Fiyo.dk/- Logo - Anmeldelser

Fiyo.dk/
Anmeldelser:

213 anmeldelser i de sidste 12 måneder340 anmeldelser i alt  

4,63
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

11. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Bestilte nye filtre til min Bora kogeplade. Leveringen var hurtig og varen lever på til forventningerne. Alt godt

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

6. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
NUL STJERNER til jiyo. Jeg har endnu ikke modtaget min vare, ordrenummer 2000013682 som blev bestilt for 4 uger siden , og hvor min konto blev trukket for betaling. Endvidere har det ikke været muligt at sende mails til firmaet. Den mails jeg har sendt er kommet retur. SÅ DÅRLIGT
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for Fiyo.dk/

Filter
Sortering  
Nyeste først
for 11 dage siden
 Verificeret anmeldelse

Blandet oplevelse

God hjemmeside, lang leveringstid. Prisen var ok, men heller ikke mere!
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
for 10 dage siden
Hej Per, læs venligst min anmeldelse på din hjemmeside. Vi forstår, at de levertid længere var, da du havde gehoopt, og vi tilbyder vores oprechte undskyldninger for det ubehagelige. Groetjes Dimitri kunderservice Fiyo.
28. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Den termo kande i viser på billed er ikke den man køber
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
29. apr. 2024
Hej Finn, tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du ikke er helt tilfreds. Jeg har sendt dig en mail med spørgsmål. Besvar disse så godt som muligt, og så kan jeg se, hvad der gik galt. Vi beklager ulejligheden. Hilsen Dimitri kundeservice Fiyo.
22. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg har sendt varer retur, da den ikke kunne bruges. Afventer at få mine penge retur
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
24. jan. 2024
Hej Else, tak for din besked. Hvor er det en skam, at du ikke er helt tilfreds. En retur fra Danmark kan tage 2 til 3 uger, og det er faktisk lang tid. Vores undskyldninger. Så snart vi modtager en besked om, at din pakke er ankommet til vores lager, giver vi dig besked. Hilsen Dimitri kundeservice Fiyo.
7. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Motorhoved Dyson V6 blev købt da Dyson havde udsolgt. Samme pris. Larmer mere - dårlige lejer ? Men fungerer fint.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
9. jan. 2024
Tak for din anmeldelse og komplimentet. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med os. Det er vi glade for at høre! Vi sætter stor pris på, at du har gjort dig den ulejlighed at give os besked. Vi ser frem til den næste ordre! Hilsen Dimitri kundeservice Fiyo.
11. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
meget langsom levering
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
12. jul. 2023
Hej Ole, tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du er skuffet over leveringen. På grund af den verdensomspændende knaphed på råvarer kæmper fabrikkerne af forskellige mærker med et efterslæb i produktionen. Din ordre blev desværre forsinket på grund af dette. Vores dybeste undskyldning for ulejligheden. Venlig hilsen, Dimitri Fiyo kundeservice.