FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

3.117 anmeldelser i de sidste 12 måneder6.272 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Mest relevante positive anmeldelse

8. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Reservedel til Beko opvaskemaskine. Da opvaskemaskine modellen ikke kunne findes på jeres hjemmeside, skrev jeg til jeres kundeservice og oplyste modelnr og bad dem tjekke om reservedelen jeg havde fundet passede. Beskeden var at det gjorde den ikke da maskinen var en udgået model. Jeg besluttede dog at købe reservedelen alligevel og den var ganske rigtig identisk og passede til modellen. Jeg har på fornemmelsen at det eneste kundeservice har gjort er at slå modelnr på maskinen op og konstateret at den ikke var i fixparts system og reservedelen ikke ville passe. Når jeg skriver til kundeservice forventer jeg at de forsøger lidt bedre at finde ud af om reservedelen alligevel passer selv om den ikke er i jeres system. Levering var hurtig og go

Mest relevante negative anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

Sortering  
Nyeste først
(83)
(61)
Nulstil
16. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse

Fungerende retur-flow nødvendigt

Forbedret retur-flow. Jeg har, på trods af rykkere, ikke fået svar ud over den første bekræftelse på at FixPart har modtaget min henvendelse.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
17. apr. 2024
Goddag, vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har sendt returinstruktioner, så du kan returnere produktet. Den kan være havnet i din spam, så tjek venligst også der. Bram, FixParts kundeservice
15. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
forsendelse skal være muligt med andet end Postnord. Postnord er elendig - forsendelserne går næsten altid galt på min adresse. Et alternativ må være muligt at tilbyde
Anmeld en anmeldelse
8. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Det er utroligt at selv om man angiver så præcist et modelnummer på sin vaskemaskine, så passer reservedelen ikke. Jeg skulle bruge et nyt hængsel til lågen og så får jeg et “næsten” mage til men son bare er ganske lidt for stort. Jeg har nu opgivet og repareret det gamle hængsel
Anmeld en anmeldelse
30. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Der er for lang leveringstid.
Anmeld en anmeldelse
29. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Tracking nummer gav ikke besked om hvor jeg kunne hente pakken. Jeg måtte ringe ind til DHL som sagde at pakken var overgået til Postnord i Danmark. Pakke havde ligget der i 5 dage da jeg fandt ud af det.
Anmeld en anmeldelse
26. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
21. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse

bestilling

jeg synes at det var svært at bestille ting fra jeres hjemmeside. De numre jeg fandt under de enkelte varer var ikke lige de numre som blev oplyst af jeres personale.
Anmeld en anmeldelse
20. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Web-side er ikke særlig intuitiv. Bør snarest forbedres.
Anmeld en anmeldelse
19. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Vi bestilte et originalt varmelegeme til vores AEG vaskemaskine men fik et uoriginalt. Vi betalte således fuld pris og fik et uoriginalt. Ikke smart - burde egentlig have penge retur
Anmeld en anmeldelse
15. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Det leverede produkt svarer ikke til det som var ordret, og kan ikke umiddelbart bruges i min ovn. (se billeder)
Anmeld en anmeldelse
12. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
aflevering af produktet: fint Retur af produktet: Dårligt 1) jeg skulle henvende mig til jeg to gange for at få instrukser til returnering af produktet. Det var næsten udløbet de to uger an har fortrydelsesret. 2) At man selv skal betale hele beløbet af returneringen
Anmeld en anmeldelse
10. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Den kontakt jeg købte hvar knækket så hvar nød til og lime den da jeg havde skilt køleskab og skal bruge det
Anmeld en anmeldelse
7. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Er så dyrt og returnere at jeg smider det ud jeg har fået🫤 49 kr for og få det sendt men 208 kr for returnering Mega trist
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
8. mar. 2024
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds. Hvis du ønsker at returnere et produkt, og det blev bestilt forkert, er returomkostningerne for din regning. Vi refunderer dog omkostningerne ved returforsendelsen. Hvis du stadig har spørgsmål om dette, så lad os det vide. Bram, FixParts kundeservice
6. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Det tog 12 dager for at mit pakke at komme frem.
Anmeld en anmeldelse
6. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
efter en masse problem med ikke at få svare, har jeg fået en ny slange det okay
Anmeld en anmeldelse
2. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Fint produkt, men for lang leveringstid på 7 dage.
Anmeld en anmeldelse
2. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Ved at oplyse telefonnummer, det er besværligt at man kun kan kommunikere pr mail, når der er tvivl/problemer med produktvalg/leveringen.
Anmeld en anmeldelse
25. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Afsend hurtigere.
Anmeld en anmeldelse
23. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Den leverede lille mælkeslange er for kort til den Siemens espresso kaffemaskine, den er bestilt til. Den passer heller ikke til hullet i risten. Mvh. Jan Holgersen
Anmeld en anmeldelse
21. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Lang leveringstid
Anmeld en anmeldelse