Dartshopper.dk
Anmeldelser:

542 anmeldelser i de sidste 12 måneder722 anmeldelser i alt  

4,39
God
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

16. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Helt klart en Shop jeg kan anbefale. Har altid fået en super god behandling fra dem og jeg har handlet der rigtig mange gange. Har oplevet en enkel gang, at der var problemer med en af de produkter jeg bestilte og fik hurtigt en mail fra dem om dette, fandt en helt utrolig løsning på det problem, samtidig med at jeg fik en gave oveni. Helt klart en af de foretrukne leverandør jeg bruger igen og igen 😎
CS
Claus S.
Silkeborg

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

20. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
They promise same day shipping on orders placed before 22.00. Reality was order didn't ship until 5 days later, and we didn't get until 7 days later. All ordered items was om stock. Asked customerservice and got a sloppy useless AI like response. Just don't put a site banner starting "same day shipping on orders placed before 22.00" It's making a joke out of your customers. I wished I ordered else where and will next time
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for Dartshopper.dk

Filter
 Sortering  
Relevans
CS
Claus S.
Silkeborg
for 13 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Gavekort problematisk. Jeg blev super skuffet, da jeg fandt ud af, at ved brug af gavekort optjener man ikke bonuspoint og hvis man ikke taster koden det rigtige sted, så kan man komme til at betale moms 2 gange, af den del som overstiger gavekortet. Jeg er normalt yderst tilfreds kunde hos dem og har altid fået en super god behandling, men lige hvad angår gavekort, så er det noget jeg aldrig vil ønske mig igen, da bonuspoint tilfalder den som køber gavekortet. Det er bare i mit tilfælde ikke nogle som vil få glæde af dem, da de ikke er til dart.
Anmeld en anmeldelse
27. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
I skriver levering mellem 1-3 hverdage. Jeg bestilte godt nok i weekenden, men her 10 dage efter har jeg stadig ikke modtaget noget, og pakken har ligget til sortering i dk i flere dage. Troede at jeg købte fra en DK butik, med varer i DK. Men det viser sig at komme fra Holland tror jeg.
Anmeld en anmeldelse
28. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Fine pile. For lang leveringstid og udbringningsfirmaet ændrede udleveringsstedet nogle dage før levering. Leveringstiden er til at leve med, hvis man ved det på forhånd, men ændringen af leveringssted var meget irriterende.
Anmeld en anmeldelse
26. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Excellent product - super quality dartboard and darts and rubber ring! Amazing value for money. And it arrived quickly. Thanks
Anmeld en anmeldelse
for 7 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Det er meget svært at kontakte jeres kundeservice
Anmeld en anmeldelse
23. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Fede produkter, hurtig levering og god service.
Anmeld en anmeldelse
KM
Kim M.
Esbjerg
17. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
God og overskuelig hjemmeside og hurtig service
Anmeld en anmeldelse
19. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Virkelig fin kvalitet og hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
18. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig forsendelse og indholdet intakt
Anmeld en anmeldelse
for 2 dage siden
 Verificeret anmeldelse

Fuld tilfredshed med nethandlen..

Hurtig opfølgning og afsendelse...
Anmeld en anmeldelse
KM
Kim M.
Esbjerg
for 19 timer siden
 Verificeret anmeldelse
Hurtigt god service og levering.
Anmeld en anmeldelse
for 4 dage siden
 Verificeret anmeldelse
God service og hurtig levering.
Anmeld en anmeldelse
for 13 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering og flot produkt
Anmeld en anmeldelse
28. maj 2024
 Verificeret anmeldelse

Nemt og hurtigt

Rimelig hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
for 12 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Nem og hurtig handel.
Anmeld en anmeldelse
2. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Langsom levering
Anmeld en anmeldelse
for 13 timer siden
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
for 2 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
for 2 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
for 2 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse