Fiyo.dk/
Anmeldelser:

212 anmeldelser i de sidste 12 måneder355 anmeldelser i alt  

4,60
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

11. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Bestilte nye filtre til min Bora kogeplade. Leveringen var hurtig og varen lever på til forventningerne. Alt godt

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

6. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
NUL STJERNER til jiyo. Jeg har endnu ikke modtaget min vare, ordrenummer 2000013682 som blev bestilt for 4 uger siden , og hvor min konto blev trukket for betaling. Endvidere har det ikke været muligt at sende mails til firmaet. Den mails jeg har sendt er kommet retur. SÅ DÅRLIGT
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for Fiyo.dk/

Filter
Sortering  
Nyeste først
12. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
8. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Rigtig god kvalitet
Anmeld en anmeldelse
8. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Forventninger opfyldt. Kvalitet helt ok
Anmeld en anmeldelse
3. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
1. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
1. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Bestilte nogle varer, hvoraf en er svær at finde. Estimeret leveringstid var vist nok op til 6 uger, men pakken ankom meget tidligere, og prisen var rimelig. God service - varmt anbefalet!
Anmeld en anmeldelse
31. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Købt nogle holder til ovnen, 2 var defekte reklamerede og fik hurtigt sendt nye 👍
Anmeld en anmeldelse
27. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
24. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Fungerede fint
Anmeld en anmeldelse
24. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Varen kommer i løbet af få dage
Anmeld en anmeldelse
22. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg har sendt varer retur, da den ikke kunne bruges. Afventer at få mine penge retur
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
24. jan. 2024
Hej Else, tak for din besked. Hvor er det en skam, at du ikke er helt tilfreds. En retur fra Danmark kan tage 2 til 3 uger, og det er faktisk lang tid. Vores undskyldninger. Så snart vi modtager en besked om, at din pakke er ankommet til vores lager, giver vi dig besked. Hilsen Dimitri kundeservice Fiyo.
19. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
FLOT
Anmeld en anmeldelse
19. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg har ikke fået min pakke. Det pakke nummer i har sendt til mig findes ikke
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
23. jan. 2024
Hej Hans, tak for din anmeldelse Hvor er det ærgerligt at høre, at du er så utilfreds. Jeg har lige sendt dig en mail om din ordre. Denne er allerede leveret til en GLS pakkeshop d. 17-01. Du kan stadig afgive din ordre der. at hente. Jeg håber, jeg har informeret dig tilstrækkeligt. Vi beklager ulejligheden. Hilsen Dimitri kundeservice Fiyo.
18. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Fin service, fik desværre en glaspladen for stor. Fin retur service
Anmeld en anmeldelse
18. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
11. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering med nem købsproces.
Anmeld en anmeldelse
10. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Alt ok 👍
Anmeld en anmeldelse
10. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering. Perfekt!
Anmeld en anmeldelse
7. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Motorhoved Dyson V6 blev købt da Dyson havde udsolgt. Samme pris. Larmer mere - dårlige lejer ? Men fungerer fint.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Fiyo.dk/
9. jan. 2024
Tak for din anmeldelse og komplimentet. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med os. Det er vi glade for at høre! Vi sætter stor pris på, at du har gjort dig den ulejlighed at give os besked. Vi ser frem til den næste ordre! Hilsen Dimitri kundeservice Fiyo.
6. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
I var hurtige til at reagere. Rigtig god service,som blev overholdt
Anmeld en anmeldelse