topregal.dk- Logo - Anmeldelser

topregal.dk
Anmeldelser:

18 anmeldelser i de sidste 12 måneder32 anmeldelser i alt  

4,44
God
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

19. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
varen var som beskrevet , hurtig afsendelse , eneste minus var at man ikke blev oplyst på forhånd om at forsendelsen skulle afhentes i en pakkeshop

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

24. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Produkterne jeg bestilte or som sådan ok på nær det ene. Bestilte en rampe til opkørsel i container. Rampen er beskrevet at den er 150mm i højden men selve knækket på rampen gør at rampen for enden af opkørslen er 200mm hvilket gør at du køre op og så ned igen for at komme ind i containeren. Det giver problemer med at palleløfter skal skraves Ind over. Havde det stået i beskrivelsen klart og tydligt havde jeg undladt at købe rampen på denne shop. Levering overholde heller ikke de beskrevet 2-3 dage.
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for topregal.dk

Filter
 Sortering  
Relevans
7. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Super god og professionel service. Af hjertet tak
Anmeld en anmeldelse
Svar fra topregal.dk
for 7 dage siden
Kære Topregal-kunde, Vi er glade for, at du var tilfreds med vores service, og vi ser frem til at arbejde sammen med dig i fremtiden. Dit Topregal-team !
31. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Alt var OK !
Anmeld en anmeldelse
13. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse

Gren reol

Hurtig tilbagemelding efter ordre, hurtig levering. Alle dele var med.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra topregal.dk
13. dec. 2023
Kære Topregal-kunde, Mange tak for din positive feedback. Vi vil med glæde give den videre til fru B. Vi ser frem til yderligere samarbejde. Dit Topregal-team !
25. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Det var nemt og hurtigt. God opfølgning.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra topregal.dk
2. nov. 2023
Kære TOPREGAL-kunde, Tak for din positive anmeldelse. Vi vil give feedbacken videre til vores kolleger og ser frem til dit næste køb. Dit TOPREGAL-team
15. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering, og super kvalitet
Anmeld en anmeldelse
Svar fra topregal.dk
15. nov. 2023
Kære TOPREGAL-kunde, Mange tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med dit køb, og håber, at vi snart kan byde dig velkommen igen. De bedste hilsner fra TOPREGAL-teamet
2. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
19. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
varen var som beskrevet , hurtig afsendelse , eneste minus var at man ikke blev oplyst på forhånd om at forsendelsen skulle afhentes i en pakkeshop
Anmeld en anmeldelse
Svar fra topregal.dk
20. jul. 2023
Kære TOPREGAL-kunde, Mange tak for din positive feedback. Vi er glade for, at du er tilfreds med dit køb. Normalt leverer pakkeservicen til din angivne adresse og bør kun levere til en pakkeshop i tilfælde af dit fravær på leveringsdagen. Vi håber, at det vil fungere bedre med leveringen af din næste ordre, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage snart.
6. apr. 2023
 Verificeret anmeldelse
Alt vel. Jeg kan sagtens anbefale.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra topregal.dk
14. apr. 2023
Kære Topregal-kunde, Vi er glade for den positive feedback, og at du var tilfreds med vores service. Vi ser frem til et fortsat samarbejde. Dit Topregal-team!
21. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse