radbag.dk/
Anmeldelser:

45 anmeldelser i de sidste 12 måneder78 anmeldelser i alt  

4,36
God
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

30. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Var lidt bekymret, da jeg havde læst nogle dårlige anmeldelser. Men jeg fik, hvad jeg havde bestilt i løbet af en uge - og det var ting der skulle graveres navn i og tatoveringer med billeder af familien. Jeg fik dog ingen mail fra firmaet om, at min ordre var klar - pludselig fik jeg bare en besked fra PostNord om, hvornår de regnede med at kunne levere pakken.

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

19. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
På et tidspunkt ville jeg kun ha’ givet én stjerne. Jeg har før handlet hos Radbag uden problemer, så var meget skuffet, da den vase jeg bestilte hjem til mors dag d. 14. maj 2023 aldrig kom frem. Jeg skrev til kundeservice og fik at vide, at jeg skulle udfylde dokumenter til GLS, da pakken eftersigende skulle være afleveret, men aldrig var dukket op. Det tog laaang tid, og til sidst skrev jeg igen. Så fik jeg en rabatkode som undskyldning. Og bagefter fik jeg pengene retur (fra det forkerte produkt). Havde bestilt strømper nogle måneder efter og det var så den mængde penge, jeg fik tilbage. Jeg valgte ikke at gøre mere ved det, og prøvede så at bestille vasen igen hjem til min mor. Den dukkede heldigvis op, så hun kunne få sin mors dags gave tre måneder for sent.
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for radbag.dk/

Filter
 Sortering  
Relevans
for 3 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Sjove ting - rimelige priser - pakket godt - god kvalitet på varer... Hvorfor kun 4* - fordi der altid skal være plads til mere 😉 Leise
Anmeld en anmeldelse
for 3 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Har bestilt nogle gange fra hjemmesiden, og må bare sige at det er en superb oplevelse hele vejen igennem! I gør det SÅ godt!!
Anmeld en anmeldelse
for 8 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Fik en dejlig blød morgenkåbe efter kun 6 dage,er meget tilfreds 🥰
Anmeld en anmeldelse
16. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse

Enkel og hurtig ekspediton og levering

Enkelt, hurtig ekspedition og levering.
Anmeld en anmeldelse
12. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Super hjemmeside. Var lidt betænkelig ved at bestille men tænkte at for 200kr gik det nok. Jeg bestilte og det blev sendt dagen efter. Modtog min ordre efter 5 dage da gls havde haft en forsinkelse på deres bil. Så jeg tør godt bestille der igen.
Anmeld en anmeldelse
1. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
19. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse

Ikke ovenud tilfreds

På et tidspunkt ville jeg kun ha’ givet én stjerne. Jeg har før handlet hos Radbag uden problemer, så var meget skuffet, da den vase jeg bestilte hjem til mors dag d. 14. maj 2023 aldrig kom frem. Jeg skrev til kundeservice og fik at vide, at jeg skulle udfylde dokumenter til GLS, da pakken eftersigende skulle være afleveret, men aldrig var dukket op. Det tog laaang tid, og til sidst skrev jeg igen. Så fik jeg en rabatkode som undskyldning. Og bagefter fik jeg pengene retur (fra det forkerte produkt). Havde bestilt strømper nogle måneder efter og det var så den mængde penge, jeg fik tilbage. Jeg valgte ikke at gøre mere ved det, og prøvede så at bestille vasen igen hjem til min mor. Den dukkede heldigvis op, så hun kunne få sin mors dags gave tre måneder for sent.
Anmeld en anmeldelse
30. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Var lidt bekymret, da jeg havde læst nogle dårlige anmeldelser. Men jeg fik, hvad jeg havde bestilt i løbet af en uge - og det var ting der skulle graveres navn i og tatoveringer med billeder af familien. Jeg fik dog ingen mail fra firmaet om, at min ordre var klar - pludselig fik jeg bare en besked fra PostNord om, hvornår de regnede med at kunne levere pakken.
Anmeld en anmeldelse
8. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
En rigtig sjov kop som blev givet i Fars dags gave. Far blev MEGET glad for at se sit hoved på toppen af supermand, og koppen er allerede fragtet til hans arbejdsplads, hvor alle elever er tvangsindlagt til at se på ham som Supermand 😂👏🏼
Anmeld en anmeldelse
17. dec. 2022
 Verificeret anmeldelse
Kundeservice kunne være bedre . Skrev til jer omkring om i ville nå at få nogle produkter inden jul . Fik svar fra jer om at det kunne ikke svare på . Dagen efter da jeg kiggede selv var de på lager igen
Anmeld en anmeldelse
19. dec. 2022
 Verificeret anmeldelse
Selve julekugler var fin, men man skal godt nok bruge en lup for at de den personlige tekst. Den er stort set ikke til at se.
Anmeld en anmeldelse
DB
Dorte B.
Denmark
24. dec. 2022
 Verificeret anmeldelse
Alt i orden. Leveret til tiden.
Anmeld en anmeldelse
CB
Charlotte B.
Dänemark
19. dec. 2022
 Verificeret anmeldelse
Har mange sjove og brugbare ting. Priser er okay. Kan ikke huske leveringstiden.
Anmeld en anmeldelse
21. dec. 2022
 Verificeret anmeldelse
Overraskende hurtig levering. Kvaliteten af billedet er rigtig god
Anmeld en anmeldelse
16. feb. 2023
 Verificeret anmeldelse
Suværene produkter og hurtig levering. What’s not to love 🤩
Anmeld en anmeldelse
1. jan. 2023
 Verificeret anmeldelse

Super kvalitet

Jeg er super glad for dem og det er en rigtig god kvalitet
Anmeld en anmeldelse
12. dec. 2022
 Verificeret anmeldelse
Det tog næsten en måned at få pakken . Men den kom frem 🙂
Anmeld en anmeldelse
5. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Ik den bedste kvalitet og produktet var bukket😢
Anmeld en anmeldelse
28. apr. 2023
 Verificeret anmeldelse
Kan lide alt, det er en genial side. Elsker den
Anmeld en anmeldelse
2. jan. 2023
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering og god kvalitet til pengende
Anmeld en anmeldelse