topregal.dk- Logo - Anmeldelser

topregal.dk
Anmeldelser:

27 anmeldelser i de sidste 12 måneder44 anmeldelser i alt  

4,26
God
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Mest relevante positive anmeldelse

19. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
varen var som beskrevet , hurtig afsendelse , eneste minus var at man ikke blev oplyst på forhånd om at forsendelsen skulle afhentes i en pakkeshop

Mest relevante negative anmeldelse

24. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Produkterne jeg bestilte or som sådan ok på nær det ene. Bestilte en rampe til opkørsel i container. Rampen er beskrevet at den er 150mm i højden men selve knækket på rampen gør at rampen for enden af opkørslen er 200mm hvilket gør at du køre op og så ned igen for at komme ind i containeren. Det giver problemer med at palleløfter skal skraves Ind over. Havde det stået i beskrivelsen klart og tydligt havde jeg undladt at købe rampen på denne shop. Levering overholde heller ikke de beskrevet 2-3 dage.
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for topregal.dk

Filter
Sortering  
Nyeste først
(14)
(10)
Nulstil
20. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
29. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
super service. lækker kvalitet
Anmeld en anmeldelse
Svar fra topregal.dk
29. maj 2024
Kære TOPREGAL-kunde vi er meget glade for, at du generelt var tilfreds med vores service og også med vores produkt; Vi takker dig også for at sende os billeder af det optimale produktresultat. Vi håber at høre fra dig igen meget snart. Dit TOPREGAL TEAM.
8. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Helt fint forløb
Anmeld en anmeldelse
Svar fra topregal.dk
8. maj 2024
Kære TOPRREGAL-kunde, Vi sætter pris på din positive feedback og håber, at du bliver glad for dit produkt. Dit TOPREGAL-team !
24. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
4. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering Nemt at samle Super kvalitet Super service
Anmeld en anmeldelse
4. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
God service Super kvalitet Nemt at samle Meget hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
Svar fra topregal.dk
5. apr. 2024
Kære TOPREGAL-kunde, Mange tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores produkter, vores hurtige leveringstid og vores service, og vi håber, at vi snart kan hjælpe dig igen. Dit TOPREGAL-team!
4. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
God service og hurtig forsendelse
Anmeld en anmeldelse
Svar fra topregal.dk
5. apr. 2024
Kære TOPREGAL-kunde, Mange tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og dit produkt, og vi håber snart at kunne betjene dig igen. Dit TOPREGAL-team!
21. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
13. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Super betjening. Hurtig levering af varen i forhold til danke leverings tider. Suger kvalitet på reoler, også til store emner og paller. Ikek sidste gang Topreal skal leverer for mig
Anmeld en anmeldelse
Svar fra topregal.dk
13. mar. 2024
Kære TOPREGAL-kunde, Mange tak for din positive feedback. Vi er glade for, at du er tilfreds med de forskellige reolsystemer, du har købt. Vi ser frem til din næste ordre. Dit TOPREGAL-team!
13. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
7. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Super god og professionel service. Af hjertet tak
Anmeld en anmeldelse
Svar fra topregal.dk
14. feb. 2024
Kære Topregal-kunde, Vi er glade for, at du var tilfreds med vores service, og vi ser frem til at arbejde sammen med dig i fremtiden. Dit Topregal-team !
31. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Alt var OK !
Anmeld en anmeldelse
24. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
10. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
13. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse

Gren reol

Hurtig tilbagemelding efter ordre, hurtig levering. Alle dele var med.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra topregal.dk
13. dec. 2023
Kære Topregal-kunde, Mange tak for din positive feedback. Vi vil med glæde give den videre til fru B. Vi ser frem til yderligere samarbejde. Dit Topregal-team !
15. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering, og super kvalitet
Anmeld en anmeldelse
Svar fra topregal.dk
15. nov. 2023
Kære TOPREGAL-kunde, Mange tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med dit køb, og håber, at vi snart kan byde dig velkommen igen. De bedste hilsner fra TOPREGAL-teamet
8. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
8. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse

Elstabler

Vi bestilte en elstabler vi betale og den kom efter 4 dage så alt var som det skulle være.!
Anmeld en anmeldelse
Svar fra topregal.dk
15. nov. 2023
Kære TOPREGAL-kunde, Mange tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med dit køb, og håber, at vi snart kan byde dig velkommen igen. De bedste hilsner fra TOPREGAL-teamet
2. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
25. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Det var nemt og hurtigt. God opfølgning.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra topregal.dk
2. nov. 2023
Kære TOPREGAL-kunde, Tak for din positive anmeldelse. Vi vil give feedbacken videre til vores kolleger og ser frem til dit næste køb. Dit TOPREGAL-team