koro-shop.dk- Logo - Anmeldelser

koro-shop.dk
Anmeldelser:

311 anmeldelser i de sidste 12 måneder326 anmeldelser i alt  

4,62
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Mest relevante positive anmeldelse

7. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Meget overskuelig hjemmeside med masser af gode produkter, som man bare får lyst til at købe og smage 😍 Af de produkter som jeg har købt, er jeg især MEGET begejstret for de bitte små frysetørrede æblestykker, som jeg kan se mange anvendelsesmuligheder for og som der også står i beskrivelsen. Gode beskrivelser af produkterne, så man ved, hvad der er i dem og hvordan de er behandlet 👍 Jeg synes, at varerne kommer rimeligt hurtigt og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos KoRo 🥰

Mest relevante negative anmeldelse

30. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
They confirmed shipment but a week went and I started to claim after it. 3 days after request they blamed on a technical issue and that for that reason cannot track my shipment. They told me to aesit s week more, maybe the parcel will pop up and then if not to contact them again to discuss return of payment or new shipment. Really lousy customer service, and if technical issues they should come out with it to all customers, therefore it is nor reliable what they say. It is not good service that customer must keep chasing, asking after shipment. A pity as they have some nice products, though often not available. I dont recommend after this experience with poor customer service.
MN
Marit N.
Sweden
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for koro-shop.dk

Filter
 Sortering  
Relevans
(240)
(43)
Nulstil
for 2 dage siden
 Verificeret anmeldelse

Fine varer

Handlet der et par gange. Primært købt forskellige nødder og Golden Milk mix. Altid gode priser. Bruger nødderne til stenalderbrød og kan med fordel købe nødde"brud" til en endnu billigere pris.
Anmeld en anmeldelse
15. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Kunde serivicen jeg fik forkerte vare men skrev på deres mail og bum så var der svaret og får nu tilsend det der mangler uden beregning og mange fine mails
Anmeld en anmeldelse
22. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Meget lækre varer til konkurrence dygtige priser. Lidt øv at siden ikke er up to date med lagerbeholdning. Så ønsket vare var udsolgt.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
28. jun. 2024
Hej Pia, Tak for din anmeldelse og feedback. Vi beklager, at dine ønskede varer alligevel ikke var på lager. Det er et teknisk problem, som vi allerede arbejder på højtryk for at løse. Mvh, KoRo-teamet
for 13 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Stort udvalg. God kvalitet. God pris. Rart med store mængder, når nu jeg ikke er vild med at handle 😉
Anmeld en anmeldelse
15. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Super lækre produkter. God hjemmeside med grundig beskrivelse af varer incl. allergener. Fair pris.
Anmeld en anmeldelse
26. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
High quality products delivered in fine condition within few days of ordering. Love their products!
Anmeld en anmeldelse
for 9 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Det kunne ikke blive bedre. Prisen - kvaliteten - levering var helt i TOP-TOP-TOP
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
for 3 dage siden
Hej, og tak for den gode anmeldelse! :) Mvh, KoRo-teamet
BB
Bodil B.
Danmark
25. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Det jeg har købt er fine varer til gode priser. Håber der kommer mere økologi.
Anmeld en anmeldelse
RH
Rhiannon H.
Dyssegard
for 10 dage siden
 Verificeret anmeldelse

Great service and products

The goods were packed well and arrived in good time. Great range of products.
Anmeld en anmeldelse
23. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Produkterne er SÅ fine, det eneste som kan optimeres er fragttiden.
Anmeld en anmeldelse
15. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Det er rigtig lækre ting de har, vi elsker især deres kokosmælk 🥰
Anmeld en anmeldelse
for 4 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Super gode varer helt dom forventet, ok leveringstid
Anmeld en anmeldelse
for 5 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Lækker bladselleri. Nem web shop og hurtig levering.
Anmeld en anmeldelse
23. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Super produkt hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
for 8 dage siden
 Verificeret anmeldelse
God kvalitet råvarer.
Anmeld en anmeldelse
for 3 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
1. jul. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
27. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
26. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
20. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse