radbag.dk/Anmeldelser

: 22God

4,18

Anmeldelser for radbag.dk/

22 verificeret anmeldelser i de sidste 12 måneder

22 anmeldelser i alt
Sådan sikrer vi, at anmeldelser kommer fra virkelige forbrugere.

Den mest relevante, positive anmeldelse


30. maj 2022
Hurtig levering og rigtig fine ting Bestilte to starin lys med stjernetegn på, hvor det ene klistermærker desværre sad lidt skævt så det måtte jeg pille af og rette selv, men ellers var de andre ting lige som de skulle være Øl krus med navn på er rigtig flot (står på glasset og er ikke et klistermærke) og sokker med billeder på er meget sjove :) Alt i alt er jeg rigtig tilfreds 😁👍
Anmeld en anmeldelse

Vis alle positive anmeldelser

Den mest relevante, kritiske anmeldelse


3. maj 2022
Jeg købte en gave som godt nok var personlig men da jeg finder ud af at min søster også har købt en vælger vi at annullere min. Jeg annullere min ordre 10 min efter jeg har afgivet ordren. De svarer ikke på min mail før jeg har modtaget min ordre en uge senere!! De har ingen tlf nr som er synlig så man kan heller ikke ringe til dem! Jeg bruger dem aldrig igen! -
Anmeld en anmeldelse

Vis alle kritiske anmeldelser

Anmeldelser for radbag.dk/

Filter 
 Sortering Relevans 
 Verificeret anmeldelse
10. jul. 2022
Super flotte resultater med fotohgaverne og hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
18. jul. 2022
Super fine kopper og hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
28. jun. 2022
det jeg har modtaget var i orden.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
30. maj 2022
Hurtig levering og rigtig fine ting Bestilte to starin lys med stjernetegn på, hvor det ene klistermærker desværre sad lidt skævt så det måtte jeg pille af og rette selv, men ellers var de andre ting lige som de skulle være Øl krus med navn på er rigtig flot (står på glasset og er ikke et klistermærke) og sokker med billeder på er meget sjove :) Alt i alt er jeg rigtig tilfreds 😁👍
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
20. jun. 2022
Vi har bestilt hos dem 2 gange nu og begge var til fødselsdagsgaver. Pakkerne kom efter forventning og de så fine ud. Eneste grund til 4 stjerner var at chokoladen ikke så indbydende ud. For man kunne godt se at de nærmede sig holdbarhedsdatoen. Men de skal nok blive spist alligevel. Det er bare de der hvide sukkerkrystaller som dannes på chokolade.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
26. jun. 2022
Altså god service, men ærgerlig oplevelse. Bestilte en chokoladegaveæske til min mand til fars dag (3 chokolade-værktøj) og det ene var gået i stykker ved ankomst. Havde ikke åbnet pakken før selve dagen for at pakke den ind, og forsøgte efterfølgende at oprette en reklamation, men linket virkede aldrig på min telefon og opgav..
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
10. jun. 2022
Børnene gav min mand denne her. Han blev glad, men jeg synes godt graveringen kunne have været noget dybere. Er bange for at den del hvor der står “Vores far kan fixe alt” kunne gå hen og forsvinde med tiden, da den ikke er ret tydeligt allerede nu.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
8. jun. 2022
Havde bestilt to temperaturfølsomme krus. Jeg havde lidt besvær med at uploade et af billederne, så jeg var spændt på resultatet. De er begge blevet rigtig fine, så kan kun anbefale. Jeg vil helt sikkert bestille fra Radbag igen.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
9. jun. 2022
Sjov og vellignende produkt. Billedet var godt lavet, men kvaliteten af sokkerne er virkelig dårlige. Efter blot et par timer var det helt fnulret og ser allerede meget brugte ud efter kun at have været brugt en enkelt gang.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
14. jun. 2022
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Radbag. Jeg læste en del anmeldelser, inden jeg købte, men ud fra min mening kan man godt tage de dårlige med et Gran salt. For jeg er en yderst tilfreds kunde.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
3. jun. 2022
Unikke og spændende produkter og hurtig leverance tid. Minde godt var at en del produkter var udsolgt.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
13. jun. 2022
Skønne produkter og hurtig levering på trods af, at det var personaliserede produkter.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
10. jun. 2022
At I gav besked om at det var forsinket
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
6. jun. 2022
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
22. jun. 2022
Jeg modtog et produkt der var ridset og dele af teksten var ikke med på printet fordi det hele var skævt. Jeg skrev til Radbag 4 gange den efterfølgende uge uden de har gidet at svare. Må råde andre til ikke at benytte dem.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
12. apr. 2022
Hurtig levering, dog var der sømfejl i fuglehuset, hvilket der ikke burde være til den pris
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
18. apr. 2022
Mange forskellige og sjove varer man selv kunne gøre personlige. Hurtig levering.
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
7. maj 2022
Lynhurtig levering af et produkt i høj kvalitet - absolut ingen klager herfra
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
10. mar. 2022
Jeg var bare vild med det hele
Anmeld en anmeldelse
 Verificeret anmeldelse
19. maj 2022
Anmeld en anmeldelse