FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

3.117 anmeldelser i de sidste 12 måneder6.272 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Mest relevante positive anmeldelse

8. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Reservedel til Beko opvaskemaskine. Da opvaskemaskine modellen ikke kunne findes på jeres hjemmeside, skrev jeg til jeres kundeservice og oplyste modelnr og bad dem tjekke om reservedelen jeg havde fundet passede. Beskeden var at det gjorde den ikke da maskinen var en udgået model. Jeg besluttede dog at købe reservedelen alligevel og den var ganske rigtig identisk og passede til modellen. Jeg har på fornemmelsen at det eneste kundeservice har gjort er at slå modelnr på maskinen op og konstateret at den ikke var i fixparts system og reservedelen ikke ville passe. Når jeg skriver til kundeservice forventer jeg at de forsøger lidt bedre at finde ud af om reservedelen alligevel passer selv om den ikke er i jeres system. Levering var hurtig og go

Mest relevante negative anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

Sortering  
Nyeste først
(83)
(61)
Nulstil
20. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Det er lidt rodet med de mange forskellige afh. Steder I har her i området.
Anmeld en anmeldelse
20. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Årsagen til den dårlige anmeldelse er at jeg ikke err blevet informeret om den lange leveringstid. Jeg bestilte den 25. januar 2024 og blev lovet op til 14 dages leveringstid. Jeg bestilte 4 dele hvor 3 af dem kom i går. Jeg ved ikke hvornår resten kommer
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
20. feb. 2024
Goddag, På tidspunktet for din bestilling havde vi desværre ikke alle produkter på lager (længere). De produkter, vi havde på lager, er allerede blevet sendt til dig, så dem behøver du ikke at vente på. Den anden del af ordren vil blive leveret senere. Bram, FixParts kundeservice
20. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Når man går ind og bestiller og køber var der kort leverings tid men så går der alligevel 2 uger plus før varen kommer det sku for dårlig og man høre intet om det
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
20. feb. 2024
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke modtog din ordre til tiden. Desværre blev leveringen en smule forsinket, hvilket vi beklager. Hvis der stadig er noget galt med produktet, så lad os det vide. Bram, FixParts kundeservice
18. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse

Pris for høj

Pris, forsendelses pris og leveringstid
Anmeld en anmeldelse
18. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering, god service! Hængslet jeg modtog er godt nok kompatibelt med mit køleskab, men det er ikke identisk med det afbildede på fixpart.dk. Det betyder at det ikke monteres ligesom det oprindelige hængsel og heller ikke har den samme fordeling af kræfter. Hele vægten fra køleskabslågen optages derfor først i bevægelige dele i hængslet og endeligt i blot to huller i køleskabet, modsat tidligere, hvor hængslet yderligere var monteret i siden af køkkenskabet. Der er så til gengæld to synlige huller for hvert af de to beslag indvendigt i køkkenskabet. Jeg kan ikke vente på at få det byttet og ved heller ikke hvordan jeg sikrer mig at jeg modtager det forventede, så nu krydser jeg fingre for at løsningen holder.
Anmeld en anmeldelse
16. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse

Langsom “ kundeservice”

Efter en bestilling, ville jeg høre noget om produktet, men meget langsom respons. Flere dage. Ordren blev sendt, så hvis jeg ikke ville modtage det, skulle jeg bare sende det retur, på egen regning. MEN heldigvis var alt ok. Men ved ikke, om jeg ville bruge jer mere, så burde I have et tlf nummer. Lidt nemmere.
Anmeld en anmeldelse
16. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse

Returnering fungerer ikke så pas på

Levering kom fint. Jeg ville dog gerne returnere produktet men selv om man har udfyldt returneringsseddel og fulgt processen hører man ikke noget. Jeg venter fortsat på svar og det er nu over 14 dage. Man kan ikke ringe til dem. Kun udfylde endnu en online formular som jeg så venter svar på. Det er ikke optimalt.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
19. feb. 2024
Goddag, vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har sendt returinstruktioner, så du kan returnere produktet. Den kan være havnet i din spam, så tjek venligst også der. Bram, FixParts kundeservice
13. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse

Meget lang leveringstid!

Synes der er meget lang leveringstid, men godt tilfreds med produktet.
Anmeld en anmeldelse
8. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
7. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
7. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Tumpet at returnere min vare. Magdalene er vist en robot. Forstod ikke hvad jeg skrev og sendte af foto af varen og numre. Ku ikke finde et telefonnummer at ringe på. Det tog en uge med daglige mails, før jeg fik en returseddel. Ellers fint og stort vareudvalget i har.
Anmeld en anmeldelse
6. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Købte et håndtag til køleskab. Det kom hurtigt. Men ingen skruer eller beskyttelses plade til at sætte over skruerne.?? Selv Ikea ville have sendt det med. Men billigste sted at købe det her.
Anmeld en anmeldelse
3. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
I havde skrevet forkert telefonnummer og e-mail adresse på sagen til PostNord, så jeg ikke kunne få pakken fra den aftalte Bluetooth boks. PostNord måtte så omdirrigere pakken til et sted uden Bluetooth adgang. De var til gengæld imødekommende og hurtige til det.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
5. feb. 2024
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke modtog din ordre til tiden. Desværre blev leveringen en smule forsinket, hvilket vi beklager. Hvis der stadig er noget galt med produktet, så lad os det vide. Bram, FixParts kundeservice
30. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse

Super service, super dyrt

Super hurtigt service. Men 750,- for en møtrik og et stykke blik formet som en ventilator til næsten en 1/4 del af hele komfuret pris. Det må få folk til at overveje at smide ud i stedet for at reperere. Det er vel hverken godt for FixPart eller miljøet
Anmeld en anmeldelse
30. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse

Forkert del efter 2 måneders ventetid.

Nu har jeg for 2 måneder siden bestilt en del til mit fjernsyn med hjælp fra deres kundeservice. Det fungerer uden problemer. Så langt så godt. Jeg fik et link til en del som jeg bestilte, hvor der stod 1-2 ugers leveringstid. Efter 6 uger skrev jeg og fik at vide det ikke var muligt via den leverandør og jeg skulle vælge en anden. Det er jo ikke vigtigt for mig hvilken leverandør delen kommer fra..... Da delen så endelig kommer frem i dag, har jeg oprindelig fået et link til den forkerte del. Så nu står jeg med noget som passer til et 55" fjernsyn i stedet for 49. Håber det løser sig. Den eneste grund til at jeg ikke giver 1 stjerne, er at sidst fungerede det faktisk uden problemer.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
31. jan. 2024
Goddag, det er jeg ked af at høre. Vi har sendt returinstruktioner, så du kan returnere produktet. Den kan være havnet i din spam, så tjek også der. Bram, FixParts kundeservice
27. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Tog alt for lang tid at få det leveret forhold til beskrivelsen og i svarede først at det var forsinket da jeg rykkede.
Anmeld en anmeldelse
25. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
3-4 arbejdes dage skrever i , i den første mail jeg får fra jer d.16/12-23 og varen får jeg så først her den 25/1-24 Det må kunne gøres lidt hurtigere Men ellers er jeg tilfreds
Anmeld en anmeldelse
21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse

Forkert leverance

Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Anmeld en anmeldelse
17. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Det er ærgerligt, at man ikke selv kan bestemme hvor pakken skal afleveres. Jeg bor, hvor jeg jeg kan afhente både GLS og Post Nord hos Meny, men alligevel sender i den til Bagsværd Vin og Tobak på Bagsværd Hovedgade. En meget lille butik hvor det kniber med at komme ind med min rollator.
Anmeld en anmeldelse
15. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Det var ikke så nemt at google jer frem
Anmeld en anmeldelse