FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

3.117 anmeldelser i de sidste 12 måneder6.272 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Mest relevante positive anmeldelse

8. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Reservedel til Beko opvaskemaskine. Da opvaskemaskine modellen ikke kunne findes på jeres hjemmeside, skrev jeg til jeres kundeservice og oplyste modelnr og bad dem tjekke om reservedelen jeg havde fundet passede. Beskeden var at det gjorde den ikke da maskinen var en udgået model. Jeg besluttede dog at købe reservedelen alligevel og den var ganske rigtig identisk og passede til modellen. Jeg har på fornemmelsen at det eneste kundeservice har gjort er at slå modelnr på maskinen op og konstateret at den ikke var i fixparts system og reservedelen ikke ville passe. Når jeg skriver til kundeservice forventer jeg at de forsøger lidt bedre at finde ud af om reservedelen alligevel passer selv om den ikke er i jeres system. Levering var hurtig og go

Mest relevante negative anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

 Sortering  
Relevans
27. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse

Udskiftning af glaslåge i ovnen,

Vi savner en tegning /vejledning til udskiftning af glas lågen i vores ovn.
Anmeld en anmeldelse
26. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse

Min vare var ikke ny

Fik leveret et støvsugerhoved med hår i rullen både menneske og dyre hår.
Anmeld en anmeldelse
10. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
I skrev 1-2 dages levering, og jeg bestilte onsdag og modtog først manndag
Anmeld en anmeldelse
18. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Der går lang tid når der er et spørgsmål. Flere dage ud over det lovede.
Anmeld en anmeldelse
13. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse

Meget lang leveringstid!

Synes der er meget lang leveringstid, men godt tilfreds med produktet.
Anmeld en anmeldelse
8. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Meget lang leveringstid på reservedel og sparsom orientering undervejs.
Anmeld en anmeldelse
21. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
har ikke modtaget mine vare pengene er trukket dårlig kunde service
Anmeld en anmeldelse
15. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Kundeservice reagere langsomt på henvendelser. Synes det var dyrt.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
16. nov. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds. Vi har et billigere alternativ til mange produkter. Hvis du vil have flere oplysninger om dette, så lad os det vide. Bram, FixPart kundeservice
15. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse

Manglende varer

Kun modtaget 1 ud af 3 varer og manglende afklaring fra kundeservice
Anmeld en anmeldelse
25. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Batteripakke passer ikke støvsuger. Spild af penge. Aldrig igen.
Anmeld en anmeldelse
2. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Varen passede ikke . Tjekkede i beskrivelsen at det skulle den
Anmeld en anmeldelse
4. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Var forlænge om at få min vare pga At varen var sendt forkert
Anmeld en anmeldelse
7. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Varen var bulet ved levering og mangler svar fra kundeservice.
Anmeld en anmeldelse
26. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
En af delene var knækket og jeg har ikke fået en besked fra dem
Anmeld en anmeldelse
1. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Elendig kundeservice. Ventede en uge før de rykkede PostNord
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
3. aug. 2023
Goddag til dig. Jeg er ked af at høre, at du endnu ikke har modtaget din ordre. Jeg kan se, at den stadig er på vej. Vi har sendt sporingen, der giver dig mulighed for at følge forsendelsen. Bram, FixPart kundeservice
10. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Forkert produkt - trods billeder og skriftlig beskrivelse.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
13. mar. 2024
Goddag, vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har sendt returinstruktioner, så du kan returnere produktet. Den kan være havnet i din spam, så tjek venligst også der. Bram, FixParts kundeservice
1. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
Finder senere det samme produkt, til 1/2 pris hos kaffepro😒
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
2. aug. 2023
Goddag, det er jeg ked af at høre. Vi kan desværre ikke gøre noget ved prisændringer. Bram, kundeservice FixPart
16. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse

Fucking svindlere

Forkert produkt, ingen returlabel, elendig kundeservice.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
17. okt. 2023
God dag, det var leit å høre at du ikke mottok riktig produkt. Vi har sendt deg instruksjonene som gjør at du kan returnere produktet. Den kan ha havnet i søppelposten din, så sjekk der også. Juliette, FixPart kundeservice
21. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Hurtigt levering men varen var beskadiget da den kom..
Anmeld en anmeldelse
2. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Fok den forkerte reservedel og umulig at få dem i tale
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
5. sep. 2023
Goddag, det er jeg ked af at høre. Vi har sendt produktet tilbage til dig uden beregning. Hvis der stadig er noget galt med produktet, så lad os det vide. Michèle, FixParts kundeservice