koro-shop.dk- Logo - Anmeldelser

koro-shop.dk
Anmeldelser:

311 anmeldelser i de sidste 12 måneder326 anmeldelser i alt  

4,62
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Mest relevante positive anmeldelse

7. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Meget overskuelig hjemmeside med masser af gode produkter, som man bare får lyst til at købe og smage 😍 Af de produkter som jeg har købt, er jeg især MEGET begejstret for de bitte små frysetørrede æblestykker, som jeg kan se mange anvendelsesmuligheder for og som der også står i beskrivelsen. Gode beskrivelser af produkterne, så man ved, hvad der er i dem og hvordan de er behandlet 👍 Jeg synes, at varerne kommer rimeligt hurtigt og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos KoRo 🥰

Mest relevante negative anmeldelse

30. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
They confirmed shipment but a week went and I started to claim after it. 3 days after request they blamed on a technical issue and that for that reason cannot track my shipment. They told me to aesit s week more, maybe the parcel will pop up and then if not to contact them again to discuss return of payment or new shipment. Really lousy customer service, and if technical issues they should come out with it to all customers, therefore it is nor reliable what they say. It is not good service that customer must keep chasing, asking after shipment. A pity as they have some nice products, though often not available. I dont recommend after this experience with poor customer service.
MN
Marit N.
Sweden
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for koro-shop.dk

Filter
 Sortering  
Relevans
3. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Lækre varer som kommer hurtigt
Anmeld en anmeldelse
14. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Gode priser og god leveranse!
Anmeld en anmeldelse
15. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Vi er tilfredse med det hele.
Anmeld en anmeldelse
PS
Petra S.
Loegstoer
20. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse

God oplevelse

Hurtig levering gode varer.
Anmeld en anmeldelse
4. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Gode varer og god service.
Anmeld en anmeldelse
MP
Madelene P.
Åbyhøj
8. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Gode produkter og priser.
Anmeld en anmeldelse
28. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Ikke noget at klage over🌞
Anmeld en anmeldelse
14. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
12. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
2. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
EH
Erika H.
Glostrup, Dänemark
27. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
26. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
24. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
23. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
23. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg fik mange informationer om levering, igen og igen. Måske var det svindel. ? den ene kasse var meget ødelagt, og i stykker.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
26. apr. 2024
Hej, og tak for din anmeldelse. Jeg kan se, at du har modtaget din ordre. Hvis du oplever problemer med afsendelsen af din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via support@koro-shop.dk. Nu ønsker jeg dig god fornøjelse med dine bestilte KoRo-produkter! Mvh, KoRo-teamet
9. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Ingen rabat til kunder der køber meget
Anmeld en anmeldelse
21. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg synes at ind holdet er fint; men papkasse var meget dårlig, kunne ikke bære det, da kassen i stykke. Så jeg måtte hente nogle bærepose ude i billen, men det gik heldig vis godt. Skal nok sende et billede. Venlig hilsen Anna- Marie Lorenzen
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
12. apr. 2024
Hej Anna-Marie, og mange tak for din anmeldelse. Vi er opmærksomme på problemet med papkasserne og arbejder allerede på en bedre løsning. Da det påvirker hele logistikprocessen, kan sådanne ændringer dog tage noget tid. Tak for din konstruktive feedback. Jeg håber, at du er tilfreds med dine bestilte varer :) Mvh, KoRo-teamet
18. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg savner at hvis en vare er udsolgt, så hvornår den forventes på lager igen! 😁
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
20. mar. 2024
Hej, og tak for din feedback. Hvis vi kender til leveringsdatoen, kan du finde den på produktsiden. Besøger du shoppen fra din mobiltelefon, kan det være nødvendigt at scrolle lidt ned. Mvh, KoRo-teamet
CD
Christiane D.
Allingaabro
4. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse

Hurtig forsendelse.

Det var dejligt at modtage mine varer så hurtigt. Alt var som jeg håbede.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
12. apr. 2024
Hej, dejligt at læse, og tak for den gode anmeldelse! Mvh, KoRo-teamet
2. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Lækkere produkter, de har altid det jeg leder efter# hurtigt service
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
12. apr. 2024
Hej og tusind tak for den gode anmeldelse :) Mvh, KoRo-teamet