puzzleYOU DK
Anmeldelser:

46 anmeldelser i de sidste 12 måneder62 anmeldelser i alt  

4,85
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

18. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Nu har jeg bestilt 3 gange og de er super hurtige til at levere og produkterne (vendespil) er virkelig fine. Eneste ønske er dog at man kan købe en større pakke end de 36 kort.

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

18. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Lidt irriterende man ikke selv kan vælge leverandør, da UPS ikke har en pakkeshop i alle byer, som både GLS, Post Nord og Bring har.
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for puzzleYOU DK

Filter
 Sortering  
Relevans
3. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Det er utroligt nemt at lave sine egne personlige puslespil
Anmeld en anmeldelse
25. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Muligheden for selv at lave puslespil og der kan laves med mange billeder og så er der hurtig levering af et flot produkt
Anmeld en anmeldelse
21. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
20. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
4. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Fantastisk service og kvalitet - Bestilte 4 personlige puslespil mandag aften og modtog dem allerede om torsdagen
Anmeld en anmeldelse
3. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Nem bestilling og hurtig levering 👍🏼
Anmeld en anmeldelse
9. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Flot arbejde og hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
24. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
8. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Det går lynhurtigt med produktion og forsendelse. Kvaliteten af puslespillet er virkelig god. Kan kun anbefale dem..
Anmeld en anmeldelse
28. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Ekstrem hurtig levering. Enkelt at bestille. Meget tilfreds
Anmeld en anmeldelse
18. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Virkelig gode produkter, og hurtig levering 😊
Anmeld en anmeldelse
18. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse

Perfekt

Nu har jeg bestilt 3 gange og de er super hurtige til at levere og produkterne (vendespil) er virkelig fine. Eneste ønske er dog at man kan købe en større pakke end de 36 kort.
Anmeld en anmeldelse
19. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Oplev else med ubs, var ikke god får en meddelelse at pakken udleveres fredag, ny melding udleveres mandag først onsdag kommer pakken da jeg havde rykket for den
Anmeld en anmeldelse
12. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Fantastisk god kundeservice af norske Kristin for check af billeder til vores familievendespil. E. Nørgaard
Anmeld en anmeldelse
19. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Virkelig flot og super kvalitet, bestillingen ankom hurtigt, jeg er så positiv overrasket.
Anmeld en anmeldelse
10. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
God kvalitet - hurtig fragt! - selv i julemåneden :-) Kan varmt anbefales :-)
Anmeld en anmeldelse
17. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Hej jeg kan lige det hele er 100 pr tilfreds med hjer hilsen Bente Sørensen
Anmeld en anmeldelse
2. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse

God kvalitet og hurtig betjening

Hurtig betjening. Meget god flot kvalitet . Pæn personlig æske. God pris
Anmeld en anmeldelse
17. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Meget brugervenlig. Super kvalitet. Hurtig levering lige til døren
Anmeld en anmeldelse
24. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Hurtig ekspedition og virkelig god kvalitet. Alle pengene værd 😃
Anmeld en anmeldelse