haekplanter-heijnen.dk- Logo - Anmeldelser

haekplanter-heijnen.dk
Anmeldelser:

55 anmeldelser i de sidste 12 måneder191 anmeldelser i alt  

4,38
God
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

21. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Meget tilfreds med købet. Planterne var super flotte "pakket" godt og stabilt på en 1/4 palle, Og leveret på ønskede dato i indkørsel. Jeg kunde godt have ønsket mig en kort instruks, på hvordan jeg skulle opbevare/ vande / og plante dem. Kirsebærlaurbær / Portugisisk Laurbærkirsebær Prunus Lusitanica Angustifolia - 175/200cm Vil jeg handle igen: JA.

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

27. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Hækplanterne var flotte, passede i højden, men selv om de var købt med rodklump og net, var jorden MEGET løs, når vi løsnede nettet nede i plantehullet. Det faldt helt fra hinanden, trods vi havde vandet, både da de ankom og næste formiddag, inden de blev plantet.
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for haekplanter-heijnen.dk

Filter
 Sortering  
Relevans
for 2 dage siden
 Verificeret anmeldelse

Delivery as expected… plants were in…

Delivery as expected… plants were in good shape
Anmeld en anmeldelse
Svar fra haekplanter-heijnen.dk
for 13 timer siden
Dear garden friend, We thank you for your kind words and your positive review. It's wonderful to hear that you are satisfied with the delivery and the quality of the plants. We hope you enjoy your plants!
2. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Flotte planter. Super vejledning.
Anmeld en anmeldelse
8. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
26. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
leveringstiden var forholdsvis lang og pengenen blev trukket på min konto ca. 14 dage før levering. Det mener jeg ikke er standard for køb på nettet.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra haekplanter-heijnen.dk
26. apr. 2024
Thank you for your review. We are sorry to read that you were not satisfied with the way your order was delivered. Since we work with external carriers you can only choose the delivery week with us and not a fixed delivery day. We are working hard to improve this process in the future. We hope you are satisfied with your order and wish you lots of fun.
5. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
Svar fra haekplanter-heijnen.dk
7. maj 2024
Dear garden lover, Thank you for your feedback. We have looked into your complaint and have kindly asked you to wait for the warranty period to expire, as our experience is that the plants will recover and show growth. If it turns out that the plants do not develop properly, we will refund the plants as stated in our warranty policy. Kind regards, Heijnen Plants
5. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse

Bestil trygt og sikker levering

Vi startede med at bestille i efteråret, men grundet vejret måtte vi afbestille i sidste øjeblik. Ingen problemer med det😊 De hække vi nu har fået leveret er i super stand, og lidt højere end forventet så alt er bare godt.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra haekplanter-heijnen.dk
9. apr. 2024
Thank you for your great feedback! We're glad to hear that the delivered hedges meet your expectations. We're pleased to hear that the hedges you've received are in excellent condition and even slightly taller than expected. If you have any further questions or need assistance in the future, please don't hesitate to contact us. We're always here to help.
11. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Godt service og kvaliteten af planterne var i top
Anmeld en anmeldelse
Svar fra haekplanter-heijnen.dk
15. apr. 2024
Wat fantastisch om te horen dat u tevreden bent met onze service en de kwaliteit van onze planten! Het is altijd ons doel om onze klanten blij te maken. Mocht u in de toekomst nog meer planten of andere producten nodig hebben, aarzel dan niet om ons opnieuw te contacteren. We staan altijd voor u klaar!
11. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Fine leveringsbetingelser og fint produkt.
Anmeld en anmeldelse
4. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Har købt flere gange, altid tilfreds
Anmeld en anmeldelse
4. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Der manglede blade på planterne
Anmeld en anmeldelse
Svar fra haekplanter-heijnen.dk
9. apr. 2024
Thank you for your feedback. We regret very much that your plants do not meet the desired quality. We do not know exactly what you mean, Our customer service will contact you to solve the problem together. In the meantime, we wish you continued enjoyment of your plants'growth.
4. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
21. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse

Meget tilfreds med købet og kvalitet.

Meget tilfreds med købet. Planterne var super flotte "pakket" godt og stabilt på en 1/4 palle, Og leveret på ønskede dato i indkørsel. Jeg kunde godt have ønsket mig en kort instruks, på hvordan jeg skulle opbevare/ vande / og plante dem. Kirsebærlaurbær / Portugisisk Laurbærkirsebær Prunus Lusitanica Angustifolia - 175/200cm Vil jeg handle igen: JA.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra haekplanter-heijnen.dk
25. mar. 2024
Thank you for your positive review. We are delighted to hear that you are very happy with the plants. If you have any questions regarding the care of the plants, please contact us. We are ready to answer all your questions. We hope you enjoy growing your plants.
16. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtigt og super levering! Hurtig svar på mail
Anmeld en anmeldelse
Svar fra haekplanter-heijnen.dk
18. mar. 2024
Thank you for your positive review. We are happy to hear that we were able to help you to your satisfaction, but especially that you are happy with the plants. We wish you a lot of growing pleasure and look forward to seeing you again at Heijnen Plants.
21. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Arrived well and good healthy trees
Anmeld en anmeldelse
Svar fra haekplanter-heijnen.dk
25. mar. 2024
Thank you for your positive feedback. We are pleased to hear that you are happy with the plants and that everything went well with the delivery. We wish you lots of growing pleasure!
21. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
29. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
27. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse

Hækplanterne var flotte, men rodklumperne meget æøse

Hækplanterne var flotte, passede i højden, men selv om de var købt med rodklump og net, var jorden MEGET løs, når vi løsnede nettet nede i plantehullet. Det faldt helt fra hinanden, trods vi havde vandet, både da de ankom og næste formiddag, inden de blev plantet.
Anmeld en anmeldelse
9. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Ordered multiple times. Good prices, and plants always delivered on time and in quality. Never had issues with them so don't know how they reach if you need to resolve s problem
Anmeld en anmeldelse
16. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Øv jeg fik sendt en meget skæv og usymmetrisk Red Robin solitær busk til Danmark som desværre også blev beskadiget under transporten øv øv.
Anmeld en anmeldelse
27. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Den sidste levering var ikke så god. Roden var meget lille og planterne kan ikke stå uden stolper 😔
Anmeld en anmeldelse
Svar fra haekplanter-heijnen.dk
28. nov. 2023
Kære haveentusiast, Vi er meget kede af, at dine planter ikke er af den ønskede kvalitet. Vores kundeservice vil kontakte dig for at løse problemet sammen med dig. Med venlig hilsen, Haekplanter Heijnen