dartshopper.dk- Logo - Anmeldelser

dartshopper.dk
Anmeldelser:

522 anmeldelser i de sidste 12 måneder742 anmeldelser i alt  

4,38
God
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Mest relevante positive anmeldelse

16. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Helt klart en Shop jeg kan anbefale. Har altid fået en super god behandling fra dem og jeg har handlet der rigtig mange gange. Har oplevet en enkel gang, at der var problemer med en af de produkter jeg bestilte og fik hurtigt en mail fra dem om dette, fandt en helt utrolig løsning på det problem, samtidig med at jeg fik en gave oveni. Helt klart en af de foretrukne leverandør jeg bruger igen og igen 😎
CS
Claus S.
Silkeborg

Mest relevante negative anmeldelse

20. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
They promise same day shipping on orders placed before 22.00. Reality was order didn't ship until 5 days later, and we didn't get until 7 days later. All ordered items was om stock. Asked customerservice and got a sloppy useless AI like response. Just don't put a site banner starting "same day shipping on orders placed before 22.00" It's making a joke out of your customers. I wished I ordered else where and will next time
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for dartshopper.dk

Filter
 Sortering  
Relevans
(33)
(14)
(34)
Nulstil
16. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Betalt for hurtig levering men der gik 5 dage over lover levering. Skrev men hørte aldrig fra jer
Anmeld en anmeldelse
Svar fra dartshopper.dk
17. jun. 2024
Kære kunde, Vi vil selvfølgelig også gerne have, at alle ordrer bliver leveret til vores kunder næste dag. Desværre har vi ingen direkte indflydelse på leveringsprocessen, når varerne har forladt vores lager. Du straffer nu Dartshopper med en dårlig anmeldelse, som egentlig er tiltænkt pakkeservicen. Hvis der er problemer med din ordre, kan du sende en e-mail til kundeservice via webshoppen. De vil med glæde hjælpe dig. Vi beklager ulejligheden og ville blive glade, hvis du ville genoverveje denne dårlige anmeldelse.
CS
Claus S.
Silkeborg
3. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Gavekort problematisk. Jeg blev super skuffet, da jeg fandt ud af, at ved brug af gavekort optjener man ikke bonuspoint og hvis man ikke taster koden det rigtige sted, så kan man komme til at betale moms 2 gange, af den del som overstiger gavekortet. Jeg er normalt yderst tilfreds kunde hos dem og har altid fået en super god behandling, men lige hvad angår gavekort, så er det noget jeg aldrig vil ønske mig igen, da bonuspoint tilfalder den som køber gavekortet. Det er bare i mit tilfælde ikke nogle som vil få glæde af dem, da de ikke er til dart.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra dartshopper.dk
28. jun. 2024
Kære kunde, Gavekort er primært ment som en gave til andre, og pointene på det købte gavekort går til den person, der køber dem. Med hensyn til moms skal der ikke fratrækkes dobbelt momsbeløb, når du bruger et gavekort på din ordre. Hvis dette er tilfældet, anbefaler vi, at du kontakter vores kundesupportteam for at få yderligere hjælp. Med venlig hilsen, Dartshopper
27. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
I skriver levering mellem 1-3 hverdage. Jeg bestilte godt nok i weekenden, men her 10 dage efter har jeg stadig ikke modtaget noget, og pakken har ligget til sortering i dk i flere dage. Troede at jeg købte fra en DK butik, med varer i DK. Men det viser sig at komme fra Holland tror jeg.
Anmeld en anmeldelse
9. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Det er meget svært at kontakte jeres kundeservice
Anmeld en anmeldelse
Svar fra dartshopper.dk
28. jun. 2024
Kære kunde, Vi tilbyder både en chatbot og en kundekontaktformular på vores hjemmeside, som du kan bruge til at kontakte os med. Derudover tilbyder vi også et (engelsksproget) telefonnummer. Med venlig hilsen, Dartshopper
2. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Langsom levering
Anmeld en anmeldelse
Svar fra dartshopper.dk
28. jun. 2024
Kære kunde, Det er vi kede af at høre. Vi har dog ingen kontrol over leveringen af din ordre, dette udføres af postvæsenet og ikke af os direkte. Med venlig hilsen, Dartshopper
27. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
25. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
23. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Falsk reklame. Man skriver “afsendes samme dag” og så får man det efter 6 arbejdsdage når der også endda står “hurtig levering” der er ingen i dagens Danmark der vil mene 6 dage er hurtig levering. Handler der IKKE igen
Anmeld en anmeldelse
Svar fra dartshopper.dk
30. maj 2024
Kære kunde, Vi vil selvfølgelig også gerne have, at alle ordrer bliver leveret til vores kunder næste dag. Desværre har vi ingen direkte indflydelse på leveringsprocessen, når varerne har forladt vores lager. Du straffer nu Dartshopper med en dårlig anmeldelse, som egentlig er tiltænkt pakkeservicen. Hvis der er problemer med din ordre, kan du sende en e-mail til kundeservice via webshoppen. De vil med glæde hjælpe dig.
29. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Lang leveringstid og tingene passede ikke sammen.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra dartshopper.dk
30. maj 2024
Kære kunde, Vi vil selvfølgelig også gerne have, at alle ordrer bliver leveret til vores kunder næste dag. Desværre har vi ingen direkte indflydelse på leveringsprocessen, når varerne har forladt vores lager. Du straffer nu Dartshopper med en dårlig anmeldelse, som egentlig er tiltænkt pakkeservicen. Hvis der er problemer med din ordre, kan du sende en e-mail til kundeservice via webshoppen. De vil med glæde hjælpe dig.
14. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Alt for langsom levering
Anmeld en anmeldelse
DR
David R.
Stratford
24. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Lang leverings tid.
Anmeld en anmeldelse
6. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
10. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg er ikke tilfreds med skruesystemet på de pile jeg har købt som ikke fungerer og dermed har rigtig dårlig holdbarhed
Anmeld en anmeldelse
Svar fra dartshopper.dk
13. maj 2024
Kære kunde, Det er ærgerligt, at du tager dig tid til at skrive en dårlig anmeldelse her, men ikke kontakter Dartshopper for at rapportere dine bekymringer. Vi kan selvfølgelig ikke hjælpe dig eller forbedre vores service på denne måde. Hvis der er et problem med din ordre, kan du sende en e-mail til kundeservice via webshoppen. De vil med glæde hjælpe dig. Vi beklager ulejligheden og ville være glade for, hvis du ville genoverveje denne dårlige anmeldelse.
8. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
Svar fra dartshopper.dk
8. maj 2024
Kære kunde, Det er en skam, at du tager dig tid til at skrive en dårlig anmeldelse her, men ikke til at kontakte Dartshopper for at rapportere dine bekymringer. Det er tydeligvis ikke en måde, hvorpå vi kan hjælpe dig og forbedre vores service. Hvis der er et problem med din ordre, kan du sende en e-mail til kundeservice via webshoppen. De vil med glæde hjælpe dig. Vi beklager ulejligheden og ville være glade, hvis du ville genoverveje denne dårlige anmeldelse.
22. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
Svar fra dartshopper.dk
25. apr. 2024
Kære kunde, Det er en skam, at du tager dig tid til at skrive en dårlig anmeldelse her, men ikke til at kontakte Dartshopper for at rapportere dine bekymringer. Det er tydeligvis ikke en måde, hvorpå vi kan hjælpe dig og forbedre vores service. Hvis der er et problem med din ordre, kan du sende en e-mail til kundeservice via webshoppen. De vil med glæde hjælpe dig. Vi beklager ulejligheden og ville være glade, hvis du ville genoverveje denne dårlige anmeldelse.
11. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Pengene blev hævet inden jeg modtog mail på at varen var sendt, ikke set før. Der stod varen var på lager og ville blive sendt dagen efter, modtog pakken 8 dage efter. Prøvede at ringe men kom aldrig igennem. Mange mail med info. Håber varen svare til det lovede.
Anmeld en anmeldelse
29. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Levering tog ALT for lang tid. Over en uge..
Anmeld en anmeldelse
11. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Alt for lang ekspeditionstid, afsendelse af ordren. Men ellers gode varer.
Anmeld en anmeldelse
11. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Der står 2-5 dage levering, fordi i ikke har det på lager. Nu er der gået 10 dage og stadig ingen ting . Pengene er længst trykket, hvilket er ulovligt i Danmark. Jeg har skrevet en besked hvor i lover at svare på min henvendelse senest indenfor 48 timer . De er også overskredet. Piv ringe .
Anmeld en anmeldelse
Svar fra dartshopper.dk
12. apr. 2024
Kære kunde, Vi ville selvfølgelig også foretrække, at alle ordrer blev leveret til vores kunder den næste dag. Desværre har vi ingen direkte indflydelse på leveringsprocessen, når først varane har forladt vores lager. I mellemtiden har kundeservice også svaret på din e-mail. Vi beklager ulejligheden og ville blive glade, hvis du ville genoverveje denne dårlige anmeldelse.
8. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Dartshopper cancel big part of order but still charge full freight - means that i pay pretty much same in freight as value of items ordered.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra dartshopper.dk
10. apr. 2024
Kære kunde, Vi beklager, at du har givet os så dårlig en bedømmelse. Kun én vare fra din ordre blev refunderet, fordi den ikke længere var på lager og derfor ikke kunne sendes. Vi finder det naturligvis meget beklageligt, at du ser dette som en årsag til en så dårlig bedømmelse. Vi beklager ulejligheden og ville være glade, hvis du ville genoverveje denne dårlige anmeldelse.