Fiyo.dk/
Anmeldelser:

189 anmeldelser i de sidste 12 måneder262 anmeldelser i alt  

4,60
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

11. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Bestilte nye filtre til min Bora kogeplade. Leveringen var hurtig og varen lever på til forventningerne. Alt godt

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

20. apr. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg skrev til Fiyo pga en fejl i deres bekræftelse, hvor der var lagt et ekstra produkt på. Jeg skrev både på dansk og engelsk i to forskellige mails. Der bliver svaret på den engelske mail, men svaret er på dårligt dansk og det virker som et AI svar, da mailen er misforstået og man ikke forholder sig til problemet. Først da varen er afsendt modtager jeg en mail hvor de forholder sig til problemet med en ekstra vare. Deres løsning er at jeg blot skal lade være med at modtage varerne. Hvis jeg handlede sådan ville jeg heller ikke få den vare jeg havde bestilt, hvilket ville være meget utilfredsstillende. Nu har jeg betalt for en vare jeg ikke har bestilt og som jeg ikke kan bruge. Jeg bestiller meget sjældent på nettet og dette er en af årsagerne. Jeg synes simpelthen servicen er for ringe sammenlignet med en detailbutik.
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for Fiyo.dk/

Filter
 Sortering  
Relevans
8. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Super god og hurtig betjening og leverig!
Anmeld en anmeldelse
24. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Fantastisk service og god kvalitet.
Anmeld en anmeldelse
18. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Alt fungerede perfect Tusind Tak
Anmeld en anmeldelse
2. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Absolut intet at klage over
Anmeld en anmeldelse
17. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse

Super godt

Nem og hurtig levering 👌
Anmeld en anmeldelse
14. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Great shop great priser
Anmeld en anmeldelse
6. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Alt til tiden som låvet
Anmeld en anmeldelse
3. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse

👍👍👍

Alt er som ønsket 👍👍👍
Anmeld en anmeldelse
29. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
21. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
19. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
16. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
15. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
4. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
31. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
2. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse

Har modtaget forkerte varer og skrevet…haloooooo?

Har modtaget forkerte varer og skrevet til jer 2 gange uden tilbagemelding.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
3. nov. 2023
Hej Erkan, tak for din anmeldelse. Hvor er det irriterende at produkterne ikke passer. Jeg har sendt dig en mail med nogle spørgsmål. Svar venligst på denne e-mail så godt du kan. Jeg kan så undersøge, hvor det gik galt. Vi beklager ulejligheden. Hilsen Dimitri kundeservice Fiyo.
15. mar. 2023
 Verificeret anmeldelse

Super kundeservice

Jeg bestilte en kværn/motor til min espressomaskine. Desværre var den blevet ødelagt under transport, hvilket jeg ikke opdagede ved modtagelse fra fragtmanden. Selvom jeg havde skrevet under på modtagelsespapiret fra fragtmanden og i realiteten havde accepteret pakken sendte Fiyo en ny til mig UDEN beregning. Virkelig flot kundeservice. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her :) 10 stjerner herfra :)
Anmeld en anmeldelse
15. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Bestilling af køleskabshylder og hyldeforkanter til gik nemt og smertefrit. Nem og hurtig søgning på hjemmesiden og hurtig levering ikke mindst taget i betragtning at varerne blev sendt direkte fra Holland. Helt perfekt og til gode priser *****
Anmeld en anmeldelse
11. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg bestilte et sæt knive til min babermaskine, men når jeg kom til kassen stod der to sæt? Jeg har modtaget og betalt for to sæt ?? Men ellers var det en god og hurtig betjening.
Anmeld en anmeldelse
FK
Flemming K.
Randers SØ
21. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse

kondensafløbspumpe til tumbler

Købte en reservedel til en tørre-tumbler og delen passede ferfekt og ankom ganske hurtigt frem til distinationen Vil jeg handle ved FIYO igen, ja absolut mvh Flemming Krag
Anmeld en anmeldelse