FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

2.991 anmeldelser i de sidste 12 måneder5.843 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

26. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg ledte forgæves efter en del til mit 15 år gamle side-by-side Samsung køleskab, da noget plastik i isterning delen var knækket og isproduktionen var stoppet. Da vi bruger isfunktionen flere gange hver dag var det lidt surt. ebay og Amazon og andre, meldte alle "udsolgt" eller vil ikke sende til mit område, så det var en fornøjelse at finde delen på lager hos FixPart. Og ikke bare på lager, også til en god pris og med hurtig levering. Bestilte Fredag efter lukketid og modtog varen Mandag. Alternativet ville have været et nyt køleskab og mulig ændring af køkkenelementer, så det kan godt svare sig at være stædig engang imellem. Kan varmt anbefale FixPart!

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

Sortering  
Nyeste først
16. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse

Returnering fungerer ikke så pas på

Levering kom fint. Jeg ville dog gerne returnere produktet men selv om man har udfyldt returneringsseddel og fulgt processen hører man ikke noget. Jeg venter fortsat på svar og det er nu over 14 dage. Man kan ikke ringe til dem. Kun udfylde endnu en online formular som jeg så venter svar på. Det er ikke optimalt.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
19. feb. 2024
Goddag, vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har sendt returinstruktioner, så du kan returnere produktet. Den kan være havnet i din spam, så tjek venligst også der. Bram, FixParts kundeservice
3. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
I havde skrevet forkert telefonnummer og e-mail adresse på sagen til PostNord, så jeg ikke kunne få pakken fra den aftalte Bluetooth boks. PostNord måtte så omdirrigere pakken til et sted uden Bluetooth adgang. De var til gengæld imødekommende og hurtige til det.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
5. feb. 2024
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke modtog din ordre til tiden. Desværre blev leveringen en smule forsinket, hvilket vi beklager. Hvis der stadig er noget galt med produktet, så lad os det vide. Bram, FixParts kundeservice
30. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse

Forkert del efter 2 måneders ventetid.

Nu har jeg for 2 måneder siden bestilt en del til mit fjernsyn med hjælp fra deres kundeservice. Det fungerer uden problemer. Så langt så godt. Jeg fik et link til en del som jeg bestilte, hvor der stod 1-2 ugers leveringstid. Efter 6 uger skrev jeg og fik at vide det ikke var muligt via den leverandør og jeg skulle vælge en anden. Det er jo ikke vigtigt for mig hvilken leverandør delen kommer fra..... Da delen så endelig kommer frem i dag, har jeg oprindelig fået et link til den forkerte del. Så nu står jeg med noget som passer til et 55" fjernsyn i stedet for 49. Håber det løser sig. Den eneste grund til at jeg ikke giver 1 stjerne, er at sidst fungerede det faktisk uden problemer.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
31. jan. 2024
Goddag, det er jeg ked af at høre. Vi har sendt returinstruktioner, så du kan returnere produktet. Den kan være havnet i din spam, så tjek også der. Bram, FixParts kundeservice
21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse

Forkert leverance

Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Anmeld en anmeldelse
27. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse

Lang leveringstid uden info

Bestilte en brygenhed d. 4/12 og fik den leveret d. 27/12. Ikke en lyd om forsinket levering. Beløbet for varen trækkes allerede på bestillingsdatoen. Jeg er denne gang ikke sønderligt imponeret.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
2. jan. 2024
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke modtog din ordre til tiden. Jeg kan se, at der faktisk var en forsinkelse, fordi produktet ikke var på lager. Det beklager vi meget. Jeg kan se, at din ordre nu er blevet leveret. Hvis der stadig er noget galt, så lad os det vide. Bram, FixParts kundeservice
21. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg blev ved at få meddelelser om mit køb ikke var afsluttet, tros jeg havde modtaget en bekræftelse på det. 4 gange,der er noget der ikke virker. Ekspeditionen gik hurtig og var fremme så hurtigt som postnord tillod det.
Anmeld en anmeldelse
18. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse

Blev ikke gjort opmærksom på at varen var sendt retur

Når en ting bliver tilbage sendt, skal kunden automatisk have en notifikantionsmail fra jer - det fik jer ikke. Havde ikke fået en besked fra PostNord, om at min vare var klar til afhentning, hvorefter den blev sendt retur. Det var først da jeg selv henvente mig til jer, at jeg blev klar over det. Det er i min optik dårlig kundeservice.
Anmeld en anmeldelse
18. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Svært at returnere en vare man ikke kan bruge. Levering er hurtig nok men efter 1 uge har jeg stadig ikke haft mulighed for at sende rerur
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
20. dec. 2023
Goddag, vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har sendt returinstruktioner, så du kan returnere produktet. Den kan være havnet i din spam, så tjek venligst også der. Bram, FixPart kundeservice
14. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse

produktet jeg har modtaget er et…Låg til Brun Multipractic køkkenmaskin Model 4243UK, ser umiddelbart ok ud, man kan ikke køre på plads

produktet jeg har modtaget er et eftermarkedsprodukt, det passer "næsten" til min model, men kan ikke gå i hak, så masinen fungerer stadig ikke
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
15. dec. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at det produkt, du har bestilt, ikke passer. Baseret på et typenummer kan vi afgøre, om et produkt er egnet til en bestemt enhed. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi beklager ulejligheden. Bram, FixPart kundeservice
11. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse

Not a Danish website, slow delivery

It looks like a Danish website, but my parts offered as 1-2 days delivery, took nearly a week to arrive from Belgium. The parts were OK, but I paid more than I should have to get them quickly from FixPart - and then it wasn't quick delivery at all.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
13. dec. 2023
Good day, I'm sorry to hear that you did not receive your order on time. Unfortunately, delivery was somewhat delayed, for which we apologize. If there is anything wrong with the product, please let us know. Bram, Customer Service FixPart
11. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Alt for lang leveringstid i forhold til lovet.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
12. dec. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke modtog din ordre til tiden. Jeg kan se, at der faktisk var en vis forsinkelse, fordi produktet var udsolgt. Vores oprigtige undskyldning for det. Jeg kan se, at din ordre nu er blevet leveret. Hvis noget ikke er rigtigt, så lad os det vide. Bram, Kundeservice FixPart
1. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Nem bestilling men håbløs kundeservice. Hvis bare jeg havde fået den rigtige vare havde denne anmeldelse været til 5 stjerner. Men på trods af at jeg har skrevet det korrekte modelnummer har jeg fået en vare der (måske) ikke passer. Jeg kan ikke få et svar ud af kundeservice, det virker som om jeg skriver med en robot, og nu lader det til at jeg også selv skal betale for at returnere produktet. Det er for ringe.
Anmeld en anmeldelse
19. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse

Reservedel ikke kompatibel

Søgning efter ringvarmelegme til Asko anviste en kompatibel del. Den passede på diameter og effekt, men var absolut ikke kompatibel på montage. Måtte bore 2 huller til skruer i monteringsplade, flytte/genbruge monteringsklips fra den gamle, selv finde 2 skruer som kunne bruges og rette 230 volts montage fra lodret til vandret montage med en tang. Det er ikke en kompatibel reservedel!
Anmeld en anmeldelse
15. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Der mangler at man kan ringe til en kundeservice og der er for lang tid tilbagemelding ved spørgsmål og reklamation.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
16. nov. 2023
Eftersom det ofte kræver, at vi undersøger sagen, før vi kan besvare et spørgsmål, er vi ikke til rådighed pr. telefon. På den måde kan vi betjene dig bedst muligt og hurtigst muligt. Jeg håber, at du forstår. Bram, FixPart kundeservice
15. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Kundeservice reagere langsomt på henvendelser. Synes det var dyrt.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
16. nov. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds. Vi har et billigere alternativ til mange produkter. Hvis du vil have flere oplysninger om dette, så lad os det vide. Bram, FixPart kundeservice
8. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Forkert vare leveret, og intet svar på henvendelse 😞
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
10. nov. 2023
Goddag, vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi beklager ulejligheden. Bram, FixPart kundeservice
20. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Saknade rätt delar, svårt att returnera.
Anmeld en anmeldelse
18. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Et produkt var gået i stykker ved levering
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
19. okt. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at produktet ikke blev leveret i god stand. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi undskylder for ulejligheden. Juliette, kundeservice FixPart
7. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
I lovede 1til 2 dages levering i hverdagene , med der gik 4 dage. Det er jeg ikke tilfreds med. Håber i kan forbedre dette.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
9. okt. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke modtog din ordre til tiden. Jeg kan se, at der faktisk var en forsinkelse, fordi produktet ikke var på lager. Det beklager vi meget. Jeg kan se, at din ordre nu er blevet leveret. Hvis der stadig er noget galt, så lad os det vide. Juliette, FixParts kundeservice
25. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Efter rådgivning fra fixpart.dk kunderådgiver bestiller jeg en kande til min blender. Denne kande er desværre ikke kompatibel med min blender. Og her starter så en lang email korrespondance med fixpart.dk, hvor jeg har svært ved at overbevise fixpart.dk om, at deres fremsendte kande ikke er kompatibel og jeg bedes fremsende billeder samt videoer. Efter en del email frem og tilbage, kommer fixpart.dk også til konklusionen at deres kande ikke kan bruges. Så den rådgivning jeg havde fået af deres kundeservice var ikke helt rigtig, og det er ok, at man kan fejle - men trods det, skulle jeg selv betale for returnering af deres kande, hvilket jeg syntes er dårlig kundebetjening, da fejlen faktisk var deres.
Anmeld en anmeldelse