FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

2.991 anmeldelser i de sidste 12 måneder5.843 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

26. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg ledte forgæves efter en del til mit 15 år gamle side-by-side Samsung køleskab, da noget plastik i isterning delen var knækket og isproduktionen var stoppet. Da vi bruger isfunktionen flere gange hver dag var det lidt surt. ebay og Amazon og andre, meldte alle "udsolgt" eller vil ikke sende til mit område, så det var en fornøjelse at finde delen på lager hos FixPart. Og ikke bare på lager, også til en god pris og med hurtig levering. Bestilte Fredag efter lukketid og modtog varen Mandag. Alternativet ville have været et nyt køleskab og mulig ændring af køkkenelementer, så det kan godt svare sig at være stædig engang imellem. Kan varmt anbefale FixPart!

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

Sortering  
Nyeste først
(140)
Nulstil
9. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Forsendelse mangle dele af det bestilte
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
12. feb. 2024
Goddag, På tidspunktet for din bestilling havde vi desværre ikke alle produkter på lager (længere). De produkter, vi havde på lager, er allerede blevet sendt til dig, så dem behøver du ikke at vente på. Den anden del af ordren vil blive leveret senere. Bram, FixParts kundeservice
9. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Har skrevet til jer om jeg kunne få en faktura, det eneste jeg har hørt er at i desværre ikke har tid til at svare mig
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
12. feb. 2024
Goddag, det er jeg ked af at høre. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi undskylder for ulejligheden. Bram, kundeservice FixPart
9. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
6. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Bestilte 2 dele og modtog kun en. Sendt besked på mail uden nogen tilbagemelding
Anmeld en anmeldelse
5. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
har for 7 dage siden sendt besked om at jeg vil returnere en vare som ikke er den rigtige men stadigvæk intet hørt fra jer
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
6. feb. 2024
Goddag, det er jeg ked af at høre. Vi har sendt returinstruktioner, så du kan returnere produktet. Den kan være havnet i din spam, så tjek også der. Bram, FixParts kundeservice
4. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse

lister til køleskabet

De lister jeg skulle bruge til køleskabet , så rigtig ud , og efter hjælp fra kundeservice også skulle være de rigtige, de kunne bare ikke passe over glashylden . Når jeg sammenligner dem kan det ses med det blotte øje
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
5. feb. 2024
Goddag, vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi beklager ulejligheden. Bram, FixParts kundeservice
3. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Helt igennem en dårlig oplevelse
Anmeld en anmeldelse
2. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Varen passede ikke . Tjekkede i beskrivelsen at det skulle den
Anmeld en anmeldelse
1. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
En god forbedring vil være at sende den rigtige vare til kunden. Det ville også være godt med personlig telefonisk kontakt, da det ville gøre der lettere at forklare hvad problemet er.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
2. feb. 2024
Goddag, det er jeg ked af at høre. Vi har sendt produktet tilbage til dig uden beregning. Hvis der stadig er noget galt med produktet, så lad os det vide. Bram, FixParts kundeservice
30. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg skulle have hjælp af fixpart til en ovnlampe, skrev både model nr samt serie nr. De fandt frem til en lampe som passe til mit komfur men uden et billed. Jeg bestilte lampen som viste sig ikke at være den rigtige. Jeg har skrevet op til flere mail til firmaet for at sende den retur. Nu skulle jeg finde billede af model nr som jeg fandt i min manual. Jeg mener ikke jeg skal betale for at sende den retur da jeg fra start skrev hvad jeg skulle bruge. Man får den følelse af at de kører kunden træt og opgiver at få den sendt retur. Den eneste måde man kan komme i kontakt med Fixpart er på mail. Der er ingen adresse og ikke et telefon nr. JEG VIL ADVARE ALLE, Køb aldrig noget gennem dette firma. ALDRIG
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
31. jan. 2024
Goddag, det er jeg ked af at høre. Vi har sendt returinstruktioner, så du kan returnere produktet. Den kan være havnet i din spam, så tjek også der. Bram, FixParts kundeservice
26. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
26. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse

Min vare var ikke ny

Fik leveret et støvsugerhoved med hår i rullen både menneske og dyre hår.
Anmeld en anmeldelse
20. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Da vi pakker vores reservedele ud, viser det sig, at slangens samlestykke er monteret forkert, det vender omvendt, og kan ikke afmonteres. Det er det jeg kalder en typisk begynder fejl, men burde slet ikke ske hos et professionelt firma, håber de vil bytte det.
Anmeld en anmeldelse
19. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Får tilsendt et forkert produkt og får 2-3 mail fra firmaet efter reklamation om hvilket produkt jeg har bestilt osv. Meget underlig kommunikation, det er som om firmaet ikke ved hvad jeg har bestilt, trods det tydelig fremgår af hjemmesiden samt den reklamation jeg har sendt. Vi er stadig ikke nået i mål mht at de sender det rigtige produkt?
Anmeld en anmeldelse
19. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg beskriver hvad jeg søger og blir bedt om at matche hvad jeg søger og om den passer det tilbudte. Matchningen blir ikke afvist, så jeg bestiller og betaler. Ved levering af bageplade passer varen ikke. Man kan ikke ringe til firmaet, men betale for at sende varen retur. Aldrig mere kan jeg roligt love firmaet…
Anmeld en anmeldelse
17. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Vi har fået nogle forkerte varer som tog utrolig lang tid om at komme og nu er vi spændt på om vi skal vente ligeså lang tid på fryseskufferne - vi har fået grønsagsskufferne til køleskabet istedet for
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
19. jan. 2024
Goddag, vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi beklager ulejligheden. Bram, FixParts kundeservice
16. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Sende min pakke 20 dage tidligere
Anmeld en anmeldelse
8. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Bestilt mit køb. 1til 2 dagens levering. Der gik 14 dage. Så fik det ikke med på ferien. Det var 12 dage under transport til mig.
Anmeld en anmeldelse
4. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
I kan levere det produkt man bestiller, og ikke f.eks. et kugleleje i stedet for en fjernbetjening.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
5. jan. 2024
Goddag, vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget det korrekte produkt. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi beklager ulejligheden. Bram, FixParts kundeservice
3. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Lær at svare folk hurtigere når de skriver. Og tag og få sendt de ting så man kan få sendt sine ting retur.. det kaldes kundeservice.. og et nr til jer kunne være en god ide
Anmeld en anmeldelse