koro-shop.dk
Anmeldelser:

306 anmeldelser i de sidste 12 måneder306 anmeldelser i alt  

4,56
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

7. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Meget overskuelig hjemmeside med masser af gode produkter, som man bare får lyst til at købe og smage 😍 Af de produkter som jeg har købt, er jeg især MEGET begejstret for de bitte små frysetørrede æblestykker, som jeg kan se mange anvendelsesmuligheder for og som der også står i beskrivelsen. Gode beskrivelser af produkterne, så man ved, hvad der er i dem og hvordan de er behandlet 👍 Jeg synes, at varerne kommer rimeligt hurtigt og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos KoRo 🥰

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

30. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
They confirmed shipment but a week went and I started to claim after it. 3 days after request they blamed on a technical issue and that for that reason cannot track my shipment. They told me to aesit s week more, maybe the parcel will pop up and then if not to contact them again to discuss return of payment or new shipment. Really lousy customer service, and if technical issues they should come out with it to all customers, therefore it is nor reliable what they say. It is not good service that customer must keep chasing, asking after shipment. A pity as they have some nice products, though often not available. I dont recommend after this experience with poor customer service.
MN
Marit N.
Sweden
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for koro-shop.dk

Filter
 Sortering  
Relevans
1. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
I har et fantastisk udvalg af gode og spændende produkter. Og jeg kan især lide, at man kan købe store portioner, samt at I deklarerer varerne tydeligt. Og har en masse økologi.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
for 9 dage siden
Hej Nynne, tak for anmeldelsen. Hvor er det dejligt at høre, du er blevet så glad for vores shop og produkter! Rigtig god dag! Mvh, KoRo-teamet
for 2 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Kunde serivicen jeg fik forkerte vare men skrev på deres mail og bum så var der svaret og får nu tilsend det der mangler uden beregning og mange fine mails
Anmeld en anmeldelse
20. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Skøn bladsellerijuice. Har denne gang endnu ikke modtaget -sikkert pga pinse og Postdanmark. Ellers normalt meget hurtig levering ☺️
Anmeld en anmeldelse
19. maj 2024
 Verificeret anmeldelse

Havtornbærjuice og granatæblejuice i…

Havtornbærjuice og granatæblejuice i 3-liters bokse...og græskarkernepulver i rigtig god kvalitet :-)
Anmeld en anmeldelse
for 2 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Super lækre produkter. God hjemmeside med grundig beskrivelse af varer incl. allergener. Fair pris.
Anmeld en anmeldelse
for 13 dage siden
 Verificeret anmeldelse

Første køb

Hej Jeg er mega glad for de varer jeg har købt. Vender tilbage når jeg mangler noget Kh Glenda
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
for 9 dage siden
Hej Glenda, og tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, du er glad for varerne. :) Mvh, KoRo-teamet
2. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse

5 stjerner

Varerne svarer til det beskrevne. Det virker som varer uden alt muligt tilsætning.
Anmeld en anmeldelse
for 2 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Det er rigtig lækre ting de har, vi elsker især deres kokosmælk 🥰
Anmeld en anmeldelse
3. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Gode priser og hurtig levering.
Anmeld en anmeldelse
31. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
God service og gode produkter
Anmeld en anmeldelse
27. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeres produkter virker ok
Anmeld en anmeldelse
for 9 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering til døren
Anmeld en anmeldelse
29. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Gode produkter - uhm
Anmeld en anmeldelse
for 5 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Alt ok super 🌹 cool
Anmeld en anmeldelse
for 11 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Dejlige Rene vare
Anmeld en anmeldelse
for 8 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Gode produkter
Anmeld en anmeldelse
for 12 dage siden
 Verificeret anmeldelse
God kvalitet.
Anmeld en anmeldelse
for 3 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
for 5 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
for 6 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse