FixPart.dk- Logo - Anmeldelser

FixPart.dk
Anmeldelser:

3.117 anmeldelser i de sidste 12 måneder6.272 anmeldelser i alt  

4,58
Meget god
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Mest relevante positive anmeldelse

8. jun. 2024
 Verificeret anmeldelse
Reservedel til Beko opvaskemaskine. Da opvaskemaskine modellen ikke kunne findes på jeres hjemmeside, skrev jeg til jeres kundeservice og oplyste modelnr og bad dem tjekke om reservedelen jeg havde fundet passede. Beskeden var at det gjorde den ikke da maskinen var en udgået model. Jeg besluttede dog at købe reservedelen alligevel og den var ganske rigtig identisk og passede til modellen. Jeg har på fornemmelsen at det eneste kundeservice har gjort er at slå modelnr på maskinen op og konstateret at den ikke var i fixparts system og reservedelen ikke ville passe. Når jeg skriver til kundeservice forventer jeg at de forsøger lidt bedre at finde ud af om reservedelen alligevel passer selv om den ikke er i jeres system. Levering var hurtig og go

Mest relevante negative anmeldelse

21. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Et firma som man kun kan kommunikere med på mail og de svare kun når de engang får tid. Den bestilte vare var plukket forkert og efter at have skrevet til dem med det samme, gik der dage inden de skrev, at de de ville vende tilbage så snart de havde tid. Så måtte vente et par dage mere inde de ville sende en ny vare. Måtte købe varen et andet sted for at få gang i vaskemaskinen igen. Den rigtige vare er nu kommet langt om længe, men puha, sender de forkert første gang, så kan det tage rigtig lang tid !!!!
Vores mål er at skabe digital tillid. Se hvordan anmeldelser fungerer hos Trusted Shops.

Anmeldelser for FixPart.dk

 Sortering  
Relevans
14. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse

produktet jeg har modtaget er et…Låg til Brun Multipractic køkkenmaskin Model 4243UK, ser umiddelbart ok ud, man kan ikke køre på plads

produktet jeg har modtaget er et eftermarkedsprodukt, det passer "næsten" til min model, men kan ikke gå i hak, så masinen fungerer stadig ikke
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
15. dec. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at det produkt, du har bestilt, ikke passer. Baseret på et typenummer kan vi afgøre, om et produkt er egnet til en bestemt enhed. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi beklager ulejligheden. Bram, FixPart kundeservice
4. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse

Leveringen er udskudt 10 gange

Leveringen er udskudt en måned ad gangen i 1/2 år. Ikke værd at handle med det firma, når man har brug for en hvidevarer-reservedel hurtigt 😤
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
6. dec. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke modtog din ordre til tiden. Jeg kan se, at der faktisk var en forsinkelse, fordi produktet ikke var på lager. Det beklager vi meget. Jeg kan se, at din ordre nu er blevet leveret. Hvis der stadig er noget galt, så lad os det vide. Bram, FixPart kundeservice
26. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse

Bestilte to dele i samme ordre - skulle hente to steder

Bestilte to dele i samme ordre. Hver del blev sendt til en forskellig pakkepost. det virker nu ikke specielt smart, når man vælger et sted.
Anmeld en anmeldelse
16. jul. 2023
 Verificeret anmeldelse

Levering er tip top / men forkert reservedel

Levering er tip top, men det reservedele som jeg bestilte passer ikke, selvom i skriver at de passer til min ovn, det er virkelig ikke ok 😡
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
17. jul. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at det produkt, du har bestilt, ikke passer. Baseret på et typenummer kan vi afgøre, om et produkt er egnet til en bestemt enhed. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Bram, FixPart kundeservice
2. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Ved at oplyse telefonnummer, det er besværligt at man kun kan kommunikere pr mail, når der er tvivl/problemer med produktvalg/leveringen.
Anmeld en anmeldelse
18. dec. 2023
 Verificeret anmeldelse
Svært at returnere en vare man ikke kan bruge. Levering er hurtig nok men efter 1 uge har jeg stadig ikke haft mulighed for at sende rerur
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
20. dec. 2023
Goddag, vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har sendt returinstruktioner, så du kan returnere produktet. Den kan være havnet i din spam, så tjek venligst også der. Bram, FixPart kundeservice
7. aug. 2023
 Verificeret anmeldelse
I har leveret et forkert del til trods i fik model nr. Her 5 dage efter jeg har foretaget reklamation har jeg ikke hørt fra jer endnu.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
8. aug. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at produktet ikke passer til din enhed. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi undskylder for ulejligheden. Michèle, FixParts kundeservice
6. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
God dag! Fortæl mig venligst, om det er muligt at returnere produktet? opladeren virker ikke, og min støvsuger oplader ikke fra den.
Anmeld en anmeldelse
8. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Bestilt mit køb. 1til 2 dagens levering. Der gik 14 dage. Så fik det ikke med på ferien. Det var 12 dage under transport til mig.
Anmeld en anmeldelse
7. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
Worst worst Company ever. Sends wrong items and never replies - have in fact stolen my money. FOR YOUR OWN SAKE CHOOSE SOMEONE ELSE
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
9. okt. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget det rigtige produkt. Vi har kontaktet dig for at sende dig det korrekte produkt endnu. Det kan være endt i din spam, så tjek venligst også der. Juliette, FixParts kundeservice
30. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Lav et meget enklere retur system og lad være med at opkræve et beløb for returforsendelse - det er første gang, vi oplever det
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
1. dec. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds. Hvis du ønsker at returnere et produkt, og det blev bestilt forkert, er returomkostningerne for din regning. Vi refunderer dog omkostningerne ved returforsendelsen. Hvis du stadig har spørgsmål om dette, så lad os det vide. Bram, FixPart kundeservice
7. okt. 2023
 Verificeret anmeldelse
I lovede 1til 2 dages levering i hverdagene , med der gik 4 dage. Det er jeg ikke tilfreds med. Håber i kan forbedre dette.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
9. okt. 2023
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke modtog din ordre til tiden. Jeg kan se, at der faktisk var en forsinkelse, fordi produktet ikke var på lager. Det beklager vi meget. Jeg kan se, at din ordre nu er blevet leveret. Hvis der stadig er noget galt, så lad os det vide. Juliette, FixParts kundeservice
7. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Er så dyrt og returnere at jeg smider det ud jeg har fået🫤 49 kr for og få det sendt men 208 kr for returnering Mega trist
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
8. mar. 2024
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds. Hvis du ønsker at returnere et produkt, og det blev bestilt forkert, er returomkostningerne for din regning. Vi refunderer dog omkostningerne ved returforsendelsen. Hvis du stadig har spørgsmål om dette, så lad os det vide. Bram, FixParts kundeservice
5. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
har for 7 dage siden sendt besked om at jeg vil returnere en vare som ikke er den rigtige men stadigvæk intet hørt fra jer
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
6. feb. 2024
Goddag, det er jeg ked af at høre. Vi har sendt returinstruktioner, så du kan returnere produktet. Den kan være havnet i din spam, så tjek også der. Bram, FixParts kundeservice
27. jan. 2024
 Verificeret anmeldelse
Tog alt for lang tid at få det leveret forhold til beskrivelsen og i svarede først at det var forsinket da jeg rykkede.
Anmeld en anmeldelse
9. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse
Har skrevet til jer om jeg kunne få en faktura, det eneste jeg har hørt er at i desværre ikke har tid til at svare mig
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
12. feb. 2024
Goddag, det er jeg ked af at høre. Vi har kontaktet dig for at se, hvad vi kan gøre for dig. Vi undskylder for ulejligheden. Bram, kundeservice FixPart
12. mar. 2024
 Verificeret anmeldelse
Sørge for at jeg får den bestilte vare eller returnere mine penge som i har trukket. Det lugter kraftigt af svindel
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
13. mar. 2024
Goddag, jeg er ked af at høre, at du ikke har modtaget din ordre. Vi er i kontakt med transportøren og har også kontaktet dig om dette. Bram, FixParts kundeservice
15. nov. 2023
 Verificeret anmeldelse
Der mangler at man kan ringe til en kundeservice og der er for lang tid tilbagemelding ved spørgsmål og reklamation.
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
16. nov. 2023
Eftersom det ofte kræver, at vi undersøger sagen, før vi kan besvare et spørgsmål, er vi ikke til rådighed pr. telefon. På den måde kan vi betjene dig bedst muligt og hurtigst muligt. Jeg håber, at du forstår. Bram, FixPart kundeservice
12. feb. 2024
 Verificeret anmeldelse

det er ikke muligt at annullere ordren

Ordren kan ikke annulleres, selvom den ikke er afsendt endnu. Du skal vente på levering og betale for returneringen
Anmeld en anmeldelse
Svar fra FixPart.dk
13. feb. 2024
Goddag, For at sikre, at din ordre bliver leveret til dig så hurtigt som muligt, bliver den behandlet direkte i vores system og sendt videre til transportøren. Det er derfor desværre ikke længere muligt at ændre den. Hvis du har spørgsmål til din ordre, er du velkommen til at kontakte os. Bram, FixParts kundeservice
9. sep. 2023
 Verificeret anmeldelse
Jeg har bestilt nogle ben til mit fjernsyn kraftedeme så får jeg ikke enkel bad i stedet for et par år uden skruer
Anmeld en anmeldelse