FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

2.991 anmeldelser i de sidste 12 måneder5.843 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

26. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg ledte forgæves efter en del til mit 15 år gamle side-by-side Samsung køleskab, da noget plastik i isterning delen var knækket og isproduktionen var stoppet. Da vi bruger isfunktionen flere gange hver dag var det lidt surt. ebay og Amazon og andre, meldte alle "udsolgt" eller vil ikke sende til mit område, så det var en fornøjelse at finde delen på lager hos FixPart. Og ikke bare på lager, også til en god pris og med hurtig levering. Bestilte Fredag efter lukketid og modtog varen Mandag. Alternativet ville have været et nyt køleskab og mulig ændring af køkkenelementer, så det kan godt svare sig at være stædig engang imellem. Kan varmt anbefale FixPart!

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

Sortering  
Nyeste først
(140)
Nulstil
FW
Frank W.
Ishøj
8. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Blev bedt om at bedømme jer, og ville give topkarakterer, indtil jeg mødte: Med venlig hilsen, FixBot Automatiseret besked W: fixpart.dk Og hvor kommer FixBot ind i billedet fra? Prøvede så at skrive direkte til jer, men det lykkedes heller ikke. Så nu får I tilbagemelding her...
Anmeld en anmeldelse
8. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse

Lille bestilling til FixPart.

Beskeden bestilling til en beskeden pris blev sendt til FixPart sidst i oktober, men her, den 8. november, har jeg endnu ikke modtaget pakken. Et par mails har ikke haft nogen positiv virkning. Trods alt venlig hilsen Erik Pedersen Lars Brorsvej 13 9440 Aabybro
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
10. nov. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget din ordre. Vi er i kontakt med transportøren og har også kontaktet dig om dette. Bram, FixPart kundeservice
7. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Varen var bulet ved levering og mangler svar fra kundeservice.
Anmeld en anmeldelse
7. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse

Damaged Part Sent & No Response

The replacement freezer lid I ordered arrived scratched and I have contacted FixPart and they have still not responded after a week. They were extremely fast to respond when I first needed help finding the part to purchase, but now that there is something wrong I cannot get in contact.
Anmeld en anmeldelse
3. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Man får ikke de bestillinger man afgiver , på trods af megen skriveri frem og tilbage , telefonisk kontakt er umuligt . Ganske enkelt en gang lort
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
3. nov. 2023
Goddag, På tidspunktet for din bestilling havde vi desværre ikke alle produkter på lager (længere). De produkter, vi havde på lager, er allerede blevet sendt til dig, så dem behøver du ikke at vente på. Den anden del af ordren vil blive leveret senere. Bram, FixPart kundeservice
2. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Handler der aldrig igen! Sikke på at det sikkert er okay sted og handle. Med mindre der er noget galt med din forsendelse. Så der virkelig dårlig service, eller slet ingen service for de svare ikke. Fik leveret en forkert pakke, som skulle have været til en helt anden person, den var blevet pakket galt hos dem. Jeg skrev ikke mindre en 3 beskeder til dem, som man skal via deres side. Hørte intet. Først da jeg sender dem en ved mail, og truer med en insigelse i banken. Så kan de svare og her nu gået en uge. Det beklager de da meget, men de bliver nød til at undersøge sagen, så der går lige 2 dage mere inden de får taget sig sammen og sendt en ny pakke afsted til mig. Med beskeden om at jeg får den gratis og ikke skal betale noget. Jamen mange tak. Meget uprofessionelt!!! Kommer ikke til at handle der igen.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
2. nov. 2023
Goddag, det er jeg ked af at høre. Vi har sendt produktet tilbage til dig uden beregning. Hvis der stadig er noget galt med produktet, så lad os det vide. Juliette, FixParts kundeservice
31. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg havde brug for at kunne annullere ordren ca. 10 minutter efter jeg havde bestilt varen, og efter som I ikke svare på mails (Hvilket er den eneste kontakt form!) før der er gået 2 til 3 dage kan det åbenbart ikke lade sig gøre, hvilket vil sige at man så godt nok får log til at retunere varen efter den er kommet, men det giver bare ikke nogen mening i mit tilfælde, da jeg så kommer til at betale fragt frem og tilbage ca. 90 kr. for at jeg kan få 109 kr tilbagebetalt. Så hvis I ikke gider at kommunikerer med kunderne så kunne I, i det mindste give os mulighed for at logge ind på ordren og så selv annullere den!!
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
1. nov. 2023
Goddag, For at sikre, at din ordre bliver leveret til dig så hurtigt som muligt, bliver den behandlet direkte i vores system og sendt videre til transportøren. Det er derfor desværre ikke længere muligt at ændre den. Hvis du har spørgsmål til din ordre, er du velkommen til at kontakte os. Bram, FixPart kundeservice
30. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Varen er aldrig modtaget, ganske uforstående over man så beder een bedømme købet… amatører
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
31. okt. 2023
Goddag til dig. Jeg er ked af at høre, at du endnu ikke har modtaget din ordre. Jeg kan se, at den stadig er på vej. Vi har sendt sporingen, der giver dig mulighed for at følge forsendelsen. Juliette, FixParts kundeservice
19. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse

Manglende ordrebekræftelse

Efter afslutning af bestilling torsdag den 12. oktober 2023 skrev I, at nu havde I sendt mig en ordrebekræftelse. Da bekræftelsen ikke var dukket op i min mailbox 2 timer senere, rykkede jeg for den 2 forskellige steder på jeres hjemmeside. Jeg fik dog aldrig svar tilbage. Så begynder man at tænke, om dette her er en fup-side. Først 3 dage senere mandag den 16. oktober lidt over kl.10 dukkede ordrebekræftelsen op. Det er IKKE godt nok. Varen blev leveret nogenlunde samtidigt af GLS. Det viste sig så ydermere, at den bestilte fryseskuffe var UDEN de på billedet ved bestillingen viste symboler på fronten. Måske ikke SÅ vigtigt for nogen, men der blev under alle omstændigheder ikke leveret den vare, som man forventede. Vil jeg købe noget hos FIXPART i fremtiden? Næppe!!!
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
19. okt. 2023
Goddag, det er jeg ked af at høre. Hvis du ønsker at returnere varen, bedes du give os besked. Juliette, FixParts kundeservice
16. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse

Fucking svindlere

Forkert produkt, ingen returlabel, elendig kundeservice.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
17. okt. 2023
God dag, det var leit å høre at du ikke mottok riktig produkt. Vi har sendt deg instruksjonene som gjør at du kan returnere produktet. Den kan ha havnet i søppelposten din, så sjekk der også. Juliette, FixPart kundeservice
16. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg har bestilt en vare til 800 kr. Efter 14 dage er den stadig ikke leveret og trods flere henvendelser til kundeservice får jeg intet svar. Pengene blev trukket på min konto efter to dage.
Anmeld en anmeldelse
10. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse

Bestilte reservedel til ovne

Bestilte reservedel til ovn. Den passede ikke og blevet returneret. Spurgte til hvilken del jeg så skulle bestille. Her fik jeg at vide, at den ikke kunne skaffes og blev derfor henvist til producenten. Det gjorde jeg og fik reservedelen. Og så finder Fixpart alligevel ud af at delen kan skaffes, trækker pengene hos mig og sender den. Hvorfor først meddele at delen ikke kan skaffes og derefter all
Anmeld en anmeldelse
7. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Worst worst Company ever. Sends wrong items and never replies - have in fact stolen my money. FOR YOUR OWN SAKE CHOOSE SOMEONE ELSE
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
9. okt. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har kontaktet dig for at sende dig det korrekte produkt endnu. Det kan være endt i din spam, så tjek venligst også der. Juliette, FixParts kundeservice
6. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Der skal være en retursedel med når der bestilles. Der skal være telefonisk kontakt til indkøber.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
9. okt. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget det korrekte produkt. Vi har sendt dig de instruktioner, der gør det muligt for dig at returnere produktet. Den kan være endt i din spam, så tjek også der. Juliette, FixParts kundeservice
6. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse

Min oplevelse med Fixpart

Den Mandag d. 25-09-23 bestiller jeg en afløbsslange med levering 1 til 3 dage. Alt virker fint, og betalingen trækkes den 27-09-23. Jeg får et Track and trace nummer, men kan se at GLS aldrig registere pakken som ankommet til dem, så d. 29-09-23 kontakter jeg Fixpart gennem der kontakt formular på deres hjemmeside. Jeg hører intet fra dem, men i mellem tiden registere GLS at pakken nu er ved dem, dette er den 03-10-23. Altså 7 dage efter bestilling. penge er trukken og stadig ikke hørt fra Fixpart. d. 05-10-23 skrive fixpart så at de kan se den er på vej til mig. men beklager stadig ikke deres forsinkelse. D. 06-10-23 har jeg modtaget pakken. Produktet passer med beskrivelsen og hvis de ikke have taget 5 dage om at svare min mail, og måske en undskyldning kunne de have fået 1 stjerne mere.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
9. okt. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke modtog din ordre til tiden. Desværre blev leveringen lidt forsinket, hvilket vi beklager. Juliette, FixParts kundeservice
27. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Har skrevet en mail til jer med at jeres produkt ikke virker, men har stadig ikke hørt fra jer. Kun at i beklager at i ikke har svaret i nu og nok skulle svare hurtigst mulig og har stadig ikke hørt noget.
Anmeld en anmeldelse
24. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Forkert type sendt. Så penge lige ud af vindue!
Anmeld en anmeldelse
23. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg har prøvet at sende varen tilbage, fordi den ikke passer, men får ikke svar fra fixit hvordan jeg kan sende tilbage. De skriver bare at jeg kan vælge at annullere at sende tilbage. Så jeg kan ikke sende tilbage eller få mine penge tilbage.
Anmeld en anmeldelse
21. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
har ikke modtaget mine vare pengene er trukket dårlig kunde service
Anmeld en anmeldelse
19. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Dårlig vejledning. Kundeservice kender ikke til de produkter de sælger. De kan ikke svare på et simpelt spørgsmål om hvad produkbeskrivelsen er. Derudover er returnering en skandale. Det er gået flere dage efter min anmodning og jeg har intet hørt. Kan på ingen måder anbefales.
Anmeld en anmeldelse