FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

2.991 anmeldelser i de sidste 12 måneder5.843 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Den mest relevante, positive anmeldelse

26. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg ledte forgæves efter en del til mit 15 år gamle side-by-side Samsung køleskab, da noget plastik i isterning delen var knækket og isproduktionen var stoppet. Da vi bruger isfunktionen flere gange hver dag var det lidt surt. ebay og Amazon og andre, meldte alle "udsolgt" eller vil ikke sende til mit område, så det var en fornøjelse at finde delen på lager hos FixPart. Og ikke bare på lager, også til en god pris og med hurtig levering. Bestilte Fredag efter lukketid og modtog varen Mandag. Alternativet ville have været et nyt køleskab og mulig ændring af køkkenelementer, så det kan godt svare sig at være stædig engang imellem. Kan varmt anbefale FixPart!

Den mest relevante, kritiske anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

Sortering  
Nyeste først
(140)
Nulstil
30. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Anmeld en anmeldelse
29. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse

Laaaang leveringstid

Efter 7 dage, har stadig ikke modtaget min vare
Anmeld en anmeldelse
28. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Svindel
Anmeld en anmeldelse
27. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Var glad for hurtig modtagelse af en ny front til grønsagsskuffen til et Bosch køleskab. Da jeg tog fronten ud var der imidlertid en revne, som jeg tænker ikke skal være der. Købte netop en ny front, da den gamle var revnet rigtig meget. Så derfor får I kun 1 stjerne. Vedlagt foto af både den gamle og nye front.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
29. mar. 2024
Goddag, jeg er ked af at høre, at produktet ikke blev leveret i god stand. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi undskylder for ulejligheden. Bram, FixParts kundeservice
12. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Sørge for at jeg får den bestilte vare eller returnere mine penge som i har trukket. Det lugter kraftigt af svindel
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
13. mar. 2024
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget din ordre. Vi er i kontakt med transportøren og har også kontaktet dig om dette. Bram, FixParts kundeservice
10. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Forkert produkt - trods billeder og skriftlig beskrivelse.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
13. mar. 2024
Goddag, vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har sendt returinstruktioner, så du kan returnere produktet. Den kan være havnet i din spam, så tjek venligst også der. Bram, FixParts kundeservice
27. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
VI har endnu ikke modtaget varen. Så hvis jeg kunne give -5 havde i fået det. vi har talt med GLS adskillelige, har fået sludder for en sladder. Så vi tror efterhånden pengene er tabt!!
Anmeld en anmeldelse
23. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse

meget dårlige servic ..

Jeg købet en slange til en opvaskemaskine men den var defekt da jeg kontakter dem få jeg en maskine svare om et modelnummer som ikke er nødvendig da de kan se det på bestillingsnummer, men der ikke noget som svare utrolige dårlige betjening, og nu må jeg lappe på den slange det bare for dårlige køber aldrig noget der igen hold jer væk...
Anmeld en anmeldelse
22. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Bestilt en reservedel som består af 2 ens dele. Kun modtaget 1 del selv om der står 2 dele i produktbeskrivelsen
Anmeld en anmeldelse
21. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Får ikke varen selvom den er betalt Får ikke besked tilbage hvor varen er henne Kan på nuværende stade ikke anbefale at købe hos Fix Part med sur hilsen Børge
Anmeld en anmeldelse
20. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Der er tale om et hollandsk firma uden dansk afdeling og kundeservice. Man kan ikke ringe til Fixpart og de svarer ikke på mail. I mit tilfælde fremsendte de en helt forkert vare som jeg ikke kunne bruge til noget. Jeg bestilte en reservedel til en Candy vaskemaskine og modtog i stedet støvsugerposer til en Nilfisk støvsuger. Jer reklamerede straks, men har endnu ikke hørt fra dem. Havde jeg kunnet give 0 stjerner så var det hvad de fortjente!
Anmeld en anmeldelse
20. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Bestilte en magie fjernbetjening ( fjernbetjening med mus) Leveret all betjening
Anmeld en anmeldelse
18. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse

Jeg har endnu ikke hørt fra jer !

jeg har endnu ikke hørt fra jer !
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
19. feb. 2024
Goddag, det er jeg ked af at høre. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi undskylder for ulejligheden. Bram, kundeservice FixPart
18. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse

Udsat leveringstid 4 gange.

Da de for 4 gang udsatte min leveringstid sendte jeg produktet tilbage og havde købt den et andet sted. Det kostede mig 250kr i forsendelse.. 👎
Anmeld en anmeldelse
16. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Ekstrem dårlig kundeservice.. har aldrig oplevede noget ligende. Jeg har modtaget det forkerte produkt, hvilke jeg også har fotodokumenteret. De nægter dog der er sket en fejl og produkter er det rigtige. De overhoved ikke deres returret, selvom jeg gjorde dem opmærksom på fejlen dagen efter jeg modtog pakken fra dem.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
19. feb. 2024
Goddag, vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi beklager ulejligheden. Bram, FixParts kundeservice
13. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Det er meget dyre end det originale Siemens Aeg Bosch eshop kontaktede fix part kundeservice om det havde prisgaranti eller kunne refundere prisforskellen men fik et svar på at jeg kunne sende den retur igen. Det er jeg meget utilfreds med som kunde.
Anmeld en anmeldelse
13. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Jeg har forgæves i en uge forsøgt at returnere et produkt for at få det rigtige tilsendt. Du har en autorobot til svare på mails, som ikke forstår noget og som skriver det samme om og om igen. Jeg har stadig ikke fået returlabel eller mulighed for at bestille det korrekt produkt. Elendig kundeservice!
Anmeld en anmeldelse
13. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Sørge for at GLS giver besked om varens ankomst, hvilket ikke skete Sørge for bedre kundeservice og stå ved jeres ansvar - hvilket ikke er tilfældet Sørge for at kreditere det fulde beløb inkl. fragt, når i ikke har leverer varens
Anmeld en anmeldelse
12. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse

det er ikke muligt at annullere ordren

Ordren kan ikke annulleres, selvom den ikke er afsendt endnu. Du skal vente på levering og betale for returneringen
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
13. feb. 2024
Goddag, For at sikre, at din ordre bliver leveret til dig så hurtigt som muligt, bliver den behandlet direkte i vores system og sendt videre til transportøren. Det er derfor desværre ikke længere muligt at ændre den. Hvis du har spørgsmål til din ordre, er du velkommen til at kontakte os. Bram, FixParts kundeservice
9. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Forsendelse mangle dele af det bestilte
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
12. feb. 2024
Goddag, På tidspunktet for din bestilling havde vi desværre ikke alle produkter på lager (længere). De produkter, vi havde på lager, er allerede blevet sendt til dig, så dem behøver du ikke at vente på. Den anden del af ordren vil blive leveret senere. Bram, FixParts kundeservice