koro-shop.dk- Logo - Anmeldelser

koro-shop.dk
Anmeldelser:

311 anmeldelser i de sidste 12 måneder326 anmeldelser i alt  

4,62
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Mest relevante positive anmeldelse

7. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Meget overskuelig hjemmeside med masser af gode produkter, som man bare får lyst til at købe og smage 😍 Af de produkter som jeg har købt, er jeg især MEGET begejstret for de bitte små frysetørrede æblestykker, som jeg kan se mange anvendelsesmuligheder for og som der også står i beskrivelsen. Gode beskrivelser af produkterne, så man ved, hvad der er i dem og hvordan de er behandlet 👍 Jeg synes, at varerne kommer rimeligt hurtigt og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos KoRo 🥰

Mest relevante negative anmeldelse

30. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
They confirmed shipment but a week went and I started to claim after it. 3 days after request they blamed on a technical issue and that for that reason cannot track my shipment. They told me to aesit s week more, maybe the parcel will pop up and then if not to contact them again to discuss return of payment or new shipment. Really lousy customer service, and if technical issues they should come out with it to all customers, therefore it is nor reliable what they say. It is not good service that customer must keep chasing, asking after shipment. A pity as they have some nice products, though often not available. I dont recommend after this experience with poor customer service.
MN
Marit N.
Sweden
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for koro-shop.dk

Filter
 Sortering  
Relevans
(16)
(4)
(8)
Nulstil
MN
Marit N.
Sweden
30. maj 2024
 Verificeret anmeldelse

Poor customer service, lost shipments

They confirmed shipment but a week went and I started to claim after it. 3 days after request they blamed on a technical issue and that for that reason cannot track my shipment. They told me to aesit s week more, maybe the parcel will pop up and then if not to contact them again to discuss return of payment or new shipment. Really lousy customer service, and if technical issues they should come out with it to all customers, therefore it is nor reliable what they say. It is not good service that customer must keep chasing, asking after shipment. A pity as they have some nice products, though often not available. I dont recommend after this experience with poor customer service.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
7. jun. 2024
Dear Maarit, thank your for your feedback. We apologize again for the unsatisfying experience with your order. However we would never tell you anything that is not true. We are transparent and honest with our customers and stand by that. We do our best to ship our products in the best possible quality and of course assist if problems occur. As I can see our customer service has sent you a replacement for the missing parcel. I very much hope you are happy with the products. Thank you again and we wish you a good day! Best, KoRo-team
23. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg fik mange informationer om levering, igen og igen. Måske var det svindel. ? den ene kasse var meget ødelagt, og i stykker.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
26. apr. 2024
Hej, og tak for din anmeldelse. Jeg kan se, at du har modtaget din ordre. Hvis du oplever problemer med afsendelsen af din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via support@koro-shop.dk. Nu ønsker jeg dig god fornøjelse med dine bestilte KoRo-produkter! Mvh, KoRo-teamet
9. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Ingen rabat til kunder der køber meget
Anmeld en anmeldelse
19. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse

En pose med Gurkemeje var utæt.

Krydderierne ser fine ud, men den ene pose var ikke tæt i bunden, så en del var drysset ud i pakken. Pakken var desuden ødelagt flere steder. En kraftig plastpose med alle poserne samlede i, samt bedre udfyldning af pakken med fx bobleplast, ville have afværget problemet.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
20. mar. 2024
Kære Ulla, jeg er meget ked af at høre, at pakken med gurkemeje var utæt. Kontakt venligst vores kundeservice via support@koro-shop.dk. Mine kolleger her er klar til at hjælpe dig. Mvh, KoRo-teamet
26. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Ingen former for rabat ved mange køb
Anmeld en anmeldelse
12. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
15. apr. 2024
Hey, vielen Dank für Deine Bewertung. Wir freuen uns beim nächsten Mal sehr, über ein kurzes, schriftliches Feedback. Alles Liebe Dein KoRo Team :)
13. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse

Levering ikke helt som ønsket

Har købt Humus-pulver, som jeg endnu ikke har afprøvet. Det ser fint ud, og er leveret uden problemer. Dog finder jeg leveringstiden lidt lang, og jeg har manglet info om tidspunktet for leveringen. Der blev tidligt en morgen pludseligt ringet på min dør af transportfirmaet, og jeg var lige ved ikke at åbne. Men hvis produktet viser sig at være i orden, vil jeg dog prøve at genbestille og håbe på, at den manglende information omkring levering har været en fejl. Mvh Birgitte - en førstegangskøber
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
24. okt. 2023
Hej Birgitte, mange tak for din anmeldelse og din tålmodighed. Jeg beklager meget, at du ikke har modtaget leveringsoplysninger. Det er normalt ikke tilfældet. Hvis du oplever dette igen, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via support@koro-shop.dk. Desuden arbejder vi hårdt på at forbedre vores logistik og håber snart at kunne tilbyde hurtigere forsendelse. De bedste hilsener, KoRo-teamet
25. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg bestilte varer for kr 612,50 - da pakken ankom lå der 4 fl. kombucha hvor jeg havde bestilt 6 stk og resten af varerne var slet ikke med. Jeg forstår godt at der kan være varer man ikke kan skaffe eller andet men så må man da gøre opmærksom på det i en mail. Jeg kan ikke reklamere nogen steder for hver gang jeg prøver at sende den, går siden bare tilbage :(
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
27. jul. 2023
Hej, Tak for din besked. Jeg beklager mange gange at du har haft en dårlig oplevelse med din KoRo levering. Jeg vil anbefale dig at kontakte vores kundeservice via support@koro-shop.dk. Her er vi altid klar til at hjælpe dig.
31. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse

Mangelfuld kommunikation

Jeg fik ikke en e-mail om ordreafsendelse, og jeg fik heller ikke tilsendt et sporingsnummer. GLS havde hverken fået mit e-mail adresse elle mit telefonnummer, så de kunne ikke holde mig opdateret om leveringen af min pakke, som de ellers plejer at gøre. Heldigvis leverer de pakker tidligt om morgenen, hvor der altid er nogen hjemme.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
2. feb. 2024
Hej, og tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget nogen sporingsoplysninger. Kontakt venligst vores kundeservice i sådanne tilfælde. De vil med glæde hjælpe dig. :) Jeg ønsker dig i hvert fald god fornøjelse med din bestilling! Mvh, KoRo-teamet
23. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse

Efter 6 dage stadig ingen levering. Ferskvarer? Nej!

Efter 6 dage har PostDanmark stadig ikke leveret. Har oveni købet fået den paradoksale besked, at forsendelsen er forsinket og vil først blive leveret efter jul. Da det er tale om ferskvarer, må det meste nok kasseres, og pengene er spildte.. ØV!
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
29. dec. 2023
Hej Søren, og mange tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at du måtte vente længe på din bestilling. Jeg håber, den er ankommet i mellemtiden? Hvis ikke, anbefaler jeg, at du kontakter vores kundeserviceteam via support@koro-shop.dk, som står klar til at hjælpe dig. Da vi hovedsageligt sælger tørre eller langtidsholdbare fødevare, burde det i hvert fald ikke være nødvendigt at kassere dem. Mvh, KoRo-teamet
19. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg har bestilt og betalt for flere ting. jeg har kun fået tilsendt en af tingene. Hvad med resten??????? jeg får ingen information af firmaet. er den sidste del af ordren glemt,? jeg ved det ikke.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
27. sep. 2023
Hej Knud, tak for din besked. Jeg beklager mange gange at du oplevede problemer med din bestilling hos KoRo. Jeg kan se at vi har været i dialog med dig gennem vores kundeservice og tilsendt dig erstatning for de manglende vare. Mvh, KoRo-teamet
PH
Poul H.
Odense
3. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse

Tørrede kirsebær er gode, især after vandbad en dags tid

Tørrede kirsebær er gode, især efter vandbad en dags tid men tørret mango er meget seje, smager ikke af meget og bliver helt slatne efter vandbad. Tørrede bananer smager næsten ikke af noget.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
8. dec. 2023
Hej, og tak for din anmeldelse. Vi beklager, at produkterne ikke ramte din smag. Forhåbentlig vil det tiltale dig bedre næste gang. Mvh, KoRo-teamet
19. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse

Ingen pakke

Jeg har ikke modtaget pakken endnu og den indeholder surekrayt, som måske er ubrugeligt, når pakken en dag kommer. I kunne bruge en leverandør, som gider at køre pakker ud til modtageren.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
23. feb. 2024
Hej Susi, jeg er meget ked af at høre, at du endnu ikke har modtaget din bestilling. Kontakt venligst vores kundeserviceteam via support@koro-shop.dk, hvis det stadig er tilfældet. Mvh, KoRo-teamet.
4. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
The shipment arrived completely damaged. All 5 containers were broken, and the paste was all over the boxes and outside the boxes. Thats unacceptable!! You should write FRAGILE on the box !!
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
8. dec. 2023
Hello, and thank you for your review. We apologize again for the bad experience with your recent order. This is of course not ok and we will work on further improving our packaging and delivery. As you know, we have already refunded you the full order via our customer service. If you have further questions or concerns don't hesitate to contact us there. Best regards, your KoRo-team
27. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Pakken blev først sendt en lille uge efter bestilling og dermed tog leveringen en god uge (bestilt fredag og leveret mandag efter halvanden uge). Ellers var tingene som de skulle være
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
6. okt. 2023
Hej, og tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at du måtte vente på din bestilling længere end forventet. Vi gør vores bedste for at sikre, at din ordre ankommer både hurtigt og sikkert, men visse faktorer er uden for vores kontrol. God fornøjelse med dine KoRo-produkter! De bedste hilsener, KoRo-teamet
29. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
Måske vente med at spørge til ordre 11856460 - jeg venter stadigvæk besked på, at den er afsendt. - Ellers har jeg hidtil været fuldt ud tilfreds med mine køb hos Koro.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
2. aug. 2023
Hej, Tak for din besked. Jeg beklager mange gange at du oplever problemer med din bestilling hos KoRo. Jeg vil anbefale dig at kontakte vores kundeservice via support@koro-shop.dk, her står vi altid klar til at hjælpe dig.
21. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse

Great products / troublesome logistic

The products are great! But the logistic is troublesome at times. Long delivering times, arriving parcels with Only some of the products, products are ofte sold out.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
24. okt. 2023
Hey Hanne, thank you for your review. I'm very sorry to hear, that you have had a bad experience with our deliveries. We are currently working on improving our overall logistics and hope to implement the changes soon. Your feedback is valued highly. Best, the KoRo-team
29. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Det har taget lang tid . Jeg har endnu ikke fået mine vare, de ligger stadigvæk i Tyskland. Hvor lang tid skal man vente?
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
3. nov. 2023
Hej, og tak for din besked. Jeg beklager mange gange, at du har måttet vente på din bestilling. Jeg håber, at den nu er kommet frem. Hvis ikke, vil jeg anbefale dig at kontakte vores kundeservice på support@koro-shop.dk. Mvh, KoRo-teamet
24. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
sørg for at have varene på lager. Hver gang jeg besøger jeres butik er der en eller flere varer der ikke er på lager.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
24. okt. 2023
Hej Allan, og tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at de varer, du ønskede, gentagne gange ikke var tilgængelige. Vi arbejder konstant på at forbedre vores logistik, herunder at have flere leverandører til samme produkt. Den slags ændringer sker dog ikke over natten. Jeg håber, at du trods alt er tilfreds med de produkter, du har bestilt. De bedste hilsener fra KoRo-teamet
5. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Pakken er returneret af postnord da den var i stykker. Vælg bedre indpakning eller bedre transport firma
Anmeld en anmeldelse
Svar fra koro-shop.dk
10. nov. 2023
Hej, og tak for din besked. Jeg er meget ked af at høre, at din pakke blev beskadiget under transporten. Vi bestræber os på at levere vores produkter sikkert og i den bedste kvalitet. Desværre bliver pakker ikke altid behandlet med omhu under transporten. Det beklager vi meget. Til din information så kan du i øjeblikket vælge mellem mindst 3 forsendelsesudbydere. Jeg kan også se, at du endnu ikke har været i kontakt med vores kundeservice. Kontakt venligst support@koro-shop.dk, så vil vi gerne enten sende dig en erstatning eller refundere købsprisen. Mvh, KoRo-teamet