FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

2.991 anmeldelser i de sidste 12 måneder5.843 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

26. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg ledte forgæves efter en del til mit 15 år gamle side-by-side Samsung køleskab, da noget plastik i isterning delen var knækket og isproduktionen var stoppet. Da vi bruger isfunktionen flere gange hver dag var det lidt surt. ebay og Amazon og andre, meldte alle "udsolgt" eller vil ikke sende til mit område, så det var en fornøjelse at finde delen på lager hos FixPart. Og ikke bare på lager, også til en god pris og med hurtig levering. Bestilte Fredag efter lukketid og modtog varen Mandag. Alternativet ville have været et nyt køleskab og mulig ændring af køkkenelementer, så det kan godt svare sig at være stædig engang imellem. Kan varmt anbefale FixPart!

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

 Sortering  
Relevans
(79)
(53)
(140)
Nulstil
10. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Bestilte en pakke den 18/3 den venter jeg stadigvæk på
Anmeld en anmeldelse
20. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg har endnu ikke modtaget min pakke efter 1,5 måned
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
22. apr. 2024
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget din ordre. Vi er i kontakt med transportøren og har også kontaktet dig om dette. Bram, FixParts kundeservice
29. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse

Laaaang leveringstid

Efter 7 dage, har stadig ikke modtaget min vare
Anmeld en anmeldelse
30. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Der er for lang leveringstid.
Anmeld en anmeldelse
28. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Svindel
Anmeld en anmeldelse
18. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
15. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
30. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
26. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
12. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
aflevering af produktet: fint Retur af produktet: Dårligt 1) jeg skulle henvende mig til jeg to gange for at få instrukser til returnering af produktet. Det var næsten udløbet de to uger an har fortrydelsesret. 2) At man selv skal betale hele beløbet af returneringen
Anmeld en anmeldelse
27. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
VI har endnu ikke modtaget varen. Så hvis jeg kunne give -5 havde i fået det. vi har talt med GLS adskillelige, har fået sludder for en sladder. Så vi tror efterhånden pengene er tabt!!
Anmeld en anmeldelse
19. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Vi bestilte et originalt varmelegeme til vores AEG vaskemaskine men fik et uoriginalt. Vi betalte således fuld pris og fik et uoriginalt. Ikke smart - burde egentlig have penge retur
Anmeld en anmeldelse
21. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse

bestilling

jeg synes at det var svært at bestille ting fra jeres hjemmeside. De numre jeg fandt under de enkelte varer var ikke lige de numre som blev oplyst af jeres personale.
Anmeld en anmeldelse
2. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Ved at oplyse telefonnummer, det er besværligt at man kun kan kommunikere pr mail, når der er tvivl/problemer med produktvalg/leveringen.
Anmeld en anmeldelse
7. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Er så dyrt og returnere at jeg smider det ud jeg har fået🫤 49 kr for og få det sendt men 208 kr for returnering Mega trist
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
8. mar. 2024
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds. Hvis du ønsker at returnere et produkt, og det blev bestilt forkert, er returomkostningerne for din regning. Vi refunderer dog omkostningerne ved returforsendelsen. Hvis du stadig har spørgsmål om dette, så lad os det vide. Bram, FixParts kundeservice
12. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Sørge for at jeg får den bestilte vare eller returnere mine penge som i har trukket. Det lugter kraftigt af svindel
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
13. mar. 2024
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget din ordre. Vi er i kontakt med transportøren og har også kontaktet dig om dette. Bram, FixParts kundeservice
15. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Det leverede produkt svarer ikke til det som var ordret, og kan ikke umiddelbart bruges i min ovn. (se billeder)
Anmeld en anmeldelse
10. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Den kontakt jeg købte hvar knækket så hvar nød til og lime den da jeg havde skilt køleskab og skal bruge det
Anmeld en anmeldelse
6. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
efter en masse problem med ikke at få svare, har jeg fået en ny slange det okay
Anmeld en anmeldelse
10. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Forkert produkt - trods billeder og skriftlig beskrivelse.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
13. mar. 2024
Goddag, vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har sendt returinstruktioner, så du kan returnere produktet. Den kan være havnet i din spam, så tjek venligst også der. Bram, FixParts kundeservice