FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

2.991 anmeldelser i de sidste 12 måneder5.843 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

26. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg ledte forgæves efter en del til mit 15 år gamle side-by-side Samsung køleskab, da noget plastik i isterning delen var knækket og isproduktionen var stoppet. Da vi bruger isfunktionen flere gange hver dag var det lidt surt. ebay og Amazon og andre, meldte alle "udsolgt" eller vil ikke sende til mit område, så det var en fornøjelse at finde delen på lager hos FixPart. Og ikke bare på lager, også til en god pris og med hurtig levering. Bestilte Fredag efter lukketid og modtog varen Mandag. Alternativet ville have været et nyt køleskab og mulig ændring af køkkenelementer, så det kan godt svare sig at være stædig engang imellem. Kan varmt anbefale FixPart!

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

Sortering  
Nyeste først
(140)
Nulstil
22. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg har ikke fået min pakke?
Anmeld en anmeldelse
21. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse

Dårlig service

Har bestilt en vare, som jeg skrev til dem jeg ville annullere / returnere inden den var sendt. Så sender de den alligevel og jegcskal så betalte fragten tilbage for varen det syntes jeg er for dårligt. Så langsomt kundeservice fordi man heller ikke kan ringe og få ting annulleret eller hjælp med det sammen men man skal vente på en mail
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
22. dec. 2023
Goddag, For at sikre, at din ordre bliver leveret til dig så hurtigt som muligt, bliver den behandlet direkte i vores system og sendt videre til transportøren. Det er derfor desværre ikke længere muligt at ændre den. Hvis du har spørgsmål til din ordre, er du velkommen til at kontakte os. Bram, FixParts kundeservice
20. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse

Ring varmeelement til ovn.

Bestiller vare 12-12-2023. På hjemmesiden oplyses at varen leveres inden for 2 til 4 dage, og at varen er på lager. Pengene bliver trukket 14-12-2023, men jeg modtager først varen 20-12-2023. Jeg kan bestemt ikke anbefale denne side.
Anmeld en anmeldelse
20. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Har endnu ikke modtaget min bestilling efter 10-12 dage. Kan heller ikke se at den er på vej :-(
Anmeld en anmeldelse
13. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Ved bestilling står der dag til dag levering, men det tager en uge. Det burde ændres, så der oplyses korrekt leveringstid. Som regel er det en reservedel man står og mangler her og nu, så alternativer kunne for os være at købe hos en leverandør med kortere ekspeditionstid
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
14. dec. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke modtog din ordre til tiden. Jeg kan se, at der faktisk var en forsinkelse, fordi produktet ikke var på lager. Det beklager vi meget. Jeg kan se, at din ordre nu er blevet leveret. Hvis der stadig er noget galt, så lad os det vide. Bram, FixPart kundeservice
9. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse

Fejlagtig produkt levering

Elendigt at man ikke kan få noget telefonisk hjælp. I har stor mangel på retur informationer. I beskriver fx ikke hvilken adresse man skal returnere. I fremsender ingen retur label. Søgning på jeres hjemmeside er ultra besværligt. Jeg vil bestemt ikke handle hos jer igen.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
11. dec. 2023
Goddag, vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har sendt returvejledningen, så du kan returnere produktet. Bram, FixPart kundeservice
9. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse

6-8 dages leveringstid…..fik varen…

6-8 dages leveringstid…..fik varen leveret efter en måned og de eneste svar jeg fik var ens hver gang jeg henvendte mig dårlig kundeservice….bestiller ikke derfra igen
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
11. dec. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke modtog din ordre til tiden. Jeg kan se, at der faktisk var en forsinkelse, fordi produktet ikke var på lager. Det beklager vi meget. Jeg kan se, at din ordre nu er blevet leveret. Hvis der stadig er noget galt, så lad os det vide. Bram, FixParts kundeservice
6. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Bestilt varer den 7 november og rykket for den to gange på kundeservice og ikke modtaget noget svar og stadig ikke fået leveret varen. Upålidelig firma
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
7. dec. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget din ordre. Vi er i kontakt med transportøren og har også kontaktet dig om dette. Bram, FixPart kundeservice
4. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse

Leveringen er udskudt 10 gange

Leveringen er udskudt en måned ad gangen i 1/2 år. Ikke værd at handle med det firma, når man har brug for en hvidevarer-reservedel hurtigt 😤
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
6. dec. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke modtog din ordre til tiden. Jeg kan se, at der faktisk var en forsinkelse, fordi produktet ikke var på lager. Det beklager vi meget. Jeg kan se, at din ordre nu er blevet leveret. Hvis der stadig er noget galt, så lad os det vide. Bram, FixPart kundeservice
1. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Hej har 26 november bestil en reservedel, Delen kom 2 dage efter med post nord. Delen var helt forkert selv om nr.og typetal passer. Dette meddelte jeg den 28 november, Den 29 har jeg bedt om en retur anvisning som de ville sende på min e- mail. Nu sker der desværre ikke mere. Så min reservedel står og venter. Jeg har skrevet et par gange uden reaktion. Så min anbefaling sørg for at få det rigtige i første omgang, eller pengene er spildt. Leif
Anmeld en anmeldelse
30. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Lav et meget enklere retur system og lad være med at opkræve et beløb for returforsendelse - det er første gang, vi oplever det
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
1. dec. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds. Hvis du ønsker at returnere et produkt, og det blev bestilt forkert, er returomkostningerne for din regning. Vi refunderer dog omkostningerne ved returforsendelsen. Hvis du stadig har spørgsmål om dette, så lad os det vide. Bram, FixPart kundeservice
29. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
27. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
26. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Har fået forkert produkt tilsendt. Der er nu gået 14 dag siden bestillingen, og en uge siden produktet ankom. Kundeservice lovede at vendt tilbage, men der intet ske siden korrespondance d. 22.11.2023.
Anmeld en anmeldelse
23. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse

Dårlig kundeservice efter køb

Jeg er på hjemmesiden vejledt til at købe den forkerte hylde til mit Bosch køleskab og kontakter jeres kundeservice som endnu ikke har sendt en returlabel og ikke har sendt link til den rette hylde.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
24. nov. 2023
Goddag, vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi beklager ulejligheden. Bram, FixPart kundeservice
22. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse

Ingen respons / svar på henvendelse

Ingen respons eller svar på mail i forhold til annullering af ordre, som er informeret FixPart umiddelbart efter afgivelse af ordre - da jeg fortrød købet. Nu er pakken modtaget og jeg skal igang med returnering for egen regning, hvilket kunne være undgået hvis FixPart havde reageret.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
24. nov. 2023
Goddag, For at sikre, at din ordre bliver leveret til dig så hurtigt som muligt, bliver den behandlet direkte i vores system og sendt videre til transportøren. Det er derfor desværre ikke længere muligt at ændre den. Hvis du har spørgsmål til din ordre, er du velkommen til at kontakte os. Bram, FixPart kundeservice
21. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
14. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse

Elendig kundeservice.

Elendig kundeservice. Jeg har bestilt varerne og fået bekræftet ordren den 9/11. I har trukket pengene den 13/11 men jeg har ikke modtaget ordren endnu. Jeg har rykket jer 3 gange uden held og ikke fået andet end autogenereret svar. Det er elendig kundeservice at man ikke på hjemmesiden får oplyst at shoppen ligger i Holland, og at man ikke kan kontakte jer på anden vis end en chatbot. Hvis jeg ikke modtager pakken inden den17/11 vil jeg bede min bank om at trække pengene tilbage.
Anmeld en anmeldelse
13. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Vare har ligget his leverandør i 1 uge. Fixpart svarer ikke på henvendelse omkring levering.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
15. nov. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget din ordre. Vi er i kontakt med transportøren og har også kontaktet dig om dette. Michèle, FixPart kundeservice
10. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Varen er ikke modtaget endnu. i praler af 2-3 dages levering nu har det taget 14 dage?
Anmeld en anmeldelse