FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

3.117 anmeldelser i de sidste 12 måneder6.272 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Mest relevante positive anmeldelse

8. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Reservedel til Beko opvaskemaskine. Da opvaskemaskine modellen ikke kunne findes på jeres hjemmeside, skrev jeg til jeres kundeservice og oplyste modelnr og bad dem tjekke om reservedelen jeg havde fundet passede. Beskeden var at det gjorde den ikke da maskinen var en udgået model. Jeg besluttede dog at købe reservedelen alligevel og den var ganske rigtig identisk og passede til modellen. Jeg har på fornemmelsen at det eneste kundeservice har gjort er at slå modelnr på maskinen op og konstateret at den ikke var i fixparts system og reservedelen ikke ville passe. Når jeg skriver til kundeservice forventer jeg at de forsøger lidt bedre at finde ud af om reservedelen alligevel passer selv om den ikke er i jeres system. Levering var hurtig og go

Mest relevante negative anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

Sortering  
Nyeste først
(413)
(61)
Nulstil
21. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
20. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
God oplevelse
Anmeld en anmeldelse
20. maj 2024
 Verificeret anmeldelse

4 måneds ventetid på varen

Varen var 4 måneder om at leveres på grunde af den ikke var på lager. Det fremgik ikke på hjemmesiden, eller bestillingsside. Det viste jeg kun fordi jeg kontaktet firmaet selv. Der var ingen kommunikation ellers. Hvis jeg havde viste varen ikke var tilgængelig, vil jeg have bestilte et andet sted. Jeg er ikke tilfreds
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
22. maj 2024
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke modtog din ordre til tiden. Jeg kan se, at der faktisk var en vis forsinkelse, fordi produktet ikke var på lager. Det beklager vi meget. Jeg kan se, at din ordre nu er blevet leveret. Hvis der stadig er noget galt, så lad os det vide. Bram, FixPart kundeservice
19. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
God og effektiv levering :-)
Anmeld en anmeldelse
18. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig leving
Anmeld en anmeldelse
13. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
8. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Effektiv og hurtig levering, men prisen er også der efter
Anmeld en anmeldelse
7. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
7. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Den hurtige levering.
Anmeld en anmeldelse
7. maj 2024
 Verificeret anmeldelse

Skal betale ekstra for at modtage pakke

Skal betale ekstra for at få gensendt en pakke. Jeg blev aldrig kontaktet af leverandør at de havde forsøgt aflevering og at jeg kunne hente pakke
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
8. maj 2024
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget din ordre. Jeg kan se, at den er blevet returneret. Vi har kontaktet dig for at sikre, at du stadig modtager den. Bram, FixPart kundeservice
5. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
tingene var lagerførte og blev leveret hurtigt.
Anmeld en anmeldelse
3. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
3. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
nemt at bestille, men har endnu ikke fået min vare.....
Anmeld en anmeldelse
2. maj 2024
 Verificeret anmeldelse

Tilfreds

Indtil videre er jeg meget tilfreds med mit køb Jeg har dog endnu ikke modtaget det hele
Anmeld en anmeldelse
1. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
For høje priser og for lidt for lang leveringstid, ellers ok
Anmeld en anmeldelse
1. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering og nemt at finde et filter der passer til min støvsuger. Men det var ikke muligt at ændre postnummer på pakkeshops, så jeg kunne ikke finde nærmeste pakkeshop og måtte derfor ud at køre for at hente pakken, som ellers kunne være leveret lige på den anden side af gaden. Derfor kun 4 og ikke 5 stjerner
Anmeld en anmeldelse
1. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Bestilte en bryggerenhed til en ældre Nespresso maskine og selv efter en del frem og tilbage kunne jeg ikke vide om det passede. Bestilt alligevel, men fik ikke lige præcis det som jeg bestilte. Heldigvis passede den del også. Kontaktede firmaet igen for at justere i deres anvisninger til også at pase med den model Jeg havde, men modtog ingen respons.. Levering tager lidt længere tid end de skriver, men det kommer frem.
Anmeld en anmeldelse
30. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Fint med et site som specialiserer sig i reservedele. Skulle lige bruge lidt tid på at finde frem til den korrekte del, men det gik ok. Hurtigt levering og den korrekte del, så man ikke er nødt til at udskifte en dyrt indkøbt maskine. 👍
Anmeld en anmeldelse
28. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
God levering. Kunne godt tænke mig muligheden at få leveret til GSL center i Grenå til selvafhentning.
Anmeld en anmeldelse
28. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse