VONROC Danmark- Logo - Anmeldelser

VONROC Danmark
Anmeldelser:

302 anmeldelser i de sidste 12 måneder553 anmeldelser i alt  

4,62
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Mest relevante positive anmeldelse

24. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
Gode produkter og hurtig og sikker levering - eller det man som forbruger forventer. Der hvor Vonroc især adskiller sig er på pris og service. Prisen er virkelig attraktiv, og service er best in class. Jeg manglede fx i en pakke 2 skruevinger... de kom 2 dage senere med en beklagelse. Jeg har ved en enkelt lejlighed returneret en vare (bestilt 2x) og hele returneringen foregik med smil på læben og besked om, at pengene var på vej retur til min konto.

Mest relevante negative anmeldelse

7. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg har haft en lille Svensk maskine i 15 år, som nu ikke kunne mere! Så jeg har en hvis erfaring med kvas-hukkere! Første gang jeg kørte med denne maskine, mærkede jeg straks, at den ikke kunne kvase det den kunne tage ind!! Åbningen er alt for stor! Og motoren er alt for svag, for lille!! Man meddeler i indholdsfortegnelsen, at den kan klare 45mm. grene!! Den kan bestemt ikke dette, heller ikke med selv det blødeste ved (Hyld, som har marg) Og handler det om Bøg-Eg, eller andre hårde sorter, kan den ikke klare mere end 20mm. Så kort sagt!! Den er lidt af en skuffelse!!! Hilsen Gross. H. Brejner
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for VONROC Danmark

Filter
 Sortering  
Relevans
19. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Produktet jeg købte er fantastisk til en fantastisk pris og rimelig hurtig levering så alt ialt rigtig godt tilfreds og jeg vil gerne købe fra jer igen
Anmeld en anmeldelse
18. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering når man tænker på at det kommer helt fra Holland. Og super tilfredse priser
Anmeld en anmeldelse
20. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Den bedste olieradiator jeg nogen sinde har haft
Anmeld en anmeldelse
17. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Super godt produkt der kommer til tiden. 😀
Anmeld en anmeldelse
24. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
good products fair price prompt service
Anmeld en anmeldelse
17. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering. Pumpen køre perfekt
Anmeld en anmeldelse
21. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Effektivt produkt, hurtig afsendelse
Anmeld en anmeldelse
18. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
God kvalitet til en rimelig pris.
Anmeld en anmeldelse
24. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
jern rør til mundstykke
Anmeld en anmeldelse
27. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
😍😍🥳🥳👍👍🤗🤗
Anmeld en anmeldelse
20. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Alt ok
Anmeld en anmeldelse
1. jul. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
26. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
24. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
22. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
20. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
20. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
19. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
17. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse

Fremragende trillebør, men yderst besværlig at samle

Grunden til at Vonroc, kun får 3 stjerner, er at trillebøren er vanskelig at samle. Skruerne er for hårde at spænde uden brug af specialværktøj som man selv skal købe ved siden. Og selv med det rette specialværktøj er det vanskeligt at spænde skruerne på trillebøren. Når den skal samles. Tager mindst 30 min. Og endda næsten en 1 time, hvis man ikke kan sætte den fast i en høvlebænk.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra VONROC Danmark
17. jun. 2024
Hej! Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at det var så svært at sætte produktet sammen. Hvis der er noget, vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os på service@vonroc.dk. Jeg ønsker dig en god dag. Rexi VONROC
29. maj 2024
 Verificeret anmeldelse

Nem lille arbejdsbord

Arbejdsbordet er nemt nok at samle, selv om der kun er et par tegninger til rådighed ! Det eneste der volder noget besvær, er montagen af “skrue-enheder” under bordpladerne ! Trods “forboringer” er det næsten umuligt, at skrue alle 8 skruer i bund på bambus-pladerne !! Måske ville det være nemmere, hvis skruerne var mere spidse ??…..ellers fungerer arbejdsbordet fint !
Anmeld en anmeldelse