderservice Fiyo.
24. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg modtog den forkerte reservedel. Ikke samme model nr/ type som blev bestilt på nettet. Ledning i stedet for stikben..
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
24. apr. 2024
Hej Emil, tak for din anmeldelse. Hvor er det ærgerligt, at du modtog en anden del end den, du bestilte. Vi løser det for dig. Jeg har sendt dig en e-mail og vil besvare den så godt som muligt. Vi beklager ulejligheden. Hilsen Dimitri kundeservice Fiyo.
14. maj 2024
 Verificeret anmeldelse

Blandet oplevelse

God hjemmeside, lang leveringstid. Prisen var ok, men heller ikke mere!
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
15. maj 2024
Hej Per, læs venligst min anmeldelse på din hjemmeside. Vi forstår, at de levertid længere var, da du havde gehoopt, og vi tilbyder vores oprechte undskyldninger for det ubehagelige. Groetjes Dimitri kunderservice Fiyo.
28. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Den termo kande i viser på billed er ikke den man køber
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
29. apr. 2024
Hej Finn, tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du ikke er helt tilfreds. Jeg har sendt dig en mail med spørgsmål. Besvar disse så godt som muligt, og så kan jeg se, hvad der gik galt. Vi beklager ulejligheden. Hilsen Dimitri kundeservice Fiyo.
7. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering Brugt jer før og der havde jeg samme oplevelse.
Anmeld en anmeldelse
26. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse

Levering som lovet.

Varen ankom som lovet og passer til maskinen, som lever videre.
Anmeld en anmeldelse