radbag.dk/
Anmeldelser:

45 anmeldelser i de sidste 12 måneder78 anmeldelser i alt  

4,36
God
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

30. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Var lidt bekymret, da jeg havde læst nogle dårlige anmeldelser. Men jeg fik, hvad jeg havde bestilt i løbet af en uge - og det var ting der skulle graveres navn i og tatoveringer med billeder af familien. Jeg fik dog ingen mail fra firmaet om, at min ordre var klar - pludselig fik jeg bare en besked fra PostNord om, hvornår de regnede med at kunne levere pakken.

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

19. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
På et tidspunkt ville jeg kun ha’ givet én stjerne. Jeg har før handlet hos Radbag uden problemer, så var meget skuffet, da den vase jeg bestilte hjem til mors dag d. 14. maj 2023 aldrig kom frem. Jeg skrev til kundeservice og fik at vide, at jeg skulle udfylde dokumenter til GLS, da pakken eftersigende skulle være afleveret, men aldrig var dukket op. Det tog laaang tid, og til sidst skrev jeg igen. Så fik jeg en rabatkode som undskyldning. Og bagefter fik jeg pengene retur (fra det forkerte produkt). Havde bestilt strømper nogle måneder efter og det var så den mængde penge, jeg fik tilbage. Jeg valgte ikke at gøre mere ved det, og prøvede så at bestille vasen igen hjem til min mor. Den dukkede heldigvis op, så hun kunne få sin mors dags gave tre måneder for sent.
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for radbag.dk/

Filter
Sortering  
Nyeste først
(32)
(2)
(2)
Nulstil
for 3 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Har bestilt nogle gange fra hjemmesiden, og må bare sige at det er en superb oplevelse hele vejen igennem! I gør det SÅ godt!!
Anmeld en anmeldelse
for 8 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Fik en dejlig blød morgenkåbe efter kun 6 dage,er meget tilfreds 🥰
Anmeld en anmeldelse
16. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse

Enkel og hurtig ekspediton og levering

Enkelt, hurtig ekspedition og levering.
Anmeld en anmeldelse
12. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Super hjemmeside. Var lidt betænkelig ved at bestille men tænkte at for 200kr gik det nok. Jeg bestilte og det blev sendt dagen efter. Modtog min ordre efter 5 dage da gls havde haft en forsinkelse på deres bil. Så jeg tør godt bestille der igen.
Anmeld en anmeldelse
1. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
30. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Var lidt bekymret, da jeg havde læst nogle dårlige anmeldelser. Men jeg fik, hvad jeg havde bestilt i løbet af en uge - og det var ting der skulle graveres navn i og tatoveringer med billeder af familien. Jeg fik dog ingen mail fra firmaet om, at min ordre var klar - pludselig fik jeg bare en besked fra PostNord om, hvornår de regnede med at kunne levere pakken.
Anmeld en anmeldelse
28. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Nem proces og hurtig aflevering
Anmeld en anmeldelse
24. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse

Super fine varer

Rigtig fine varer og hurtig levering. Tak!
Anmeld en anmeldelse
18. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
10. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Bestilte mine varer i god tid da de skulle bruges til fars dag, men grundet lang leveringstid kom de først efter fars dag. Lidt skudt
Anmeld en anmeldelse
8. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
En rigtig sjov kop som blev givet i Fars dags gave. Far blev MEGET glad for at se sit hoved på toppen af supermand, og koppen er allerede fragtet til hans arbejdsplads, hvor alle elever er tvangsindlagt til at se på ham som Supermand 😂👏🏼
Anmeld en anmeldelse
7. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
24. maj 2023
 Verificeret anmeldelse

Meget skuffende resultat

Jeg købte strømper med eget billede… eller det vil sige det er to stykker stof syet sammen og har intet med en strømpe at gøre! Det er meget skuffende til den pris! Strømperne lever slet ikke op til det jeg modtager. Jeg er mildest talt rigtig ærgerlig over at bruge de penge der…. Selve fototrygget er i det mindste pænt. Men det er ikke noget jeg kan gi i gave.
Anmeld en anmeldelse
30. apr. 2023
 Verificeret anmeldelse
Vakte stor glæde hos modtageren.
Anmeld en anmeldelse
28. apr. 2023
 Verificeret anmeldelse
Kan lide alt, det er en genial side. Elsker den
Anmeld en anmeldelse
17. apr. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
2. apr. 2023
 Verificeret anmeldelse
Flot og lækkert tæppe.
Anmeld en anmeldelse
1. mar. 2023
 Verificeret anmeldelse

Fin service og super behandling

Fin service og god behandling
Anmeld en anmeldelse
18. feb. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg har modtaget et meget skadet produkt, har sendt en mail men jeg har intet hørt fra Jer.
Anmeld en anmeldelse
16. feb. 2023
 Verificeret anmeldelse
Suværene produkter og hurtig levering. What’s not to love 🤩
Anmeld en anmeldelse