FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

2.991 anmeldelser i de sidste 12 måneder5.843 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

26. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg ledte forgæves efter en del til mit 15 år gamle side-by-side Samsung køleskab, da noget plastik i isterning delen var knækket og isproduktionen var stoppet. Da vi bruger isfunktionen flere gange hver dag var det lidt surt. ebay og Amazon og andre, meldte alle "udsolgt" eller vil ikke sende til mit område, så det var en fornøjelse at finde delen på lager hos FixPart. Og ikke bare på lager, også til en god pris og med hurtig levering. Bestilte Fredag efter lukketid og modtog varen Mandag. Alternativet ville have været et nyt køleskab og mulig ændring af køkkenelementer, så det kan godt svare sig at være stædig engang imellem. Kan varmt anbefale FixPart!

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

 Sortering  
Relevans
(79)
(53)
(140)
Nulstil
20. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Web-side er ikke særlig intuitiv. Bør snarest forbedres.
Anmeld en anmeldelse
2. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Fint produkt, men for lang leveringstid på 7 dage.
Anmeld en anmeldelse
6. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Det tog 12 dager for at mit pakke at komme frem.
Anmeld en anmeldelse
25. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Afsend hurtigere.
Anmeld en anmeldelse
18. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtig levering, god service! Hængslet jeg modtog er godt nok kompatibelt med mit køleskab, men det er ikke identisk med det afbildede på fixpart.dk. Det betyder at det ikke monteres ligesom det oprindelige hængsel og heller ikke har den samme fordeling af kræfter. Hele vægten fra køleskabslågen optages derfor først i bevægelige dele i hængslet og endeligt i blot to huller i køleskabet, modsat tidligere, hvor hængslet yderligere var monteret i siden af køkkenskabet. Der er så til gengæld to synlige huller for hvert af de to beslag indvendigt i køkkenskabet. Jeg kan ikke vente på at få det byttet og ved heller ikke hvordan jeg sikrer mig at jeg modtager det forventede, så nu krydser jeg fingre for at løsningen holder.
Anmeld en anmeldelse
30. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg skulle have hjælp af fixpart til en ovnlampe, skrev både model nr samt serie nr. De fandt frem til en lampe som passe til mit komfur men uden et billed. Jeg bestilte lampen som viste sig ikke at være den rigtige. Jeg har skrevet op til flere mail til firmaet for at sende den retur. Nu skulle jeg finde billede af model nr som jeg fandt i min manual. Jeg mener ikke jeg skal betale for at sende den retur da jeg fra start skrev hvad jeg skulle bruge. Man får den følelse af at de kører kunden træt og opgiver at få den sendt retur. Den eneste måde man kan komme i kontakt med Fixpart er på mail. Der er ingen adresse og ikke et telefon nr. JEG VIL ADVARE ALLE, Køb aldrig noget gennem dette firma. ALDRIG
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
31. jan. 2024
Goddag, det er jeg ked af at høre. Vi har sendt returinstruktioner, så du kan returnere produktet. Den kan være havnet i din spam, så tjek også der. Bram, FixParts kundeservice
30. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse

Forkert del efter 2 måneders ventetid.

Nu har jeg for 2 måneder siden bestilt en del til mit fjernsyn med hjælp fra deres kundeservice. Det fungerer uden problemer. Så langt så godt. Jeg fik et link til en del som jeg bestilte, hvor der stod 1-2 ugers leveringstid. Efter 6 uger skrev jeg og fik at vide det ikke var muligt via den leverandør og jeg skulle vælge en anden. Det er jo ikke vigtigt for mig hvilken leverandør delen kommer fra..... Da delen så endelig kommer frem i dag, har jeg oprindelig fået et link til den forkerte del. Så nu står jeg med noget som passer til et 55" fjernsyn i stedet for 49. Håber det løser sig. Den eneste grund til at jeg ikke giver 1 stjerne, er at sidst fungerede det faktisk uden problemer.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
31. jan. 2024
Goddag, det er jeg ked af at høre. Vi har sendt returinstruktioner, så du kan returnere produktet. Den kan være havnet i din spam, så tjek også der. Bram, FixParts kundeservice
20. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Der er tale om et hollandsk firma uden dansk afdeling og kundeservice. Man kan ikke ringe til Fixpart og de svarer ikke på mail. I mit tilfælde fremsendte de en helt forkert vare som jeg ikke kunne bruge til noget. Jeg bestilte en reservedel til en Candy vaskemaskine og modtog i stedet støvsugerposer til en Nilfisk støvsuger. Jer reklamerede straks, men har endnu ikke hørt fra dem. Havde jeg kunnet give 0 stjerner så var det hvad de fortjente!
Anmeld en anmeldelse
23. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse

meget dårlige servic ..

Jeg købet en slange til en opvaskemaskine men den var defekt da jeg kontakter dem få jeg en maskine svare om et modelnummer som ikke er nødvendig da de kan se det på bestillingsnummer, men der ikke noget som svare utrolige dårlige betjening, og nu må jeg lappe på den slange det bare for dårlige køber aldrig noget der igen hold jer væk...
Anmeld en anmeldelse
16. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Ekstrem dårlig kundeservice.. har aldrig oplevede noget ligende. Jeg har modtaget det forkerte produkt, hvilke jeg også har fotodokumenteret. De nægter dog der er sket en fejl og produkter er det rigtige. De overhoved ikke deres returret, selvom jeg gjorde dem opmærksom på fejlen dagen efter jeg modtog pakken fra dem.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
19. feb. 2024
Goddag, vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi beklager ulejligheden. Bram, FixParts kundeservice
16. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse

Langsom “ kundeservice”

Efter en bestilling, ville jeg høre noget om produktet, men meget langsom respons. Flere dage. Ordren blev sendt, så hvis jeg ikke ville modtage det, skulle jeg bare sende det retur, på egen regning. MEN heldigvis var alt ok. Men ved ikke, om jeg ville bruge jer mere, så burde I have et tlf nummer. Lidt nemmere.
Anmeld en anmeldelse
16. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse

Returnering fungerer ikke så pas på

Levering kom fint. Jeg ville dog gerne returnere produktet men selv om man har udfyldt returneringsseddel og fulgt processen hører man ikke noget. Jeg venter fortsat på svar og det er nu over 14 dage. Man kan ikke ringe til dem. Kun udfylde endnu en online formular som jeg så venter svar på. Det er ikke optimalt.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
19. feb. 2024
Goddag, vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har sendt returinstruktioner, så du kan returnere produktet. Den kan være havnet i din spam, så tjek venligst også der. Bram, FixParts kundeservice
13. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg har forgæves i en uge forsøgt at returnere et produkt for at få det rigtige tilsendt. Du har en autorobot til svare på mails, som ikke forstår noget og som skriver det samme om og om igen. Jeg har stadig ikke fået returlabel eller mulighed for at bestille det korrekt produkt. Elendig kundeservice!
Anmeld en anmeldelse
7. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Tumpet at returnere min vare. Magdalene er vist en robot. Forstod ikke hvad jeg skrev og sendte af foto af varen og numre. Ku ikke finde et telefonnummer at ringe på. Det tog en uge med daglige mails, før jeg fik en returseddel. Ellers fint og stort vareudvalget i har.
Anmeld en anmeldelse
3. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
I havde skrevet forkert telefonnummer og e-mail adresse på sagen til PostNord, så jeg ikke kunne få pakken fra den aftalte Bluetooth boks. PostNord måtte så omdirrigere pakken til et sted uden Bluetooth adgang. De var til gengæld imødekommende og hurtige til det.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
5. feb. 2024
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke modtog din ordre til tiden. Desværre blev leveringen en smule forsinket, hvilket vi beklager. Hvis der stadig er noget galt med produktet, så lad os det vide. Bram, FixParts kundeservice
20. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Årsagen til den dårlige anmeldelse er at jeg ikke err blevet informeret om den lange leveringstid. Jeg bestilte den 25. januar 2024 og blev lovet op til 14 dages leveringstid. Jeg bestilte 4 dele hvor 3 af dem kom i går. Jeg ved ikke hvornår resten kommer
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
20. feb. 2024
Goddag, På tidspunktet for din bestilling havde vi desværre ikke alle produkter på lager (længere). De produkter, vi havde på lager, er allerede blevet sendt til dig, så dem behøver du ikke at vente på. Den anden del af ordren vil blive leveret senere. Bram, FixParts kundeservice
30. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse

Super service, super dyrt

Super hurtigt service. Men 750,- for en møtrik og et stykke blik formet som en ventilator til næsten en 1/4 del af hele komfuret pris. Det må få folk til at overveje at smide ud i stedet for at reperere. Det er vel hverken godt for FixPart eller miljøet
Anmeld en anmeldelse
13. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Det er meget dyre end det originale Siemens Aeg Bosch eshop kontaktede fix part kundeservice om det havde prisgaranti eller kunne refundere prisforskellen men fik et svar på at jeg kunne sende den retur igen. Det er jeg meget utilfreds med som kunde.
Anmeld en anmeldelse
13. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Sørge for at GLS giver besked om varens ankomst, hvilket ikke skete Sørge for bedre kundeservice og stå ved jeres ansvar - hvilket ikke er tilfældet Sørge for at kreditere det fulde beløb inkl. fragt, når i ikke har leverer varens
Anmeld en anmeldelse
4. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse

lister til køleskabet

De lister jeg skulle bruge til køleskabet , så rigtig ud , og efter hjælp fra kundeservice også skulle være de rigtige, de kunne bare ikke passe over glashylden . Når jeg sammenligner dem kan det ses med det blotte øje
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
5. feb. 2024
Goddag, vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi beklager ulejligheden. Bram, FixParts kundeservice