Ezee E-cigaretter- Logo - Anmeldelser

Ezee E-cigaretter
Anmeldelser:

47 anmeldelser i de sidste 12 måneder160 anmeldelser i alt  

4,94
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

1. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg har været kunde hos ezee i nogle år og har indtil nu brugt deres genopladelige e-cigaretter. Det første år var det intet problem at holde mig fra almindelige cigaretter, men det sidste års tid har jeg haft svært ved kun at holde mig til e-cigaretterne og har derfor kombineret dem med almindelig cigaretter (dumt). Da jeg så så, at de har lavet et genopladeligt pod system, hvor suget skulle være kraftigere og med større dampudvikling, fik jeg blod på tanden til at kvitte almindelige cigaretter én gang for alle og bestilte en stor sending af pod systemet og jeg må sige, at produktet lever op til beskrivelsen og giver en endnu større følelse af en almindelig cigaret end de øvrige produkter. Jeg bestilte 2 startpakker, men desværre var det ene batteri defekt, jeg skrev til kundeservice og efter en kort beskrivelse af problemet, tøvede de ikke med at sende et nyt batteri allerede dagen efter, fantastisk. Hvis jeg skal komme med et forslag til, at jeg som kunde, skulle blive endnu mere tilfreds, skulle det være, at I lavede en større mængderabat på jeres pod's, ligesom I har på filtrene til den genopladelige e-cigaret, hvor besparelsen er hele 42 % ved storkøb og på jeres pod's kan man kun opnå en rabat på 15 %. Desuden ville det også være rart, hvis man kunne købe ekstra batterier til pod systemet uden at skulle købe en startpakke. Ezee får, på trods af mine forslag til forbedringer, stadig 5 ✨ for en uovertruffen kundeservice, gode produkter og en meget kort leveringstid.

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

28. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
E- cigaretten virker som den skal, men kontakten til at aktivere batteriet sidder akavet til, og er med til at forringe oplevelsen ved at benytte e-cigaretten.
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for Ezee E-cigaretter

Filter
 Sortering  
Relevans
18. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
De har hjulpet mig med at blive røgfri🙂
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Ezee E-cigaretter
for 10 dage siden
Hvor er vi glade for at det har hjulpet dig. Tillykke. Spread the word....
14. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
30. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
1. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse

Fantastiske produkter og fremragende kundeservice

Jeg har været kunde hos ezee i nogle år og har indtil nu brugt deres genopladelige e-cigaretter. Det første år var det intet problem at holde mig fra almindelige cigaretter, men det sidste års tid har jeg haft svært ved kun at holde mig til e-cigaretterne og har derfor kombineret dem med almindelig cigaretter (dumt). Da jeg så så, at de har lavet et genopladeligt pod system, hvor suget skulle være kraftigere og med større dampudvikling, fik jeg blod på tanden til at kvitte almindelige cigaretter én gang for alle og bestilte en stor sending af pod systemet og jeg må sige, at produktet lever op til beskrivelsen og giver en endnu større følelse af en almindelig cigaret end de øvrige produkter. Jeg bestilte 2 startpakker, men desværre var det ene batteri defekt, jeg skrev til kundeservice og efter en kort beskrivelse af problemet, tøvede de ikke med at sende et nyt batteri allerede dagen efter, fantastisk. Hvis jeg skal komme med et forslag til, at jeg som kunde, skulle blive endnu mere tilfreds, skulle det være, at I lavede en større mængderabat på jeres pod's, ligesom I har på filtrene til den genopladelige e-cigaret, hvor besparelsen er hele 42 % ved storkøb og på jeres pod's kan man kun opnå en rabat på 15 %. Desuden ville det også være rart, hvis man kunne købe ekstra batterier til pod systemet uden at skulle købe en startpakke. Ezee får, på trods af mine forslag til forbedringer, stadig 5 ✨ for en uovertruffen kundeservice, gode produkter og en meget kort leveringstid.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Ezee E-cigaretter
9. apr. 2024
Tusind tak for de fine ord. Det er dejligt at vi med den nye Pod kunne hjælpe med at du er lykkedes at stoppe fuldt ud med normal cigaretter. Mængerabatten på Pod er "kun" 15% fordi vi har prissat produktet lavere og derfor er der ikke margin til at vi sætter det lavere. Vores startpakke har ikluderet en pakke med pod. Prisen på batteriet er næsten det samme som startpakken så principielt får man et par pods "gratis". Vi er glade for dig som kunde og ser frem til at handle med dig fremover.
12. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
kanon god service .. og hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Ezee E-cigaretter
9. apr. 2024
Vi gør hvad vi kan for at give god kundeservice. Tak for rating
8. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Altid god og hurtig betjening
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Ezee E-cigaretter
9. apr. 2024
Det var godt du er tilfreds. Tak for rating
14. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
hurtig og korrekt levering
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Ezee E-cigaretter
9. apr. 2024
Tak for kommentar og stjerner
21. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Ezee E-cigaretter
9. apr. 2024
Vi sender samme dag vi modtager ordren. Tak for stjernerne
10. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse

Fint produkt

Har brugt produktet længe og er fuldt tilfreds
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Ezee E-cigaretter
9. apr. 2024
Tak for sternerne. Vi er glade du er tilfreds og en stabil kunde. Spread the word
13. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
hurtig levering .. og godt produkt
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Ezee E-cigaretter
9. apr. 2024
tusind tak - og tak for kommentaren
25. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Godt produkt og hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Ezee E-cigaretter
9. apr. 2024
Tak for kommentar og vi er glade for at du kan lide vores produkt.
1. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Virker godt. Hurtig levering.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Ezee E-cigaretter
9. apr. 2024
Tak for stjernerne. Det var dejligt at du mener de virker godt
11. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
20. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Dejlige e-cigaretter. Elegante og lækre at holde på og ryge på, og meget lette at bruge, da man ikke fylde væske på, men bare skifter mundstykket. Jeg vil anbefale, at man køber mindst tre batterier, så man har to med sig og en hjemme i opladeren. Der er ikke smag i batterierne, så det er ligegyldigt, om man køber røde eller grønne batterier. Hvis man køber mange mundstykker, er de ovenikøbet ret billige.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Ezee E-cigaretter
13. sep. 2023
Mange tak for de pæne ord. Vi syntes selv at det er fedt ikke at skulle side og fedte med væsker etc. Dit forslag med batterier er et godt forslag. Vi arbejder dog på at forbedre længden af opdadningen.
27. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg havde lidt problemer med bestilling, ringede derfor til EZEE fik rigtig god hjælp helt til betaling var gennemført, medarbejderen var meget venlig og tålmodig, bedre service skal man lede længe efter, jeg køber helt sikkert igen kan kun anbefales, produktet hjælper mig til at mindske mit forbrug af tobak.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Ezee E-cigaretter
9. apr. 2024
Tak for din fine kommentar. Vi gør hvad vi kan for at hjælpe vore kunder. Tilfredse kunder kommer forhåbentlig tilbage. Glad for at du kan mindske dit tobaksforbrug
1. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Endnu engang en hurtig og sikker levering. Har i dag igen anbefalet Jeres produkt til en bekendt og fortalt om alle fordelene ved det. Jeg var glad for selv at overgå til Jeres produkt for over et år siden.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Ezee E-cigaretter
13. sep. 2023
Mange tak for det. Altid glade for at høre at vi bliver anbefalet til andre. Det er jo en industri hvor man ikke må reklamere so Word of Mouth er det bedste for os.
24. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Super hurtig forsendelse; dog er pakken med 5 e-cigaretter uden nikotin lidt dyre, synes jeg. Så jeg sparer på dem.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Ezee E-cigaretter
for 10 dage siden
Tak for stjernerne. Vi sender alle ordrer vi modtager inden kl 14, samme dag. Mht pris, vi mener vi ligger på samme pris som resten af markedet, men med et bedre produkt så du ihvertfald får value for money
7. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Super hurtig levering! Ps. er gået fra 30-35 smøger ned til 3-4 om dagen med mit nye bekendtskab :-) Jubieeee
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Ezee E-cigaretter
13. sep. 2023
Flot og jeg er sikker på at du føler dig bedre. Tak for din rating
5. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Lynhurtig levering og hvis der er fejl på enkelte cigaretter, får man straks leveret nye uden diskution
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Ezee E-cigaretter
13. jun. 2023
Tusind tak for de pæne ord. Vi gør hvad vi kan for at tilfredsstille vore kunder og deres behov. Kundeservice er vores specialitet :-)
27. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Hurtig og effektiv behandling. Hjalp straks da pakke forsvandt i Post Nords levering
Anmeld en anmeldelse
Svar fra Ezee E-cigaretter
9. apr. 2024
Tak for din rating. Det var godt du er tilfreds med vores service. Vi gør hvad vi kan for at tilfredsstille vore kunder