FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

3.117 anmeldelser i de sidste 12 måneder6.272 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Mest relevante positive anmeldelse

8. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Reservedel til Beko opvaskemaskine. Da opvaskemaskine modellen ikke kunne findes på jeres hjemmeside, skrev jeg til jeres kundeservice og oplyste modelnr og bad dem tjekke om reservedelen jeg havde fundet passede. Beskeden var at det gjorde den ikke da maskinen var en udgået model. Jeg besluttede dog at købe reservedelen alligevel og den var ganske rigtig identisk og passede til modellen. Jeg har på fornemmelsen at det eneste kundeservice har gjort er at slå modelnr på maskinen op og konstateret at den ikke var i fixparts system og reservedelen ikke ville passe. Når jeg skriver til kundeservice forventer jeg at de forsøger lidt bedre at finde ud af om reservedelen alligevel passer selv om den ikke er i jeres system. Levering var hurtig og go

Mest relevante negative anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

Sortering  
Nyeste først
(413)
(61)
Nulstil
12. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse

Handelen var hurtigt.

Handelen var hurtigt, effektivt og til min tilfredashed
Anmeld en anmeldelse
12. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
12. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
God og informativ artikel søgeprogram, med god identifikation af tilbehørsdele. Hurtig levering.
Anmeld en anmeldelse
11. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
11. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
10. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Alt var fint, men det faktum at vare ikke kan sendes retur er et no go
Anmeld en anmeldelse
9. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
8. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Meget hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
8. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Reservedel til Beko opvaskemaskine. Da opvaskemaskine modellen ikke kunne findes på jeres hjemmeside, skrev jeg til jeres kundeservice og oplyste modelnr og bad dem tjekke om reservedelen jeg havde fundet passede. Beskeden var at det gjorde den ikke da maskinen var en udgået model. Jeg besluttede dog at købe reservedelen alligevel og den var ganske rigtig identisk og passede til modellen. Jeg har på fornemmelsen at det eneste kundeservice har gjort er at slå modelnr på maskinen op og konstateret at den ikke var i fixparts system og reservedelen ikke ville passe. Når jeg skriver til kundeservice forventer jeg at de forsøger lidt bedre at finde ud af om reservedelen alligevel passer selv om den ikke er i jeres system. Levering var hurtig og go
Anmeld en anmeldelse
7. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Reservedelene fungerede som de skulle, og passede til mit køleskab. Instruktionerne var tæt på ubrugelige, men heldigvis kunne YouTube rede mig.
Anmeld en anmeldelse
7. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
God bestilling, men overholder ikke lovede leveringstider.
Anmeld en anmeldelse
6. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Det har været en rigtig god oplevelse
Anmeld en anmeldelse
6. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Leveret som lovet. Dog er det en meget høj pris (10% af køleskabets nypris), da dette håndtag tydeligvis er dårligt designet fra leverandøren og må forventes at gå i stykker igen.
Anmeld en anmeldelse
6. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
5. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
4. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
4. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
4. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
DET ER MENNESKELIGT AT FEJLE. Det leverede produkt passede ikke på trods af, at det tydeĺigt fremgik af hjemmesiden, at det var den rigtige del. Det er menneskeligt at fejle Hjemmesiden er let og overskuelig. Levering hurtig.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
4. jun. 2024
Goddag, jeg er ked af at høre, at det produkt, du har bestilt, ikke passer. Ud fra et typenummer kan vi afgøre, om et produkt passer til en bestemt enhed. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi undskylder for ulejligheden. Bram, FixPart kundeservice
3. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering
Anmeld en anmeldelse
3. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
God oplevelse hurtig levering
Anmeld en anmeldelse