FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

3.065 anmeldelser i de sidste 12 måneder6.053 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

for 9 dage siden
 Verificeret anmeldelse
Reservedel til Beko opvaskemaskine. Da opvaskemaskine modellen ikke kunne findes på jeres hjemmeside, skrev jeg til jeres kundeservice og oplyste modelnr og bad dem tjekke om reservedelen jeg havde fundet passede. Beskeden var at det gjorde den ikke da maskinen var en udgået model. Jeg besluttede dog at købe reservedelen alligevel og den var ganske rigtig identisk og passede til modellen. Jeg har på fornemmelsen at det eneste kundeservice har gjort er at slå modelnr på maskinen op og konstateret at den ikke var i fixparts system og reservedelen ikke ville passe. Når jeg skriver til kundeservice forventer jeg at de forsøger lidt bedre at finde ud af om reservedelen alligevel passer selv om den ikke er i jeres system. Levering var hurtig og go

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

Sortering  
Nyeste først
(138)
Nulstil
7. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
I har leveret et forkert del til trods i fik model nr. Her 5 dage efter jeg har foretaget reklamation har jeg ikke hørt fra jer endnu.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
8. aug. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at produktet ikke passer til din enhed. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi undskylder for ulejligheden. Michèle, FixParts kundeservice
2. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Nu har jeg i 7 dage bedt om en returseddel og skrevet at I ikke skal se efter en kurv til Gram 45 00-00. Håber snart at høre fra jer Vh Erik Hansen Bestillings nummer: 202301817334.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
4. aug. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget det korrekte produkt. Vi har sendt dig de instruktioner, der gør det muligt for dig at returnere produktet. Den kan være havnet i din spam, så tjek venligst også der. Bram, FixPart kundeservice
1. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Google translate, udenlandsk virksomhed? Det virker til at de oversætter det man skriver, jeg manglede en del til min electrolux ovn, og havde en snak med kundeservice, de linkede til en del jeg skulle købe. Jeg bestilte delen, men den passede ikke. Havde sendt produktnummer og alt. Nu skal jeg så betale for at sende retur.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
3. aug. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget det korrekte produkt. Vi har sendt dig de instruktioner, der gør det muligt for dig at returnere produktet. Den kan være havnet i din spam, så tjek venligst også der. Bram, FixPart kundeservice
1. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Brug et andet selskab end Postnord
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
8. aug. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds. Jeg kan se, at den skulle have været leveret. Hvis du stadig ikke har modtaget den, så lad os det vide. Michèle, FixParts kundeservice
1. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Finder senere det samme produkt, til 1/2 pris hos kaffepro😒
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
2. aug. 2023
Goddag, det er jeg ked af at høre. Vi kan desværre ikke gøre noget ved prisændringer. Bram, kundeservice FixPart
27. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
efter 10-15 mails til og fra Rachel er mit problem stadig ikke løst. Jeg bestilte en original Philips Remote og fik en plagiat, Rachel har utallige gange bedt (og modtaget) billeder af den forkerte vare og billeder af den originale Philips remote med model betegnelse. Hun begynder bare forfra og beder påny om det samme som hun allerede har modtaget. Er Raceh blot ude på at køre mig træt så jeg opgiver, eller er hun fattesvag?? virkelig træls oplevelse
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
28. jul. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har sendt dig instruktionerne for returnering af produktet. Bram, kundeservice FixPart
TM
Tommy M.
Dk-Frederikshavn
26. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
Long delivery time, and only 1 of 2 items in the box
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
28. jul. 2023
Good day, At the time of your order we unfortunately did not have all products (anymore) in stock. The products that we did have in stock have already been shipped to you, so you don't have to wait for that. The other part of the order will be delivered later. Bram, Customer Service FixPart
22. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse

Har modtaget den helt forkerte vare

Vi har modtaget den helt forkerte vare. Bestilte nye ben til vaskemaskine, modtog efter kun to dage to mobiltelefoner!! Skrev på returneringsiden og har ikke hørt mere.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
24. jul. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi undskylder for ulejligheden. Bram, FixPart kundeservice
10. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse

Bestilte min vare 25🥴

Bestilte min vare 25. juni og den er ikke kommet endnu! Men de er hurtige til at spørge om man vil rate dem....
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
12. jul. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke modtog din ordre til tiden. Jeg kan se, at der faktisk var en forsinkelse, fordi produktet ikke var på lager. Det beklager vi meget. Jeg kan se, at din ordre nu er blevet leveret. Hvis der stadig er noget galt, så lad os det vide. Bram, FixPart kundeservice
8. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse

Det er forkerte lågeholder se mål.

Det er forkerte lågeholder
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
11. jul. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du kan lide produktet. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi undskylder for ulejligheden. Bram, FixPart kundeservice
5. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg har ikke modtaget min mundstykke til vores dyson endnu hvor bliver den af Vi vil også gerne have vores penge tilbage, hvis den ikke kommer snart
Anmeld en anmeldelse
1. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg købte en isterninge holder som anjom revnet. De bliver ved med at skrive om billeder og serie numre og intet om bytte eller retur. Det er også forskellige personer hver gang som tydeligvis ikke læser hverken om sagen eller hvad deres kollegaer har skrevet. Så jeg har købt en isterninge holder som detikke tyder på de vil tage ansvaret for at jeg som køber får i hel tilstand. Jeg kan ikke anbefale andre at handle der.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
3. jul. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at produktet ikke blev leveret i god stand. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Det kan være endt i spam, så tjek venligst der også. Michèle, FixParts kundeservice
30. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Får ingen faktura
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
3. jul. 2023
Goddag, når din bestilling er gennemført, vil du automatisk modtage en faktura fra os. Den kan være havnet i spam. Vi har sendt dig fakturaen igen. Michèle, FixParts kundeservice
30. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg har ikke fået det jeg har betalt for
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
3. jul. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at produktet ikke blev leveret i god stand. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi undskylder for ulejligheden. Michèle, FixParts kundeservice
27. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Fremsende korrekte produkter og herefter svare på returnerings "anmodninger" Det er ikke "anmodninger" det er en ret vi som køber har ! !
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
28. jun. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har refunderet ordren til dig, og du behøver ikke at returnere den. Vi undskylder for ulejligheden. Michèle, FixParts kundeservice
19. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg har stadig ikki modtage min pakke😏
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
21. jun. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget din ordre. Jeg kan se, at den skulle have været leveret. Vi har kontaktet dig for at få styr på tingene. Michèle, FixParts kundeservice
19. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse

Levere en forsket reservedele

Levere af reservedele der ikke passer (foto af typeplade medsendt), venter nu på returnerings information på 5 dagene, mega dårlig behandling af kunder.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
21. jun. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget det korrekte produkt. Vi har sendt dig de instruktioner, der gør det muligt for dig at returnere produktet. Den kan være havnet i din spam, så tjek venligst også der. Michèle, FixParts kundeservice
16. jun. 2023
 Verificeret anmeldelse

Den værste online handel jeg har lavet

Dette er den værste oplevelse jeg nogensinde har haft med online handel. Uden tvivl. Jeg har nu stået halvanden måned uden vaskemaskine fordi de ikke har formået at levere ting til aftalt tid eller i funktionel tilstand. Bestilte en betonklods til min vaskemaskine - der er nu gået halvanden måned, jeg har skulle snakke med FedEx adskillige gange og har TO gange modtagen en betonklods knust i jeg ved ikke hvor mange stykker. Der er ikke et telefonnummer - så skal hver gang igennem deres kontaktformular system. Det har kostet mig så mange penge i møntvaskeri at reparationen er blevet over dobbelt så dyr for mig - penge jeg på INGEN måde har som studerende. Hvis i har den mindste smule anstændighed, fixpart, så refunderer i som absolut minimum bestillingens omkostning og sender en del som i har brugt mere end 2 sekunder og et stykke pap til at indpakke.. se billederne for tilstanden af de to dele jeg modtog...
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
21. jun. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at produktet ikke blev leveret i god stand. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig og komme med en passende løsning. Vi undskylder for ulejligheden. Michèle, FixParts kundeservice