FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

2.991 anmeldelser i de sidste 12 måneder5.843 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

26. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg ledte forgæves efter en del til mit 15 år gamle side-by-side Samsung køleskab, da noget plastik i isterning delen var knækket og isproduktionen var stoppet. Da vi bruger isfunktionen flere gange hver dag var det lidt surt. ebay og Amazon og andre, meldte alle "udsolgt" eller vil ikke sende til mit område, så det var en fornøjelse at finde delen på lager hos FixPart. Og ikke bare på lager, også til en god pris og med hurtig levering. Bestilte Fredag efter lukketid og modtog varen Mandag. Alternativet ville have været et nyt køleskab og mulig ændring af køkkenelementer, så det kan godt svare sig at være stædig engang imellem. Kan varmt anbefale FixPart!

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

 Sortering  
Relevans
(79)
(53)
(140)
Nulstil
6. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Købte et håndtag til køleskab. Det kom hurtigt. Men ingen skruer eller beskyttelses plade til at sætte over skruerne.?? Selv Ikea ville have sendt det med. Men billigste sted at købe det her.
Anmeld en anmeldelse
1. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
En god forbedring vil være at sende den rigtige vare til kunden. Det ville også være godt med personlig telefonisk kontakt, da det ville gøre der lettere at forklare hvad problemet er.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
2. feb. 2024
Goddag, det er jeg ked af at høre. Vi har sendt produktet tilbage til dig uden beregning. Hvis der stadig er noget galt med produktet, så lad os det vide. Bram, FixParts kundeservice
25. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
3-4 arbejdes dage skrever i , i den første mail jeg får fra jer d.16/12-23 og varen får jeg så først her den 25/1-24 Det må kunne gøres lidt hurtigere Men ellers er jeg tilfreds
Anmeld en anmeldelse
23. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Den leverede lille mælkeslange er for kort til den Siemens espresso kaffemaskine, den er bestilt til. Den passer heller ikke til hullet i risten. Mvh. Jan Holgersen
Anmeld en anmeldelse
20. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Når man går ind og bestiller og køber var der kort leverings tid men så går der alligevel 2 uger plus før varen kommer det sku for dårlig og man høre intet om det
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
20. feb. 2024
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke modtog din ordre til tiden. Desværre blev leveringen en smule forsinket, hvilket vi beklager. Hvis der stadig er noget galt med produktet, så lad os det vide. Bram, FixParts kundeservice
21. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Får ikke varen selvom den er betalt Får ikke besked tilbage hvor varen er henne Kan på nuværende stade ikke anbefale at købe hos Fix Part med sur hilsen Børge
Anmeld en anmeldelse
18. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse

Udsat leveringstid 4 gange.

Da de for 4 gang udsatte min leveringstid sendte jeg produktet tilbage og havde købt den et andet sted. Det kostede mig 250kr i forsendelse.. 👎
Anmeld en anmeldelse
5. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
har for 7 dage siden sendt besked om at jeg vil returnere en vare som ikke er den rigtige men stadigvæk intet hørt fra jer
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
6. feb. 2024
Goddag, det er jeg ked af at høre. Vi har sendt returinstruktioner, så du kan returnere produktet. Den kan være havnet i din spam, så tjek også der. Bram, FixParts kundeservice
27. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Tog alt for lang tid at få det leveret forhold til beskrivelsen og i svarede først at det var forsinket da jeg rykkede.
Anmeld en anmeldelse
9. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Har skrevet til jer om jeg kunne få en faktura, det eneste jeg har hørt er at i desværre ikke har tid til at svare mig
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
12. feb. 2024
Goddag, det er jeg ked af at høre. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi undskylder for ulejligheden. Bram, kundeservice FixPart
12. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse

det er ikke muligt at annullere ordren

Ordren kan ikke annulleres, selvom den ikke er afsendt endnu. Du skal vente på levering og betale for returneringen
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
13. feb. 2024
Goddag, For at sikre, at din ordre bliver leveret til dig så hurtigt som muligt, bliver den behandlet direkte i vores system og sendt videre til transportøren. Det er derfor desværre ikke længere muligt at ændre den. Hvis du har spørgsmål til din ordre, er du velkommen til at kontakte os. Bram, FixParts kundeservice
22. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Bestilt en reservedel som består af 2 ens dele. Kun modtaget 1 del selv om der står 2 dele i produktbeskrivelsen
Anmeld en anmeldelse
6. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Bestilte 2 dele og modtog kun en. Sendt besked på mail uden nogen tilbagemelding
Anmeld en anmeldelse
20. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Bestilte en magie fjernbetjening ( fjernbetjening med mus) Leveret all betjening
Anmeld en anmeldelse
20. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Det er lidt rodet med de mange forskellige afh. Steder I har her i området.
Anmeld en anmeldelse
26. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse

Min vare var ikke ny

Fik leveret et støvsugerhoved med hår i rullen både menneske og dyre hår.
Anmeld en anmeldelse
13. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse

Meget lang leveringstid!

Synes der er meget lang leveringstid, men godt tilfreds med produktet.
Anmeld en anmeldelse
2. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Varen passede ikke . Tjekkede i beskrivelsen at det skulle den
Anmeld en anmeldelse
18. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse

Pris for høj

Pris, forsendelses pris og leveringstid
Anmeld en anmeldelse
9. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Forsendelse mangle dele af det bestilte
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
12. feb. 2024
Goddag, På tidspunktet for din bestilling havde vi desværre ikke alle produkter på lager (længere). De produkter, vi havde på lager, er allerede blevet sendt til dig, så dem behøver du ikke at vente på. Den anden del af ordren vil blive leveret senere. Bram, FixParts kundeservice