dartshopper.dkAnmeldelser

: 76God

4,44

Anmeldelser for dartshopper.dk

73 verificeret anmeldelser i de sidste 12 måneder

76 anmeldelser i alt
Sådan sikrer vi, at anmeldelser kommer fra virkelige forbrugere.

Den mest relevante, positive anmeldelse


29. okt. 2022
Laveste pris på Karella elektronisk dartspil og tilhørende udstyr. Hurtig levering på kun 2 dage. Hurtigt svar på e-mail - dog er den ikke let at finde på hjemmesiden. Alt i alt en god oplevelse. Handler gerne igen, selvom shoppen ligger i Holland.
Anmeld en anmeldelse

Vis alle positive anmeldelser

Den mest relevante, kritiske anmeldelse


10. sep. 2022
1 til 3 dages levering min bare røv. Da jeg ikke har modtaget varen kan jeg ikke give mere end 1 stjerne i skriver 1 til 3 dages leveringstid med det i mente skulle jeg have haft min pakke mandag den 05-09-2022 men har ikke modtaget den endnu den 10-09-2022. M.v.h. Charly
Anmeld en anmeldelse

Vis alle kritiske anmeldelser

Anmeldelser for dartshopper.dk

Filter 
 Sortering Relevans 
 Verificeret anmeldelse
21. nov. 2022
Fin service, i en tidligere ordre var der blevet forbyttet et par fights . Jeg kontaktede dem og de løste problemet asap
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
18. nov. 2022
Rigtig god og hurtigt service 🤪 God pris ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 8 dage siden
Flot stor udvalg af Dart produkter Hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 5 dage siden
Kæmpe udvalg til fine priser. Super godt.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
25. nov. 2022
Hurtig levering 😊
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 3 dage siden
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
for 11 dage siden
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
14. nov. 2022
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
11. nov. 2022
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
29. okt. 2022
Laveste pris på Karella elektronisk dartspil og tilhørende udstyr. Hurtig levering på kun 2 dage. Hurtigt svar på e-mail - dog er den ikke let at finde på hjemmesiden. Alt i alt en god oplevelse. Handler gerne igen, selvom shoppen ligger i Holland.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
9. okt. 2022
Har fået de bestilte vare men det kniper med at overholde leveringstiden på 1 - 3 hverdage.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra dartshopper.dk
17. okt. 2022
Kære kunde, tak for din anmeldelse. Vi beklager, at din ordre ikke blev leveret til den forventede tid. Desværre kan der opstå forsinkelser med leveringstjenesterne, og det kan vi ikke kontrollere. Vi beklager ulejligheden.
 Verificeret anmeldelse
28. okt. 2022
Altid behjælpelig når man kontakter den 😊🎯🎯
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
12. okt. 2022
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
29. sep. 2022
Fantastisk, samt hurtig levering. Bestilte torsdag aften og fik varen Mandag morgen. kan kun anbefales
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
28. sep. 2022
Seriøs forhandler, der ofte har gode tilbud. Levering er altid hurtig. Top top
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
19. sep. 2022
Hurtigt og alt som aftalt
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
12. sep. 2022
Hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
25. sep. 2022
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
17. sep. 2022
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
10. sep. 2022
1 til 3 dages levering min bare røv. Da jeg ikke har modtaget varen kan jeg ikke give mere end 1 stjerne i skriver 1 til 3 dages leveringstid med det i mente skulle jeg have haft min pakke mandag den 05-09-2022 men har ikke modtaget den endnu den 10-09-2022. M.v.h. Charly
Anmeld en anmeldelse
Svar fra dartshopper.dk
20. sep. 2022
Kære kunde, tak for din anmeldelse. Vi beklager, at din ordre ikke blev leveret som forventet. Forsinkelsen sket hos leveringsfirmaet, og det har vi ingen indflydelse på. Kundeservice har dog svaret, men endnu ikke fået svar fra dig. Svar venligst til kundeservice, så de kan løse problemet for dig. Vi beklager ulejligheden.