FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

3.117 anmeldelser i de sidste 12 måneder6.272 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Mest relevante positive anmeldelse

8. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Reservedel til Beko opvaskemaskine. Da opvaskemaskine modellen ikke kunne findes på jeres hjemmeside, skrev jeg til jeres kundeservice og oplyste modelnr og bad dem tjekke om reservedelen jeg havde fundet passede. Beskeden var at det gjorde den ikke da maskinen var en udgået model. Jeg besluttede dog at købe reservedelen alligevel og den var ganske rigtig identisk og passede til modellen. Jeg har på fornemmelsen at det eneste kundeservice har gjort er at slå modelnr på maskinen op og konstateret at den ikke var i fixparts system og reservedelen ikke ville passe. Når jeg skriver til kundeservice forventer jeg at de forsøger lidt bedre at finde ud af om reservedelen alligevel passer selv om den ikke er i jeres system. Levering var hurtig og go

Mest relevante negative anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

Sortering  
Nyeste først
(83)
(61)
Nulstil
28. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Fuld score for relativ hurtig levering, MEN minus score på forsendelsesemballage. Det giver ingen mening, at bruge en så stor kasse til at sende en lille møtrik. En bobbelkuvert, som også vil kunne gå i en almindelig postkasse, vil kunne gøre det, og dermed give mig den service ikke at skal til at ud at køre unødigt, for at modtage varen.
Anmeld en anmeldelse
26. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse

Bestilte to dele i samme ordre - skulle hente to steder

Bestilte to dele i samme ordre. Hver del blev sendt til en forskellig pakkepost. det virker nu ikke specielt smart, når man vælger et sted.
Anmeld en anmeldelse
25. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Efter rådgivning fra fixpart.dk kunderådgiver bestiller jeg en kande til min blender. Denne kande er desværre ikke kompatibel med min blender. Og her starter så en lang email korrespondance med fixpart.dk, hvor jeg har svært ved at overbevise fixpart.dk om, at deres fremsendte kande ikke er kompatibel og jeg bedes fremsende billeder samt videoer. Efter en del email frem og tilbage, kommer fixpart.dk også til konklusionen at deres kande ikke kan bruges. Så den rådgivning jeg havde fået af deres kundeservice var ikke helt rigtig, og det er ok, at man kan fejle - men trods det, skulle jeg selv betale for returnering af deres kande, hvilket jeg syntes er dårlig kundebetjening, da fejlen faktisk var deres.
Anmeld en anmeldelse
24. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg bestille et forkert vandfilter til mit køleskab baseret på guiden på siden. Det kom hurtigt og bestillingsprocessen var fin, - men det er jo mega irriterende at stå med et forkert produkt😳
Anmeld en anmeldelse
18. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Der går lang tid når der er et spørgsmål. Flere dage ud over det lovede.
Anmeld en anmeldelse
14. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg har ikke fået den spulearm til gram opvasker DEN NEDERSTE Jeg har set den ved Partshop.dk
Anmeld en anmeldelse
14. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Gode varer og priser. Kundeservice eksisterer reelt ikke ingen mulighed for telefonisk kontakt.
Anmeld en anmeldelse
11. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse

Levering var god. Varerne passer ikke til køleskabet

Levering var god. Varerne passede ikke til mit køleskab, som jeg havde valgt på deres hjemmeside. Jeg bestilte en lampeskærm og en glashylde. Efter læsning af andres anmeldelser kan jeg konkludere, at det er besværligt og svært at komme igennem til FixPart's kundeservice, og har derfor valgt at beholde varerne, selvom de ikke passer, som de skulle.
Anmeld en anmeldelse
31. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse

Ingen tlf. service.

I kan starte med at have en afdeling som kan snakke med kunder der har problemer. Det er ikke i orden kun at bruge mail. I ville spare meget tid. Oplys en adresse til returnering af forkerte vare. det ikke i orden at sende en autogeneret mail til en kunde der venter på svar.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
5. sep. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget det korrekte produkt. Vi har sendt dig de instruktioner, der gør det muligt for dig at returnere produktet. Den kan være havnet i din spam, så tjek venligst også der. Michèle, FixParts kundeservice
26. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
En af delene var knækket og jeg har ikke fået en besked fra dem
Anmeld en anmeldelse
19. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse

Dårlig service ved reklamations

Giv en ordentlig service hvis et produkt er defekt, og sørg for at overholde jeres egne tidsfrister - hvad er det værd at have en garanti i ikke selv overholder.
Anmeld en anmeldelse
11. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Mere præcis beskrivelse at antal enheder der er inkluderet i den bestilling man lavet. Ved henvendelse til kundeservice svarer de ikke på hvad der bliver spurgt til.
Anmeld en anmeldelse
10. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
I skrev 1-2 dages levering, og jeg bestilte onsdag og modtog først manndag
Anmeld en anmeldelse
8. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Meget lang leveringstid på reservedel og sparsom orientering undervejs.
Anmeld en anmeldelse
8. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Leveringen stemte ikke helt overens med de 1-2 hverdage som står på hjemmesiden. Men varen kom frem indenfor en uge, og alt var i skønneste orden, og fungerer. Men vigtigst af alt er at jeg nu kan vaske tøj igen, efter pumpen blev skiftet. 😊😊
Anmeld en anmeldelse
8. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Ved st sende den rigtige vare til lovet tid
Anmeld en anmeldelse
5. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse

Fik en helt anden vare - langsom kundeservice

Fik en helt anden vare, end jeg havde bestilt, og kundeservice har svært ved at kommunikere: Jeg nævn nøjagtigt, hvilken vare jeg gerne vil bestille, og de beder igen om produktnummeret på den vare, jeg skal bruge reservedel til. Har gentaget min bestilling over for kundeservice med link til det eksakte produkt, men har nu ikke hørt noget i en uge.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
7. aug. 2023
Goddag, det er jeg ked af at høre. Vi har sendt produktet tilbage til dig uden beregning. Hvis der stadig er noget galt med produktet, så lad os det vide. Bram, FixPart kundeservice
1. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Elendig kundeservice. Ventede en uge før de rykkede PostNord
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
3. aug. 2023
Goddag til dig. Jeg er ked af at høre, at du endnu ikke har modtaget din ordre. Jeg kan se, at den stadig er på vej. Vi har sendt sporingen, der giver dig mulighed for at følge forsendelsen. Bram, FixPart kundeservice
31. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse

Filter til elkedel

Desværre passede filtret til elkedel ikke
Anmeld en anmeldelse
31. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse

Jeg fik bestilt hurtigt, så gik det i stå.

Jeg fik bestilt hurtigt, og fik hurtig besked om min ordre var pakket og på vej. Så stoppede det der, i skrivende stund en uge siden. Så skal jeg give feedback inden jeg overhovedet har modtaget pakken. Det kan kun blive dårligt, da jeg endnu ikke har modtaget min ordre. Mvh Peter
Anmeld en anmeldelse