FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

3.117 anmeldelser i de sidste 12 måneder6.272 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Mest relevante positive anmeldelse

8. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Reservedel til Beko opvaskemaskine. Da opvaskemaskine modellen ikke kunne findes på jeres hjemmeside, skrev jeg til jeres kundeservice og oplyste modelnr og bad dem tjekke om reservedelen jeg havde fundet passede. Beskeden var at det gjorde den ikke da maskinen var en udgået model. Jeg besluttede dog at købe reservedelen alligevel og den var ganske rigtig identisk og passede til modellen. Jeg har på fornemmelsen at det eneste kundeservice har gjort er at slå modelnr på maskinen op og konstateret at den ikke var i fixparts system og reservedelen ikke ville passe. Når jeg skriver til kundeservice forventer jeg at de forsøger lidt bedre at finde ud af om reservedelen alligevel passer selv om den ikke er i jeres system. Levering var hurtig og go

Mest relevante negative anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

Sortering  
Nyeste først
(83)
(61)
Nulstil
19. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse

Reservedel ikke kompatibel

Søgning efter ringvarmelegme til Asko anviste en kompatibel del. Den passede på diameter og effekt, men var absolut ikke kompatibel på montage. Måtte bore 2 huller til skruer i monteringsplade, flytte/genbruge monteringsklips fra den gamle, selv finde 2 skruer som kunne bruges og rette 230 volts montage fra lodret til vandret montage med en tang. Det er ikke en kompatibel reservedel!
Anmeld en anmeldelse
15. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Udmærket, men reservedelen manglende lidt i forhold til den oprindelige. Det drejede sig om nyt låg til Sweg el kedel, hvor gummiringen manglede.
Anmeld en anmeldelse
15. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Der mangler at man kan ringe til en kundeservice og der er for lang tid tilbagemelding ved spørgsmål og reklamation.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
16. nov. 2023
Eftersom det ofte kræver, at vi undersøger sagen, før vi kan besvare et spørgsmål, er vi ikke til rådighed pr. telefon. På den måde kan vi betjene dig bedst muligt og hurtigst muligt. Jeg håber, at du forstår. Bram, FixPart kundeservice
15. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Kundeservice reagere langsomt på henvendelser. Synes det var dyrt.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
16. nov. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds. Vi har et billigere alternativ til mange produkter. Hvis du vil have flere oplysninger om dette, så lad os det vide. Bram, FixPart kundeservice
14. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Det bestilte produkt var beskadiget ved levering. Bestilling og levering fungerede ganske fint. Produktet (en glashylde til køleskab) var dog beskadiget ved levering. Formentlig under transporten. Jeg afventer fortsat svar på min henvendelse til kundesupport. Mvh. Michael
Anmeld en anmeldelse
9. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Købte hylde til køleskab, forkert størrelse
Anmeld en anmeldelse
8. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Forkert vare leveret, og intet svar på henvendelse 😞
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
10. nov. 2023
Goddag, vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi beklager ulejligheden. Bram, FixPart kundeservice
7. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
jeg bestilte d.27 oktober faktnr.2302139570 en dryp ventil til en Siemens kaffe maskine Porsche TC 911P2/03 fik leveret en ventil der ikke passede til maskine? Når man opgiver type nummer på maskinen, skulle man også forvente at det passede.
Anmeld en anmeldelse
6. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Først fik varer som jeg ikke havde bestilte, så det tog 3 måneder at retter på fejlen.... Så, tålmodigheden var nødvendigt for at få den hjem... Der er plads til forbedring..
Anmeld en anmeldelse
4. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Bestilte hjul til lg tørretumbler, Hjulet var den rigtig størrelse, men selve navet var forkert, så jeg måtte skifte hjulet over på det eksisterende nav.
Anmeld en anmeldelse
29. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Hurtig ekspedition, dog besværligt at skulle hente 3 forskellige pakker fra én bestilling med 3 produkter. Heraf fik jeg ingen notifikation om at kunne hente pakken fra en ef leveringerne. Der måtte jeg selv tracke pakken og fandt ud af, at den var på udleveringsret
Anmeld en anmeldelse
23. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Oplys om levering når varen IKKE bliver leveret til lovet tid. Pengene skal først indløses NÅR varen er afsendt
Anmeld en anmeldelse
21. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Hurtigt levering men varen var beskadiget da den kom..
Anmeld en anmeldelse
20. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Saknade rätt delar, svårt att returnera.
Anmeld en anmeldelse
20. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Hurtigere levering
Anmeld en anmeldelse
18. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Et produkt var gået i stykker ved levering
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
19. okt. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at produktet ikke blev leveret i god stand. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi undskylder for ulejligheden. Juliette, kundeservice FixPart
7. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
I lovede 1til 2 dages levering i hverdagene , med der gik 4 dage. Det er jeg ikke tilfreds med. Håber i kan forbedre dette.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
9. okt. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke modtog din ordre til tiden. Jeg kan se, at der faktisk var en forsinkelse, fordi produktet ikke var på lager. Det beklager vi meget. Jeg kan se, at din ordre nu er blevet leveret. Hvis der stadig er noget galt, så lad os det vide. Juliette, FixParts kundeservice
6. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Hurtig god ekspedition men rimelig dyrt
Anmeld en anmeldelse
4. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg havde bestilt bundhylde til AEG kølefryseskab -bestillingsnummer 202302041471. Hylden har ikke samme dybde som den originale, men jeg fik den sat på. Min kande med vand har problemer med at stå der. Troede det var som den originale. Hurtig levering - bortset fra PostNord, der skrev, at de ville aflevere pakken i fredags, men senere, at det først blev om mandagen. Mvh Andreas
Anmeld en anmeldelse
4. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse