dartshopper.dk
Anmeldelser:

429 anmeldelser i de sidste 12 måneder524 anmeldelser i alt  

4,44
God
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

22. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Eneste minus ved jer, er at i skriver 1-3 dages leveringstid, når man tænker på at pakkerne bliver sendt ud fra Holland eller deromkring. I burde ændre det til 3-5 dage det er mere realistisk. Men ud over leveringstiden er lidt længere end lovet, kan jeg kun rose jer. Nem hjemmeside, får de varer man har bestilt uden problemer så ikke sidste gang jeg handler ved jer.

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

20. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
They promise same day shipping on orders placed before 22.00. Reality was order didn't ship until 5 days later, and we didn't get until 7 days later. All ordered items was om stock. Asked customerservice and got a sloppy useless AI like response. Just don't put a site banner starting "same day shipping on orders placed before 22.00" It's making a joke out of your customers. I wished I ordered else where and will next time
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for dartshopper.dk

Filter
 Sortering  
Relevans
25. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeres kundeservice er umulig at få fat på. Jeg har ville spørge om i kan skaffe et winmau pro-zone stage set. Men kan ikke komme i kontakt med jer, har prøvet at ringe( meget forvirret telefonsvare ) men kan ikke komme igennem. Skrive en mail eller besked på jeres hjemmeside, er også MEGET forvirret. Så jeg har opgivet at komme i kontakt med jer.
Anmeld en anmeldelse
CS
Claus S.
Silkeborg
for 11 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Yderst tilfreds med alle mine bestillinger, har til dato ikke haft nogle former for problemer, ej heller med leveringen. Fornuftige priser og varerne er som beskrevet, dog har jeg oplevet, at der på nogle vare mangler information, så som længden på skafter og spidser. Har de bedste anbefalinger herfra 🇩🇰
Anmeld en anmeldelse
for 12 dage siden
 Verificeret anmeldelse

Vacation player looking for new darts.

Ordered two set of the cheaper tungsten darts with different weights. As a beginner I also ordered different kinds of sticks, flights, o-rings etc. Package shipped out the next day and everything in order. Very happy and looking forward to enjoy the process of trying out the different combinations.
Anmeld en anmeldelse
7. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse

Dartshopper.dk/nl

Irriterende at man shopper på dartshopper.dk og så får mails fra dartshopper.nl Det betyder blot at der er længere leveringstid, og havde jeg vidst det, havde jeg handlet et andet sted.
Anmeld en anmeldelse
7. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Lang levering, og man modtager ikke tracking eller noget som lovet, først når man skriver til deres kundeservice
Anmeld en anmeldelse
22. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Det kunne være bedre. Vis de lyttede lidt til kunden. Det tog en uge at finde ud af at gls havde lavet en fejl
Anmeld en anmeldelse
1. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Super hurtig levering og produktet svarede fuldstændig til beskrivelse og var til en rigtig god pris
Anmeld en anmeldelse
for 10 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Super tilfreds! God service og okay hurtig levering. Ikke sidste gang jeg bruger dartshopper.dk
Anmeld en anmeldelse
23. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Kundeservicen er fuldstændig i top, produkterne er top klasse - jeg elsker dartshopper!
Anmeld en anmeldelse
KS
30. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Det var nemt og det er god kvalitet, jeg har intet at klage over tværtimod kun roser.
Anmeld en anmeldelse
for 11 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Stort udvalg, konkurrencedygtige priser. Hurtig levering.
Anmeld en anmeldelse
for 4 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Stort udvalg, god leveringstid og god kundeservice
Anmeld en anmeldelse
for 2 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering, ingen problemer med bestiling.
Anmeld en anmeldelse
for 2 dage siden
 Verificeret anmeldelse
super hurtig og effektiv service
Anmeld en anmeldelse
31. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
God hjemmeside og hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
23. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Nem bestilling og hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
for 2 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Stort udvalg, hurtig levering.
Anmeld en anmeldelse
for 2 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Tingene kom som de skulle.. 😃
Anmeld en anmeldelse
31. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
den hurtige ekspedition :)
Anmeld en anmeldelse
for 4 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Billigt men udemærket
Anmeld en anmeldelse