FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

2.991 anmeldelser i de sidste 12 måneder5.843 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

26. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg ledte forgæves efter en del til mit 15 år gamle side-by-side Samsung køleskab, da noget plastik i isterning delen var knækket og isproduktionen var stoppet. Da vi bruger isfunktionen flere gange hver dag var det lidt surt. ebay og Amazon og andre, meldte alle "udsolgt" eller vil ikke sende til mit område, så det var en fornøjelse at finde delen på lager hos FixPart. Og ikke bare på lager, også til en god pris og med hurtig levering. Bestilte Fredag efter lukketid og modtog varen Mandag. Alternativet ville have været et nyt køleskab og mulig ændring af køkkenelementer, så det kan godt svare sig at være stædig engang imellem. Kan varmt anbefale FixPart!

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

 Sortering  
Relevans
2. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Nu har jeg i 7 dage bedt om en returseddel og skrevet at I ikke skal se efter en kurv til Gram 45 00-00. Håber snart at høre fra jer Vh Erik Hansen Bestillings nummer: 202301817334.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
4. aug. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget det korrekte produkt. Vi har sendt dig de instruktioner, der gør det muligt for dig at returnere produktet. Den kan være havnet i din spam, så tjek venligst også der. Bram, FixPart kundeservice
24. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
I har givet mig en ubrugelig mellemstykke hvor jeg bad om en fod eller stand til mit fjernsyn. Jeg havde sendt jer alle oplysninger. I har heller ikke reageret på min reklamation.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
25. apr. 2024
Goddag, jeg er ked af at høre, at det produkt, du har bestilt, ikke passer. Ud fra et typenummer kan vi afgøre, om et produkt passer til en bestemt enhed. Desværre er det produkt, du har bestilt, ikke egnet på det grundlag. Vi har sendt dig flere oplysninger om, hvordan du returnerer dit produkt til os. Bram, FixPart kundeservice
6. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Først fik varer som jeg ikke havde bestilte, så det tog 3 måneder at retter på fejlen.... Så, tålmodigheden var nødvendigt for at få den hjem... Der er plads til forbedring..
Anmeld en anmeldelse
12. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Bestilte vare, fik en vare forkert, ca en uge siden. Problemet er stadig ikke løst. Man kan ikke ringe til dem ,kun skrive til dem og ikke ringe. Jeg bruger dem ikke mere
Anmeld en anmeldelse
22. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse

Har modtaget den helt forkerte vare

Vi har modtaget den helt forkerte vare. Bestilte nye ben til vaskemaskine, modtog efter kun to dage to mobiltelefoner!! Skrev på returneringsiden og har ikke hørt mere.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
24. jul. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi undskylder for ulejligheden. Bram, FixPart kundeservice
9. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse

6-8 dages leveringstid…..fik varen…

6-8 dages leveringstid…..fik varen leveret efter en måned og de eneste svar jeg fik var ens hver gang jeg henvendte mig dårlig kundeservice….bestiller ikke derfra igen
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
11. dec. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke modtog din ordre til tiden. Jeg kan se, at der faktisk var en forsinkelse, fordi produktet ikke var på lager. Det beklager vi meget. Jeg kan se, at din ordre nu er blevet leveret. Hvis der stadig er noget galt, så lad os det vide. Bram, FixParts kundeservice
11. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Mere præcis beskrivelse at antal enheder der er inkluderet i den bestilling man lavet. Ved henvendelse til kundeservice svarer de ikke på hvad der bliver spurgt til.
Anmeld en anmeldelse
19. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse

Dårlig service ved reklamations

Giv en ordentlig service hvis et produkt er defekt, og sørg for at overholde jeres egne tidsfrister - hvad er det værd at have en garanti i ikke selv overholder.
Anmeld en anmeldelse
18. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Synes det er ærgerligt der ikke er et telefonnummer man kan ringe til..Alle mails kommer i ens indbakke DOG ikke den mail, hvor der er noget der skal returneres.
Anmeld en anmeldelse
15. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg har ikke fået den vare jeg har bestilt jeg kan ikke give nogle stjerner når jeg ikke har fået varen endnu og min mening om jer mvh Eilif milvang christensen
Anmeld en anmeldelse
4. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Bestilte hjul til lg tørretumbler, Hjulet var den rigtig størrelse, men selve navet var forkert, så jeg måtte skifte hjulet over på det eksisterende nav.
Anmeld en anmeldelse
20. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse

Menglende ordrebekræftelse

Da jeg bestilte reservedel modtog jeg ingen ordrebekræftelse og der gik over en uge før jeg, fra Postnord, fik at vide at der var en pakke på vej fra Jer.
Anmeld en anmeldelse
19. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse

Levere en forsket reservedele

Levere af reservedele der ikke passer (foto af typeplade medsendt), venter nu på returnerings information på 5 dagene, mega dårlig behandling af kunder.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
21. jun. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget det korrekte produkt. Vi har sendt dig de instruktioner, der gør det muligt for dig at returnere produktet. Den kan være havnet i din spam, så tjek venligst også der. Michèle, FixParts kundeservice
6. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Bestilt varer den 7 november og rykket for den to gange på kundeservice og ikke modtaget noget svar og stadig ikke fået leveret varen. Upålidelig firma
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
7. dec. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget din ordre. Vi er i kontakt med transportøren og har også kontaktet dig om dette. Bram, FixPart kundeservice
5. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg har ikke modtaget min mundstykke til vores dyson endnu hvor bliver den af Vi vil også gerne have vores penge tilbage, hvis den ikke kommer snart
Anmeld en anmeldelse
3. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Man får ikke de bestillinger man afgiver , på trods af megen skriveri frem og tilbage , telefonisk kontakt er umuligt . Ganske enkelt en gang lort
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
3. nov. 2023
Goddag, På tidspunktet for din bestilling havde vi desværre ikke alle produkter på lager (længere). De produkter, vi havde på lager, er allerede blevet sendt til dig, så dem behøver du ikke at vente på. Den anden del af ordren vil blive leveret senere. Bram, FixPart kundeservice
15. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Udmærket, men reservedelen manglende lidt i forhold til den oprindelige. Det drejede sig om nyt låg til Sweg el kedel, hvor gummiringen manglede.
Anmeld en anmeldelse
14. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse

produktet jeg har modtaget er et…Låg til Brun Multipractic køkkenmaskin Model 4243UK, ser umiddelbart ok ud, man kan ikke køre på plads

produktet jeg har modtaget er et eftermarkedsprodukt, det passer "næsten" til min model, men kan ikke gå i hak, så masinen fungerer stadig ikke
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
15. dec. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at det produkt, du har bestilt, ikke passer. Baseret på et typenummer kan vi afgøre, om et produkt er egnet til en bestemt enhed. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi beklager ulejligheden. Bram, FixPart kundeservice
4. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse

Leveringen er udskudt 10 gange

Leveringen er udskudt en måned ad gangen i 1/2 år. Ikke værd at handle med det firma, når man har brug for en hvidevarer-reservedel hurtigt 😤
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
6. dec. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke modtog din ordre til tiden. Jeg kan se, at der faktisk var en forsinkelse, fordi produktet ikke var på lager. Det beklager vi meget. Jeg kan se, at din ordre nu er blevet leveret. Hvis der stadig er noget galt, så lad os det vide. Bram, FixPart kundeservice
26. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse

Bestilte to dele i samme ordre - skulle hente to steder

Bestilte to dele i samme ordre. Hver del blev sendt til en forskellig pakkepost. det virker nu ikke specielt smart, når man vælger et sted.
Anmeld en anmeldelse