FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

2.991 anmeldelser i de sidste 12 måneder5.843 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

26. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg ledte forgæves efter en del til mit 15 år gamle side-by-side Samsung køleskab, da noget plastik i isterning delen var knækket og isproduktionen var stoppet. Da vi bruger isfunktionen flere gange hver dag var det lidt surt. ebay og Amazon og andre, meldte alle "udsolgt" eller vil ikke sende til mit område, så det var en fornøjelse at finde delen på lager hos FixPart. Og ikke bare på lager, også til en god pris og med hurtig levering. Bestilte Fredag efter lukketid og modtog varen Mandag. Alternativet ville have været et nyt køleskab og mulig ændring af køkkenelementer, så det kan godt svare sig at være stædig engang imellem. Kan varmt anbefale FixPart!

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

 Sortering  
Relevans
(79)
(53)
(140)
Nulstil
for 10 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
1. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
1. maj 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
20. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse

incompatible even if website said compatible

I ordered a part that was said to be compatible with my dishwasher. When I got it, it was not compatible. I then asked for a refund and was challenged. I had to send a video to prove that it was not compatible. After that, I got a return label! Basically, it was 100% their fault (wrong reco online), and they made me waste even more time to get my money back.
Anmeld en anmeldelse
27. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Var glad for hurtig modtagelse af en ny front til grønsagsskuffen til et Bosch køleskab. Da jeg tog fronten ud var der imidlertid en revne, som jeg tænker ikke skal være der. Købte netop en ny front, da den gamle var revnet rigtig meget. Så derfor får I kun 1 stjerne. Vedlagt foto af både den gamle og nye front.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
29. mar. 2024
Goddag, jeg er ked af at høre, at produktet ikke blev leveret i god stand. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi undskylder for ulejligheden. Bram, FixParts kundeservice
8. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Det er utroligt at selv om man angiver så præcist et modelnummer på sin vaskemaskine, så passer reservedelen ikke. Jeg skulle bruge et nyt hængsel til lågen og så får jeg et “næsten” mage til men son bare er ganske lidt for stort. Jeg har nu opgivet og repareret det gamle hængsel
Anmeld en anmeldelse
1. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Den part jeg bestilte passede ikke. Magnetventil passede ikke. Jeg havde søgt på Junker opvaskemaskine navn som var købt igennem Vordingborg køkken men delen jeg modtog passede hverken i ventilen i opvaskemaskinen og stikket passede heller ikke.
Anmeld en anmeldelse
20. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Levering fejlet, ingen besked om at pakken var blevet prøvet afleveret og hvor jeg evt kunne hente den, fandt selv ud hvor pakken var indleveret til hentning ved at køre rundt til de nærmeste pakke udleveringer og spørge om de havde min pakke
Anmeld en anmeldelse
19. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Hvis jeg kunne give nul stjerner så havde jeg gjort det. Jeg har langt om længe fået et mundstykke til en støvsuger..det tog 3 mdr..det var en rigtig dårlig oplevelse fuld af dårlige undskyldninger. Kan IKKE anbefales
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
22. apr. 2024
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke modtog din ordre til tiden. Desværre blev leveringen en smule forsinket, hvilket vi beklager. Hvis der stadig er noget galt med produktet, så lad os det vide. Bram, FixParts kundeservice
29. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Tracking nummer gav ikke besked om hvor jeg kunne hente pakken. Jeg måtte ringe ind til DHL som sagde at pakken var overgået til Postnord i Danmark. Pakke havde ligget der i 5 dage da jeg fandt ud af det.
Anmeld en anmeldelse
1. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse

Bedømmelse ef køb der ikke kommer

I sender en mail om bedømmelse af et køb som slet ikke er modtaget endnu. Jeg fik besked om at det er afsendt. Pakken kan ikke spires og er ikke kommet! Pengene er selvfølgelig trukket.
Anmeld en anmeldelse
23. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg fik et produkt som var i stykker. De ville så hellere sende mig et nyt end at returnere mine penge selv om jeg lavede en returanmodning. Jeg kan desværre ikke anbefale dette firma.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
24. apr. 2024
Goddag, det er jeg ked af at høre. Vi har sendt produktet tilbage til dig uden beregning. Hvis der stadig er noget galt med produktet, så lad os det vide. Bram, FixParts kundeservice
15. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
forsendelse skal være muligt med andet end Postnord. Postnord er elendig - forsendelserne går næsten altid galt på min adresse. Et alternativ må være muligt at tilbyde
Anmeld en anmeldelse
8. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Den termostat jeg modtog fungerer ikke ingen lys i køleskabet og ingen køling i fryser og køleskab kontrol af bestilligsnumre stemmer med fabrikantens. Nummer
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
12. apr. 2024
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi beklager ulejligheden. Bram, Kundeservice FixPart
22. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Hurtigere lev…. Bestilt søndag modtog onsdag……. Det kan gøres bedre…. Har før modtaget fra jeres konkurrent som var hurtigere…. Ellers fint produkt👍🏽
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
23. apr. 2024
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke modtog din ordre til tiden. Desværre blev leveringen en smule forsinket, hvilket vi beklager. Hvis der stadig er noget galt med produktet, så lad os det vide. Bram, FixParts kundeservice
16. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse

Fungerende retur-flow nødvendigt

Forbedret retur-flow. Jeg har, på trods af rykkere, ikke fået svar ud over den første bekræftelse på at FixPart har modtaget min henvendelse.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
17. apr. 2024
Goddag, vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har sendt returinstruktioner, så du kan returnere produktet. Den kan være havnet i din spam, så tjek venligst også der. Bram, FixParts kundeservice
4. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
ualmindeligt lang leveringstid, jeg har stadig ikke modtaget noget, og der er gået langt over 4 uger
Anmeld en anmeldelse
18. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg har betalt uden at modtage min vare. Der er desværre ikke meget hjælp at hente.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
19. apr. 2024
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget din ordre. Vi er i kontakt med transportøren og har også kontaktet dig om dette. Bram, FixParts kundeservice
13. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
I skriver 2-3 levering, nu er det gået en uge, stadig ingen pakke 🤥🤥🤥
Anmeld en anmeldelse
17. apr. 2024
 Verificeret anmeldelse
Passede ikke som oplyst til Nilfisk højtryksrenser 240-2
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
18. apr. 2024
Goddag, jeg er ked af at høre, at det produkt, du har bestilt, ikke passer. Baseret på et typenummer kan vi afgøre, om et produkt er egnet til en bestemt enhed. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi undskylder for ulejligheden. Bram, FixParts kundeservice