FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

3.065 anmeldelser i de sidste 12 måneder6.053 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

for 8 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Reservedel til Beko opvaskemaskine. Da opvaskemaskine modellen ikke kunne findes på jeres hjemmeside, skrev jeg til jeres kundeservice og oplyste modelnr og bad dem tjekke om reservedelen jeg havde fundet passede. Beskeden var at det gjorde den ikke da maskinen var en udgået model. Jeg besluttede dog at købe reservedelen alligevel og den var ganske rigtig identisk og passede til modellen. Jeg har på fornemmelsen at det eneste kundeservice har gjort er at slå modelnr på maskinen op og konstateret at den ikke var i fixparts system og reservedelen ikke ville passe. Når jeg skriver til kundeservice forventer jeg at de forsøger lidt bedre at finde ud af om reservedelen alligevel passer selv om den ikke er i jeres system. Levering var hurtig og go

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

Sortering  
Nyeste først
(138)
Nulstil
24. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Forkert type sendt. Så penge lige ud af vindue!
Anmeld en anmeldelse
23. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg har prøvet at sende varen tilbage, fordi den ikke passer, men får ikke svar fra fixit hvordan jeg kan sende tilbage. De skriver bare at jeg kan vælge at annullere at sende tilbage. Så jeg kan ikke sende tilbage eller få mine penge tilbage.
Anmeld en anmeldelse
21. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
har ikke modtaget mine vare pengene er trukket dårlig kunde service
Anmeld en anmeldelse
19. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Dårlig vejledning. Kundeservice kender ikke til de produkter de sælger. De kan ikke svare på et simpelt spørgsmål om hvad produkbeskrivelsen er. Derudover er returnering en skandale. Det er gået flere dage efter min anmodning og jeg har intet hørt. Kan på ingen måder anbefales.
Anmeld en anmeldelse
15. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse

Manglende varer

Kun modtaget 1 ud af 3 varer og manglende afklaring fra kundeservice
Anmeld en anmeldelse
15. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg har ikke fået den vare jeg har bestilt jeg kan ikke give nogle stjerner når jeg ikke har fået varen endnu og min mening om jer mvh Eilif milvang christensen
Anmeld en anmeldelse
14. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Produktet passer desværre ikke til kenwood fodprocessor med model nr. FDM31. Support medarbejder forsøger at løse problemet, men vil bare gøre opmærksom på det før andre køber det i håb om at pakningerne passer til model FDM31.
Anmeld en anmeldelse
12. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Bestilte vare, fik en vare forkert, ca en uge siden. Problemet er stadig ikke løst. Man kan ikke ringe til dem ,kun skrive til dem og ikke ringe. Jeg bruger dem ikke mere
Anmeld en anmeldelse
9. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg har bestilt nogle ben til mit fjernsyn kraftedeme så får jeg ikke enkel bad i stedet for et par år uden skruer
Anmeld en anmeldelse
6. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
God dag! Fortæl mig venligst, om det er muligt at returnere produktet? opladeren virker ikke, og min støvsuger oplader ikke fra den.
Anmeld en anmeldelse
3. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Fik forkert vejledning v. køb af produkt, selvom jeg havde sendt billede af produkt-nummer mm. Så fik en vare som jeg ikke kunne bruge. Og måtte betale for at få sendt varen retur. Øv...
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
5. sep. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget det korrekte produkt. Vi har sendt dig instruktioner, så du kan returnere produktet gratis. Den kan være havnet i din spam, så tjek venligst også der. Michèle, FixParts kundeservice
2. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Fok den forkerte reservedel og umulig at få dem i tale
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
5. sep. 2023
Goddag, det er jeg ked af at høre. Vi har sendt produktet tilbage til dig uden beregning. Hvis der stadig er noget galt med produktet, så lad os det vide. Michèle, FixParts kundeservice
25. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Batteripakke passer ikke støvsuger. Spild af penge. Aldrig igen.
Anmeld en anmeldelse
25. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Blive bedre til at oplyse helt præcis hvad det er man køber, så kunden ikke føler sig snydt ved levering.
Anmeld en anmeldelse
25. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Defekt varen er revnet og ubrugelig
Anmeld en anmeldelse
23. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse

Jeg har bestilt en dørhylde tilsendt uforsvarligt indpakket og derfor leveret istykker

Jeg har bestilt en dørhylde til køleskabet. Denne blev tilsendt hurtig, men den var fuldstændig uforsvarlig indpakket og derfor i mange små dele da den ankom. Jeg har prøvet at reklamere og få tilsendt en ny, men nu er der ingen der gider svare på min henvendelse. MEGET dårlig service
Anmeld en anmeldelse
23. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse

Frustrerende

Det ville være dejligt, hvis I svarede på det der bliver spurgt om og ikke bare sender den samme mail 10 gange.
Anmeld en anmeldelse
10. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Returnere folks penge med det samme varen sendes retur
Anmeld en anmeldelse
9. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
hej min ordre er ikke ankommet endnu
Anmeld en anmeldelse
8. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
I var slet ikke i stand til at forstå de info jeg sendte. Man kunne ikke snakke med jer, så der blev så mange misforståelser. I sendte det forkerte produkt 2 gange og så fordi der ikke var styr på det blev det lige pludselig min skyld,- som blev taget tilbage efter jeg kunne bevise det var jer der havde andbefalet produktet, selvom jeg allerede havde givet andre dimensioner. Alt i alt en super dårlig oplevelse.
Anmeld en anmeldelse